View tracker

Så himlans mysigt nu när man gått in i december månad,  en helt annan känsla detta året då det är månens första jul,  första julkalendern osv 😍.
Förr var det bara en lång månad med mycket jobb och alltid jobb minst julafton eller nyår! Charmen inom vården.

Detta året får man fira båda dagar och denna gång med vår lilla flicka,  vilket allt detta blir hennes första!  Love it 😄😍💜.
Nu får man göra allt sådant som en annans föräldrar gjorde för en annan när man va liten och juletid blev helt plötsligt mycket bättre och mysigare 😆.

Idag fick Månen öppna sitt första patet på julkalendern som hon fått från mommo 💜 Då vi sover vid den tiden julkalendern är på morgonen fick vi ta en titt nu på kvällen istället,  såååå mysigt 😍. Som sagt allt blir så mycket mysigare nu när man har barn. 

Något nytt fisan har börjat med innan hon somnar numera är att pilla en i ansiktet 😆😚 Ja min lilla Månen vad skulle vi göra utan dig 💜

puss och kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vi har börjat för några veckor sedan med smakportioner till vår lilla Måne,  men häromdagen var det dags för gröt premiären vilket var/är en succé 😆.
Så nu blir det till att köpa hem söta skålar och skedar 😍.

Vi har än så länge hunnit testa morot, kålrot, palsternacka och äpple.  Det enda som verka falla damen i tycke är äpple 🍎 😂. Vi har själva gjort de små portionerna,  vilket en annan tycker är mysigt då de känns som pyssel 😅.
Var ett tagsedan jag gjorde både smycken eller fransar så känner hur de kliar i fingrarna och man börjar sakna det! 

tänkte däremot försöka sy Månens egna "aktivitetsfilt" / lekmatta eller vad det nu heter 😂🙄. Får se hur det slutar 😅.

puss och kram

Likes

Comments

View trackerLite bilder på hur vi pyntade lokalen, kan passa på och säga att ett församlingshem är inte lätt att pynta :P
Stort Tack till Alla ni som tog er tid till att fira denna stora dag tillsammans med oss, betyder väldigt mycket för oss och våran lilla Måne.

Finns enormt många bilder kvar men då kan jag sitta här och ladda upp hela dagen ;P


Puss och kram

Likes

Comments

Dags att fokusera på insidan. 
Just i dagsläget har jag märkt att jag suger åt mig allt möjligt. Jag vill ha,  jag vill vara, jag vill känna, jag vill göra... 

Påverkas av allt och alla,  lite överdrivet men ja ni förstår nog vad jag menar. 
Är trött på det och behöver förmodligen ta mig tid till mig själv och verkligen känna efter och bestämma mig om många olika ting för just nu är jag överallt! 

Minimera och fokusera...
Känna och bestämma... 💃

pausa och fundera

Väldigt flummigt inlägg 😂 men det bjuder vi på! 

puss och kram

Likes

Comments

Idag var det dags för ett bvc besök igen,  inga sprutor denna gången som förra tack och lov 😅😂.

Min lilla Måne växer så det knakar,  ligger numera på 6070 gram och 59 cm 😱. Jag hinner inte med alltså!  Mammas lilla hjärta ♥
Pratade även om hon försökte vända sig själv,  vilket jag i min egna lilla ärthjärna säger nej.  Givetvis när hon ligger på magen så vänder sig lilla damen 😅 Hon har försökt hemma med, det är bara en annan som inte kopplade frågan! 

på tal om det,  är det bara jag som mamma ledig som känner att man tappat lite iq på vägens gång!  😂
Svårt att få till bra meningar impulsivt,  kopplar inte alltid,  när jag pysslar gör jag saker svårare när det finns så många lättare sätt 😅. Ja listan kan bli lång 😂😂

Ska nog börja läsa lite böcker så kanske man blir lite smartare igen,  barnböcker 😂.
Får iaf köra på lite hjärngympa!! 
Nehe dags att inta bingen,  full vecka med doningar inför helgen/dopet och annat inplanerat så klart. Återkommer med bilder  senare på allt som jag gör,  kan ju alltid hjälpa någon inför sin dop planering.

