tal om balansen har jag äntligen börjat hitta den lite. inte där helt men på god väg med små steg, och så småningom ska jag bli en balanskonstnär.

jag är så jävla dålig på vissa saker har jag insett som jag vill jobba på och bli bättre med.

det finns ju saker jag är bra på också. dessa saker inser jag ungefär samtidigt. personlig utveckling kallas det nog.

känslor är något jag verkligen inte kan hantera heller. fan vad mycket det finns att jobba med egentligen. Med sig själv.

Att börja jobba har verkligen fått mig på rätt bana och jag trivs som fan. Barn får verkligen en att må bra!


Balanskonstnärerna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allesamman, spontan? ja. tänkte dela med mig av några insikter. Smärtan kommer för att lära oss något. För mycket smärta, desto sämre mår vi. "So take that weight of your shoulder". En mening från en låt jag lyssnat på. Att finna sin egen röst kan va svårt, när något drar oss dit eller dit. Men dagen kom, och vi segrade! "The divine, is close to our hearts". "so take that weight of your shoulder!". "Roots!"


Logik/ologiskt, yin/yang, helhet. Bam!


Balanskonstnärerna

Likes

Comments

Vad skulle livet ta vägen om man inte hade balans i allt. Det är väl då man mår dåligt och misslyckandes kommer en efter en, så känner jag. Nästa tanke som kommer i huvudet är hur finner man balansen i livet då?

I landet lagom. jag gillar ordet och betydelsen av lagom egentligen är det bästa att ha lagom i allt. negativa tankar positiva göra bra saker och mindre bra saker i lagom mängder. Att göra för mycket av något är inte bra oavsett vad det är. jobba träna beroende.

Balansen i livet är alpha och omega, utan balans faller vi då måste vi resa oss upp och hitta balansen igen. det gör inget att falla bara du reser dig upp. vissa tappar balansen ofta och brottas igenom livet för att hitta balansen men de finner inte den eftersom vägledning och stödet inte finns. Vissa människor lär sig gå på den hårfina gränsen redan från början och faller inte lika lätt. Medans andra kanske inte alls lärt sig att hålla balansen att hitta och jämna ut allt i livet. Vi behöver stöd och inputs för att må som bäst. man lär känna sig själv igenom att vara med andra också hur man agerer och tänker i olika situationer. Hur är du som vän som syster bror? vi har så många olika sidor som fortfarande definerar dig. jag är på ett sätt när jag är med min familj och på ett lite annorlundare sätt med mina vänner. Det är fortfaranade jag men jag har olika sidor som visas olika mycket i olika miljöer och sällskap.


vi behöver varandra så ta hand om dina nära.

Balanskonstnärerna

Likes

Comments

Change, Personligt/Erfarenheter

Hej bagage, ja har länge funderat på varför det gör så ont i mig. Jag trodde det va fel på mig. Jag börjar vibrera varje gång jag når dig. Jag har nästan levt på andras ord och uppfattning. För att så fort jag öppnat mig har det gjort så ont. Jag vill säga dig, att jag älskar dig. Du har inte gjort fel. Jag finns här för dig. Vi ska vända detta till något positivt. Inte vända det emot mig själv. "En Pust". Jag har så llänge tvekat på mig själv att jag satt mig själv i en omöjlig situation. Att bråttas med sig själv är typ det värsta som kan hända i alla fall mig. Jag är inte ensam. Jag vet att det är oerhört många som lider. Jag vill visa att det går. Det går att vända bagaget till något positivt. Vi har alla som jag tidigare sagt, kanske inte här, men ett bagage, en historia, som kan innehålla otroligt mycket smärtsamma minnen. Du är bra! precis som du är! gör det du vill, skriv, eller prata. Vänd din energi utåt, och bejaka dig själv, bejaka din inre låga. Du har en eld som vill lysa fritt och fylla dig med värme.

Massa kärlek!

Det är smärtsamt att bryta mönster. Att ta sig ner i sin egen ryggsäck och se vad som finns där. Du är, en stjärna på den blå himlen. Fast du går på jorden.

"Du har ingen själ, du är en själ och du har en kropp!"

Smile now. Du är värd det! du är vacker! du är din egen bästa vän! utan dig skulle jorden, världen sakna dig! det skulle va en person mindre! det skulle bli tomt! vi ser! vi ler! oavsett hur du mår! du är här! du är ett mirakel! precis som du är..

vi älskar dig, vi ser dig, oavsett vad, du är värdefull, precis som alla du ser.

