Idag blev det en mys dejt med några vänner .  Något småttingar verkade uppskatta 🤓. Så roligt nu när bebbarna är med mer och kan reagera på varandra 😍.
Kommer bli så kul att få se dem växa upp tillsammans och förhoppningsvis bli super duper vänner 😆💜.

Tant Emma hade givetvis lite gåvor till Månen som vanligt,  du får sluta skämma bort oss på detta vis 😝😘.

Har även upptäckt en ny UNDERBAR affär med barnkläder. Och nej det är ingen ny affär för alla andra men en annan som är lite efter så är det detta 😂.
Piraia heter denna underbara affär med så himlans mkt fint till min lilla Måne 😍😍 Får nog sno sambos card och shoppa loss ordentligt,  eller inte 😅. Men så mycket fint fanns det!!  Ett tips till er som inte varit där, Gå inte in där!  😂😅

Förresten tips på andra lite roliga affärer som en annan missat?  Kul med lite annorlunda bebis kläder.

puss och kram

babblarna is tha shit 😝

Herrejisses va Fisan ser rödhårig ut på dessa bilder 😅

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Fick hem en liten avi på ett paket idag.  Första tanken, va tusan har jag nu beställt!  Med en gravid hjärna som fortfarande inte har släppt så blev man något förvirrad 😅.

Men det va en liten förtidig dop present till våran lilla Måne 😍 jätte fina klossar med datum,  tid,  namn och bilder 🌸

Så nu får banne mig herrn sätta upp det sista i hennes rum så det kan bli klart någon gång!!  Och att man kan få en hel bild på hur rummet ska se ut.  Män och deras "gör det sen".

Dopet i sig med planeringen går väl lite si så där,  jag är all over The place 😂.  Men färgtema är klart iaf och fika börjar jag bli klar med, vad som ska bjudas på,  dukningen har jag ett litet hum om så en bit är jag väl 😝.

puss och kram

Likes

Comments

I måndags introducerade vi bumbostolen för lilla Månen som hon fått från min släkt. Vilket har visat sig blivit en favorit, sitter hellre i den än babysittern 😆.

Ni som inte har någon,  KÖP!! 

Har velat testa den sen jag fick den men va tvungen att vänta på att lilla damen blev mer stabil i nacken. 
Nu har hon suttit i den varje morgon och kollat på barnprogram på tvn, babblarna och lekt med sina leksaker på bordet man kan köpa till.  😄😍
Vi båda älskar denna stol! 

puss och kram

Likes

Comments

Igår var det dags för den berömda 3 månaders sprutorna 😱.

Tror mamma var mest nervös och orolig över dessa sprutor 😂. För er som känner mig vet att jag har en stor skräck för sprutor! 

Men Simone va super duktig. Då jag är jätte rädd för sprutor och ville inte stressa upp Simone med mina känslor fick pappsen ta ledigt från jobb och följa med eftersom man sitter med dem i knät när de får sprutorna.Hon fick lite sockerlösning precis innan sprutorna,  vilket var mumma 😆. Sen hade våran bvc kallat in en till person så de kunde ge båda sprutorna samtidigt, vilket kändes väldigt bra.  Istället för att gå igenom stick två omgångar fick hon båda samtidigt. 
Litet missnöjes skrik var allt,  min lilla viking 💕.. tur hon inte var mer som sin mamma 😅

Hon följer sin egna kurva bra. Nu väger hon 5490 gram och är 56 cm lång.  Vart tog min lilla plutte måne vägen 😝😱😍.

Körde förbi apoteket och köpte Alvedon i förebyggande syfte.
Men fisan har bara varit lite tröttare än vanligt,  lite ledsen på kvällen men mkt mer än u har det inte varit.  Min oro har bara varit onödig med andra ord 😝

puss och kram

Likes

Comments

Ja det har varit en sådan dag idag då man haft många knasiga tankar..

Tar de inte fel,  ja jag har fast jobb, underbart hus, mina bästaste gossar, bilar,  min stora kärlek och vårat lilla mirakel 💜.

