Hej allihop!
Idag är det ju midsommar, så jag hoppas att ni har det trevligt och kul med släkt och/eller vänner. I år blev det inget dans runt en midsommarstång för mig inte. Jag och min familj åkte till våra kompisar som bor i Nacka. Vi tänkte åka med deras båt in till stan, men vädret var inte på topp, så det blev inte av :( Men vi har haft det super mysigt ändå. Vi åt en vanlig svensk midsommarlunch med sill och sedan till fika åt vi jordgubbstårta.
Efter det har jag och en kompis badat här i viken för helt plötsligt blev det extremt varmt! Nu ska vi snart grilla kött med potatissallad, halloumi och bea! Muuuums.
Jag hoppas iallafall att eran midsommar har varit/är toppen. Vi hörs snart igen

XOXO
// Jossan

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Jag heter Carolina men kallas för det mesta Carro.
Nu ska jag skriva lite om mig, jag är en 02:a tjej som bor i en förort utanför Stockholm. Jag är 162cm lång och jag har brunt hår men skulle järna bleka det någon nyans.
På min fritid gillar jag att vara med mina vänner och göra musical.ys med bästa Jossan.
I framtiden kommer jag nog att göra inlägg om mat för det tycker jag om. :-P
Och mycket mer såklart!:D
(musical.y:
Carros: carolina.lofgren
Jossans: Josefin.norlund)

//Carro

XOXO

Likes

Comments

Hejsan!
Idag har vi byggt upp ett tält på Jossan tomt efter lång tids fundering på vad det egentligen stod på de där instruktionerna (de var på norska XD).
Vi har det i alla fall väldigt mysigt och mumsar på lite jordgubbar och våran nya favorit "marabou oreo choklad".
Vi har kollat på "What happens in Vegas", vi tyckte att den var riktigt bra och vi rekommenderar den mycket (+ det var en snygg kille).
Nu får vi se ifall vi stannar här i tältet hela den regniga natten eller om vi taggar in till slut.

XOXO

Likes

Comments

Hej allihopa!
Vi är två bästa vänner som har för mycket fritid, så vi bestämde oss för att skaffa en blogg! Brunetten heter Carolina aka Carro . Den lite ljusare brunetten heter Josefin Aka Jossan. Vi båda bor i Stockholm stad och är 13 år.
Namnet ballerinorna kommer ifrån något vi gillar väldigt mycket... Kakorna haha.
Här kommer vi skriva om allt vi gör och lite till, haha! Vi hoppas ni kommer tycka om denna blogg, så hörs vi i nästa inlägg! Puss
XOXO

Likes

Comments