What's the best way to spend our autumn break? Other than laying in our bed all-day-long with a cup of hot tea and our laptop watching gossip girl for the 1000th time, it's the spa! Who doesn't love a little massage and sauna, when it's freaking cold outside?! At least that's what I did.

On november 3th I went to a place called Sikonda. It has a four star hotel and aroma spa. This place is great and I love it because it's very calm, it doesn't have hundreds of visitors a day. In the restaurant the food is delicious and the waiters are kind which is very important ! There are 2 big pools on the 1st floor , then on the 2nd floor which is called the "Sauna park" there are different types of sauna and also a pool. My favourite part is the roof where's a jacuzzi ! You can easily turn it on so you can enjoy the hot water while actually it's 8 degrees cold around you.

Mi a legjobb módja annak, hogy eltöltsük az őszi szünetünket? Azon kívül, hogy ágyban fekszünk egész nap egy bögre forró teával és a laptopon nézzük a gossip girlt már az ezredik alkalomra, hát a Spa ! Ki ne szeretne egy kis masszázst amikor ilyen borzasztó hideg van kint ?! Legalábbis, én ezt tettem.

November 3-án elmentem Sikondára. Itt van a négy csillagos Ambient Hotel és Aroma Spa. Ez a hely nagyszerű. Szeretem mert nyugodt, nincs többszáz látogatója naponta. Az étteremben az ételek finomak és a pincérek is kedvesek ami nagyon fontos ! Kettő medencéje van az első emeleten, majd a másodikon található a Szauna park, ahol különféle szaunák vannak és szintén egy medence. Az én kedvenc részem a tető ahol van egy jakuzzi ! Könnyen be lehet kapcsolni és máris élvezhető a forró víz, míg körülöttünk csak 8 fok van.

Likes

Comments

My very first post!

Hi there stranger!

You're reading the first post of my blog! My name is Dominika, I am 17 years old and I'm from Hungary. I'm a big fan of social media and I've been planning to start a blog myself and I finally did it! I made this blog for fun and because I love blogging:) You'll find different types of posts, I'm not sure what I'm going to write about yet, but I'm full with ideas! I will write my posts in two languages: English and Hungarian. I hope you'll like it!

Enjoy xx

Helló idegen!

Éppen az első blogbejegyzésemet olvasod! Az én nevem Dominika, 17 éves vagyok és Magyarországon születtem. Rajongok a közösségi médiáért, és már egy ideje terveztem, hogy saját magam is elkezdek egy blogot, és most végre megcsináltam! Ugyan csak szórakozásból készítettem, és azért, mert szeretek blogolni. Különböző fajta bejegyzéseket fogtok találni, még én sem vagyok biztos benne, hogy miről fogok írni de rengeteg ötletem van! Két nyelven lesznek jelen a posztok: angolul és magyarul. Remélem tetszeni fog!

Jó szórakozást xx

Likes

Comments