Äntligen! Vår vädret har varit här hela dagen.
Det gör verkligen själen glad. Har verkligen tröttnat på vintern nu, det kanske även märks på min bloggtorka, haha!

Lilleman som nu mera är hela ett år, plus lite till.. Gillar starkt att vara ute. Han vill dock inte sitta å leka med sina leksaker utan ska spring runt på egen hand, det är såklart kul men krävs mycket passning. För fort går det när han sätter fart åt något håll!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

A går riktigt bra nu, nästan springer fram..
Det är jättekul att se, han var 9mån och 4 dagar när han tog sina första steg!


Vi har adventspyntat en hel del i år, för att det ska bli extra mysigt nu när vi har vår lille kille hos oss. På Lucia ska vi ta fram resten av julpyntet, då åker alla mina tomtar fram! Allt utom granen, den tar vi ca 2 dagar innan jul. Det kommer bli bak också, lussebullar och pepparkakor är inplanerade på 'Att-göra-listan' .

På Fredag är det lussefirande och avslutning på öppna förskolan, så dit tänkte jag ta A, iklädd tomtedräkt!

Sen har vi Lördagen som ska till bringas i O.. Där blir det nog lite mat och julklappsspel. På Måndag är det dags för BVC besöket vi missade när vi låg sjuka, de två senaste veckorna.

Först åkte jag på hög feber ena veckan och lagom tills jag blev kry under helgen åkte A på det.. 39,4 hade stackarn i feber hela kvällen. Självklart den natten som stormen Gorm tittade förbi, som resulterade i strömavbrott i nästan ett dygn. Som tur va hade febern lagt sig under natten och han va pigg som vanligt. Då åkte jag på en förkylning hela den veckan, som fortfarande inte lagt sig helt heller.. Nu hoppas vi va friska fram och under jul!

Renoveringen där uppe har flytit på som smort, och fortsätter det har vi flyttat upp om en knapp vecka. Det ska bli så skönt att slippa sova i vardagsrummet och att kunna ha det till enbart vardagsrum, framför allt får vi ett större hus helt enkelt!


Såhär 'vintrigt' hade vi December 2012! Annat än nu..

Likes

Comments

Ligger i sängen och ska strax sova. Tänkte bara titta in här och skriva en snabbis!

Jag har kännt mig lite förkyld de sista dagarna , men vart bättre idag. Har haft folk här som hjälpt till med huset, golvvärme läggs!

A har haft en lugn dag, inte gjort nåt särskilt bara lekt. Ikväll somnade han efter vällingen i sin egna säng och har sovit som en stock sen dess. Sovit igenom borrning och fräsning som dånat i hela huset! ♡

Imorn är det Fredag den 13.. Får se vad den dagen har att komma med, vet iaf att det blir grillning med vänner senare under kvällen.

☆♡

Likes

Comments

Började denna dagen med att gå upp lite tidigare, så att jag skulle hinna förbereda oss inför sista dagen på babymassagen..De två sista gångerna nu har vi hållt på med ansiktszonterapi, som består av olika moment där vi får trycka och massera på punkter i ansiktet för att t ex. hjälpa bebisarna vid tand sprickning, uppstötningar eller sömnsvårigheter. Det ska hjälpa och lindra.

Vi har blivit en härlig grupp mammor och barn som dessutom har haft väldigt trevligt utanför massageträffarna, så finns planer för att fortsätta träffas. Det är för mig som inte direkt har några kompisar med egna barn som jag brukar träffa, väldigt roligt. Speciellt för A som får umgås med andra bebisar!

Väl hemma gjorde jag en köttfärspaj till middag. Testade en ny variant som va väldigt god! Strax efter att A somnat för natten ( i sin egna säng) började jag städa upp i köket. Har tänt ljus lite överallt för extra slappekänsla och lagt mig i sängen med en kopp te, E snickrar på övervåningen tillsammans med en kompis till oss som va snäll att hjälpa till så somnar gör jag nog inte än!

Men säger redan nu God natt till er, och ser fram emot morgondagen ♡


Likes

Comments

I morgon är det babymassage. A sover redan så det är bäst jag själv går och nattar mig oxå,men först ska hundarna ha sin mat så de inte går hungriga inatt!☆

Likes

Comments

Lät du henne komma närmre, var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig.
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer.
Försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser,
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut.
Hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Likes

Comments

                                              
       Nu ska jag å siss göra negerbollar!! :)


Likes

Comments

..fast kanske inte än. Men det är städat och fint hemma nu iaf och lådorna + luckorna i köket är klara och uppsatta, fast nästan. Bara luckorna som ska sättas upp också, hoppas på hjälp för får inte upp dom själv :)

Snart ska jag ut på praktik också, bara några dagar kvar. Ska prata med min handledare och bestämma var jag ska vara. Och om bara två veckor ska jag jobba, på Posten i år igen! Trivs jättebra där och hoppas att det blir mer. :)

Likes

Comments

Idag blir det bio. Ska se Real steel, hoppas att den är bra bara :)

Har slipat och måla alla blå luckor ock lådor i köket så nu är dom snart helt vita, lite kvar att göra bara !


Likes

Comments

tror det, verkar så. Mår iaf skit!

Likes

Comments