Nu var det ett tagsedan man skrev några rader 😅.

Men det är så svårt att hitta tiden och orken ibland. Antar man är i sin egna lilla bubbla, mamma livet . Men ack så mycket kärlek.

Lilla månen har sovit i eget rum nu ett bra tag och början gick jätte bra. Inga problem, jobbiga nätter från hennes sida. Det var värre med en annan de första nätterna 😂😅.  Men nu har också en själv kunnat slappna av .

Damen har fått 4 bissingar nu en tid tillbaka men hon verkar inte haft så ont av det som de små kan få.  Vi har verkligen fått oss den snällaste tösen man kan önska sig, med ett hjärta av guld ❤.

Hon har även sin egna lilla "krypstil" så nu är det inte långt kvar innan man får ordna barnsäkert här hemma 😅 Med gåstolen kör hon race här hemma, försöker få tag på allt möjligt som hon inte får ha , jagar och stänger in stackars hundarna 🙈.
De utvecklas så himla fort, man vill köra en slow motion här hemma !
Ja som ni förstår har det hänt mkt här hemma och ännu mer än det jag skrivit!

Har varit väldigt mycket inför bröllopet som min käraste vän ska vara brud på nu i sommar. 😄😍 Kommer bli en underbar och känslosam dag som vi kommer bära med oss förevigt ❤ Men kan inte vara allt för ingående på detta ämne då det finns risk att jag försäger mig och bruden läser det 😂😅.

Nehe nu börjar batteriet dö och jag måste krypa ner i kojs då 26 h jobb i helgen väntar 😥. 

puss och kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi har haft underbara dagar med mormor på besök,super mysigt 💟🤗.

Vi har hunnit med massa trevliga samtal , tagit en vända till väla , lagat mat tillsammans, frullemys , fikamys, kvällsmys, promenader, handlat , besökt tropikariet och massa mer . Ja för många är detta vanliga vardagliga saker men för mig är det riktig lyx då detta händer väldigt sällan med tanken på avståndet mellan oss och min släkt!

Nu har mamma/mormor åkt hem och vi längtar redan en massor till nästa ggn vi ses. Men veckan är inte slut och imorgon kommer bästa bror/morbror och tant Ronja som ska stanna hela helgen, snacka om lyxigt 😁😍!


Känner med denna veckan kan man inte vara något annat än positiv men givetvis ska de komma något i mellan ... ibland dras man med i andras negativa energi vilket retar mig till vansinne och gör mig förbannad och trött på mig själv! Då det inte går att rensa bort eller ta avstånd från detta får jag banne mig lära att stänga av det och tänka positivt , positivt , positivt tills det är över ! Får göra som pappsen säger "finns alltid något positivt i det negativa" man ska bara hitta det ;)


För i slutändan är det alltid du som väljer och denna gången får jag alla andra dagar omringa mig med positiva så de negativa dagarna inte ta över 👊😁 för trotsallt är detta inte för min skull 💖 .

Nu är det slut med flummet och dags för natta sig 🙈 Imorgon är det en ny dag och fin besök att se fram emot 💕

Likes

Comments

Brist på sömn blir man lite fumlig och väldigt poetisk i sitt egna tycke 😂. 

Men nu när jag ligger här i soffan slår det mig vad man har formats om på något intressant och oundvikligt sätt .
Utan att bestämma sig för en förändring har det skett av sig själv .  Man är samma person fast ändå inte . Nu är bara frågan om man tycker det är en positiv förändring eller inte 😂 .

Eller så är det inte jag som ändrats utan människorna jag har i min närhet.
Ska inte gå in mkt djupare på detta nu känner jag för då blir de en Massa med sidor att läsa .
Men jag kan inte sluta tycka att människan är väldigt intressant .

Nu får jag passa på att sova lite så man är hyfsat pigg när månen vaknar imorgon 😍

puss och kram

ja btw har min  käraste satt upp hyllorna på månens rum, blir jätte stor skillnad på mysfaktorn i rummet nu när man börjar få upp saker på väggarna osv 👌💥❤

Likes

Comments

Idag var det dags för Lucia fika med kollegorna,  vilket slutade med att det blev kollega 😂. Detta ska vara våran nya tradition så jag hoppas vi blir fler till nästa 😂😘.

Men vi hade jätte mys,  som vanligt bara rusade tiden iväg.  Då vet man att man har omringat sig med roliga människor 😆💜. Man har blivit för gammal för att lägga tid på de som inte är intresserad av en annan 😅.

puss och kram

Likes

Comments

Så himlans mysigt nu när man gått in i december månad,  en helt annan känsla detta året då det är månens första jul,  första julkalendern osv 😍.
Förr var det bara en lång månad med mycket jobb och alltid jobb minst julafton eller nyår! Charmen inom vården.