puss och kram

Likes

Comments

Tiden går för fort!! 
kändes nyss som man hade massa veckor att förbereda men wips så var det bara en vecka kvar 😝.

pysslat och donat,  det mesta av den biten är klar,  nu är det bara all bakning,  inkl tårta som ska göras och ja jag ska göra den själv!  känn ingen press 😅.

puss och kram

Likes

Comments

Nu äntligen har vi fått upp sänghimmel och gardiner i Månens rum 😆.
Så nu börjar det likna något,  lite som ska upp på väggarna med tiden och givetvis lär någon inredningspryl köpas,  bytas ut.  Lär nog aldrig bli riktigt klar med min lilla månes rum 😅.

Försöker få något bra system med kläderna i byrån men får fortfarande inte till det dom jag vill,  så får sutta på den karamellen ett tag till..
och ja gardinerna är för långa och ska sys upp 👆


Har också blivit klar med lilla damens sängmobil, fick använt några fjärilar som jag fick med blöjtårtan på min babyshower.  Tycker det är himla kul när man kan använda om grejer med minnen 😍. Sen är det väldans kul att få pyssla ihop saker och ting 😆.
Nästa projekt efter dopet tror jag blir napphållare och kanske sy om några lakan, när jag lärt mig symaskinen fullt ut vill säga 😂.

ja just det, Månen var på sin första halloween fest nu till helgen 😁 😘 Så häftigt nu när allt blir den första för lilla fisan,  gäller att ta vara på alla dessa underbara tillfällen 💜

puss och kram

Likes

Comments

Ja som rubriken avslöjar är det lilla månens namnsdag imorgon, första någonsin 😆.

Detta hade mormor koll på givetvis och skickat med posten en present med massa fint i 😍

Mys morgon med moster Ronja på besök också!  Skönt att flabba av sig och Månen fick sitt med moster också givetvis 😂. Som alltid 💕 vad skulle vi gjort utan moster ♥.

puss och kram

Likes

Comments

Ja i mitt huvud numera existerar bara dop,  dop, dop och ännu mer dop.
Har fått handlat lite idag inför stora dagen till dukningen, lite underhållning till barnen om de har tråkigt,  pysslat lite själv,där ljög jag! Även min kära sambo har hjälpt till med pysslet 😘.

Har också bestämt mig för att själv göra tårtan till dopet 😱😅. Har mina idéer och bilder i huvudet hur den ska se ut så får hoppas det blir lyckat! 
Ser fram emot denna dagen jätte mycket samtidigt som jag redan är stressad. Inget ovanligt.

Bjuder på lite bilder från gårdagens underbara promenad med hela familjen i det härliga höstvädret 🍁

puss och kram

Likes

Comments

Idag blev det en mys dejt med några vänner .  Något småttingar verkade uppskatta 🤓. Så roligt nu när bebbarna är med mer och kan reagera på varandra 😍.
Kommer bli så kul att få se dem växa upp tillsammans och förhoppningsvis bli super duper vänner 😆💜.

Tant Emma hade givetvis lite gåvor till Månen som vanligt,  du får sluta skämma bort oss på detta vis 😝😘.

Har även upptäckt en ny UNDERBAR affär med barnkläder. Och nej det är ingen ny affär för alla andra men en annan som är lite efter så är det detta 😂.
Piraia heter denna underbara affär med så himlans mkt fint till min lilla Måne 😍😍 Får nog sno sambos card och shoppa loss ordentligt,  eller inte 😅. Men så mycket fint fanns det!!  Ett tips till er som inte varit där, Gå inte in där!  😂😅

Förresten tips på andra lite roliga affärer som en annan missat?  Kul med lite annorlunda bebis kläder.

puss och kram

babblarna is tha shit 😝

Herrejisses va Fisan ser rödhårig ut på dessa bilder 😅

Likes

Comments