Trots detta har det varit en sådan dag där man ställt frågor till sig själv där svaren inte alls blivit som man önskat och resulterat i känslor som misslyckad..
När kommer den dagen då allt bara känns så underbart och fantastiskt.  Just nu är jag bitter över ekonomin,  min kropp,  mina beslut inom yrke.  Jag minns mig själv för några år sedan då man hade väldigt höga förväntningar på sig själv..  och nu trampar man i kommunen där man många gånger inte känner något driv pga hur anställda blir behandlade, hur vi aldrig kan "klättra" i karriären osv.

vad ska jag göra med mitt liv inom yrkes branschen, jag vill inte se mig själv där jag är nu.. Istället ser man bara mörker och känner hopplöshet.  Nej jag måste fundera ordentligt vad jag vill nu innan jag slutar gå på föräldrar dagar. Jag måste våga chansa och satsa någon j*vla ggn! 

Om enda pengar kunde växa på våra äpple träd på baksidan! 
nej usch dags att lägga mig och hoppas på en mer positiv jag imorgon!

puss och kram

Likes

Comments

Just vid detta tillfälle ångrar jag djupt att jag bad om timmar på jobb 😅.
Kommer senare uppskatta de då lönen kommer in och föräldrardagar håller längre, men just nu svär jag på mig själv! 

Hade så mycket hellre umgåtts med familjen! Men lika bra att vänja sig, dagen kommer då jag ska återgå till mitt jobb på heltid.... eller 😝💃.
Återkommer om den punkten en annan gång. 

Fått tummen ur R*ven idag och börjat skriva i Simones bok som vi fick av tant Soffi 😘. Myste även lite extra med min Måne ikväll då jag ska vara ifrån henne massa timmar imorgon 😱😅. 
Nehe nu har tiden sprungit iväg... denna mammsen ska upp tidigt imorgon! 

puss och kram

Likes

Comments

Idag kom verkligheten ikapp en igen.  Mina trogna och bästa vänner här i livet kommer inte finnas för alltid oavsett hur mycket jag vill. 
Lillemannens far fick avlivas idag pga av smärtor. Det är något som gör att man själv blir påmind om vad som väntar och det gör så förbannat ont!

Jag vill ha mina gossar med mig förevigt, vilket jag inte kommer att få och det är så himla jobbigt.  Blir ilsken på mig själv för de dagar jag tar dem för givet. 

Alla ni med fyrbenta familjemedlemmar vet vad jag pratar om. 
Ge ännu mer kärlek till era hundar för en dag står man där själv 💜

Likes

Comments

Idag blev det en efterlängtad kaffe med mina "gamla" vapendragare 😂. Varit ett bra tagsedan vi sågs men enda kändes det som igår. 

Underbart när man får in personer i sitt liv där det inte spelar någon roll hur lång tid det var sen sist men man har lika trevligt som då 💜. Var himla massa att prata om och ta igen,  längtar till nästa träff! 

dessa två var några som jag lärde känna ett kort tag efter jag flyttade till Skåne,  som gjorde flytten lite lättare.

Annars idag har jag hunnit med långpromenad med mina fyrbenta vänner i det underbara vädret. Får passa på nu när solen fortfarande tittar fram,  innan man vet ordet av det kommer de fantastiska Skåne vädret med blåst och kyla 😂.

Sicket flummigt blogginlägg detta blev 😂. nåväl nu är jag dö trött 😅.

puss och kram

Likes

Comments

Idag fick jag för första gången höra min lilla månes skratt 😆. 
Om jag kommer leva på detta länge!!  Som det värmde i mamma hjärtat 😍, min lilla skatt 💜

Likes

Comments

Ibland blir man trött på sig själv!  Efter förlossningen har kroppen återhämtat sig bra men är inte alls i de skick man hade önskat.

Fladdrar lite här och där. Jag hade också den turen att hela magen fick bristningar vilket gör att man numera undviker speglarna här hemma 😝.
Man blir så trött på sig själv när man beklagar sig, mår dåligt över sin kropp men enda inte tar tag i det.  För JA jag är en soffpotatis / lat person som tydligen hellre sitter och klagar än att göra något åt det!  Jag hade behövt en stor spark i röven (platta numera).

Jag som många andra vill trivas i min kropp. Men vart ska jag börja.... 
Med brist på okunnighet känns det som jag aldrig kommer igång.  Hade förmodligen behövt ett schema med kost och träning som också passar ihop med mitt nya liv med min underbara dotter. Nåväl får väl se om den här soffpotatisen kan få tummarna ur röven och göra något åt allt gnäll för nu är jag trött på att känna mig fladdrig!  😂

puss och kram

Likes

Comments