Detta året får man fira båda dagar och denna gång med vår lilla flicka,  vilket allt detta blir hennes första!  Love it 😄😍💜.
Nu får man göra allt sådant som en annans föräldrar gjorde för en annan när man va liten och juletid blev helt plötsligt mycket bättre och mysigare 😆.

Idag fick Månen öppna sitt första patet på julkalendern som hon fått från mommo 💜 Då vi sover vid den tiden julkalendern är på morgonen fick vi ta en titt nu på kvällen istället,  såååå mysigt 😍. Som sagt allt blir så mycket mysigare nu när man har barn. 

Något nytt fisan har börjat med innan hon somnar numera är att pilla en i ansiktet 😆😚 Ja min lilla Månen vad skulle vi göra utan dig 💜

puss och kram

Likes

Comments

Vi har börjat för några veckor sedan med smakportioner till vår lilla Måne,  men häromdagen var det dags för gröt premiären vilket var/är en succé 😆.
Så nu blir det till att köpa hem söta skålar och skedar 😍.

Vi har än så länge hunnit testa morot, kålrot, palsternacka och äpple.  Det enda som verka falla damen i tycke är äpple 🍎 😂. Vi har själva gjort de små portionerna,  vilket en annan tycker är mysigt då de känns som pyssel 😅.
Var ett tagsedan jag gjorde både smycken eller fransar så känner hur de kliar i fingrarna och man börjar sakna det! 

tänkte däremot försöka sy Månens egna "aktivitetsfilt" / lekmatta eller vad det nu heter 😂🙄. Får se hur det slutar 😅.

puss och kram

Likes

CommentsLite bilder på hur vi pyntade lokalen, kan passa på och säga att ett församlingshem är inte lätt att pynta :P
Stort Tack till Alla ni som tog er tid till att fira denna stora dag tillsammans med oss, betyder väldigt mycket för oss och våran lilla Måne.

Finns enormt många bilder kvar men då kan jag sitta här och ladda upp hela dagen ;P


Puss och kram

Likes

Comments

Dags att fokusera på insidan. 
Just i dagsläget har jag märkt att jag suger åt mig allt möjligt. Jag vill ha,  jag vill vara, jag vill känna, jag vill göra... 

Påverkas av allt och alla,  lite överdrivet men ja ni förstår nog vad jag menar. 
Är trött på det och behöver förmodligen ta mig tid till mig själv och verkligen känna efter och bestämma mig om många olika ting för just nu är jag överallt! 

Minimera och fokusera...
Känna och bestämma... 💃

pausa och fundera

Väldigt flummigt inlägg 😂 men det bjuder vi på! 

puss och kram

Likes

Comments

Idag var det dags för ett bvc besök igen,  inga sprutor denna gången som förra tack och lov 😅😂.

Min lilla Måne växer så det knakar,  ligger numera på 6070 gram och 59 cm 😱. Jag hinner inte med alltså!  Mammas lilla hjärta ♥
Pratade även om hon försökte vända sig själv,  vilket jag i min egna lilla ärthjärna säger nej.  Givetvis när hon ligger på magen så vänder sig lilla damen 😅 Hon har försökt hemma med, det är bara en annan som inte kopplade frågan! 

på tal om det,  är det bara jag som mamma ledig som känner att man tappat lite iq på vägens gång!  😂
Svårt att få till bra meningar impulsivt,  kopplar inte alltid,  när jag pysslar gör jag saker svårare när det finns så många lättare sätt 😅. Ja listan kan bli lång 😂😂

Ska nog börja läsa lite böcker så kanske man blir lite smartare igen,  barnböcker 😂.
Får iaf köra på lite hjärngympa!! 
Nehe dags att inta bingen,  full vecka med doningar inför helgen/dopet och annat inplanerat så klart. Återkommer med bilder  senare på allt som jag gör,  kan ju alltid hjälpa någon inför sin dop planering.

puss och kram

Likes

Comments

Tiden går för fort!! 
kändes nyss som man hade massa veckor att förbereda men wips så var det bara en vecka kvar 😝.

pysslat och donat,  det mesta av den biten är klar,  nu är det bara all bakning,  inkl tårta som ska göras och ja jag ska göra den själv!  känn ingen press 😅.

puss och kram

Likes

Comments