Jag har länge tittat på folk, beundrat folk, men jag kastade mig själv i soporna. VI ska se oss själva. vi är här. Vi älskar oss själva. VI ska vandra in peace. Vi ska se och lära mer.

Du är en sol, en strålande sol. gör det du tycker känns bra! nu! sjung! dansa! vi finns här, alltid, älska älska älska meeeeeeerrrrrrrrr


Balanskonstnärerna

Likes

Comments

Energi som vi strålar ut och ger ut är viktigt speciellt bland andra människor.
N
ära kära och bekanta främlingar. När man har en negativ inställning tankemönster och umgås med andra samtidigt som man visar sin negativitet så ger du ut en dålig energi det är då man måste lära sig hantera det på rätt sätt och tänka sig för innan man pratar och beter sig på ett visst sätt.

På det sättet så lär man sig sakta men säkert att hantera sin energi och sitt sätt att bete sig. vilket är viktigt för andlig utveckling. Att tänka sig för innan man pratar är Alpha och Omega när man är på dåligt humör.

När jag var på klassresa i Berlin så var jag väldigt misstänksam fick saker för mig helatiden vilket gjorde att jag inte fick ut lika mycket av resan som jag egentligen ville. En vän sa till mig att jag tar mer energi än vad jag ger. Blev jag glad av att höra det? Nej men jag kom till instinkt, där och då kunde jag inte göra något eftersom jag var så inne i mina hjärnspöken. Det jag menar med det är att släppa kontrollen, låt folk dömma dig. Det gör dom ändå och det är INGENTING du kan göra åt saken.

Låt dig accpetera alla dina tankar men fastna inte på negativa tankefällor. Ansträng dig.

Jag länkar en video som handlar om andlig utveckling, väldigt bra.


Balanskonstnärerna

Likes

Comments

Personligt/Erfarenheter

Jag vet sanningen men jag väljer på autopilot och då blir det inte rätt. jag kan inte ro för det men det bara blir så.

Att gå utanför sin comfort zone är så jävla enkelt men man gör det så himla mycket svårare än vad det är. Varför? om jag vet om att jag måste göra det och det för att må bättre och bli en gladare människa varför gör jag då inte det? 

Det är kanske svårare än vad man tror. Som ex alla vet att motionera gör att man mår bättre att äta hälsosamt ha en hobby umgås med vänner hitta på aktiviteter. Om det stämmer vilket det gör varför gör inte alla det? Vad är det som gör att de inte tar stegen?

Balanskonstnärerna

Likes

Comments

Balanskonstnärerna

Likes

Comments

Nu senare år har speciellt islam smutskastas åt alla håll och hörner. Varför? Är människor så blinda att dom inte tar reda på faktan själva först och sedan gör en egen bedömning. Om alla går fel väg betyder det inte att du går rätt! Varför har isla…

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Beroendet, en dans med djävulen Länge har man hört människor säga att det är bara att sluta sök hjälp och allt där emellan. Om det nu vore så lätt så skulle nog ingen vara en missbrukare. sedan är det så jävla accepterat att vara en laglig knarkare…

Likes

Comments

Den här speciella historien har inom den många speglar som reflekterar vissa verkligheter som existerar inom oss alla. Varje sådan liten spegel, kan om vi tittar in i den som en helhet eller som ett hjul, va en lärare för oss. Så låt oss förstå den…

Likes

Comments

Tony Robbins är en motivational speaker och har haft ett antal hundra föreläsningar skulle jag gissa på. Jag upptäckte han när jag surfade runt på Netflix där hans film nyligen hade kommit ut. jag blev helt såld, fast. herregud vilken människa med …

Likes

Comments

Jag ska berätta en historia för er. Det verkar som att en gång i tiden levde det människor utspridda över hela jorden, och var och en av dem hade hört talas om en mycket mäktig person som levde i floden. Det sades att den personen kunde lösa vilket…

Likes

Comments

En kväll man sitter hemma, och inser att man inte har särskilt kul, ja man kan göra det ena och det andra, men man vill bara socialisera. Jag kan tycka det är trist, ja vill aktivera mig, sysselsätta mig, så nu skriver jag. Vi skriver en blogg om o…

Likes

Comments

När jag tog studenten 2007, fick jag jobb på akademiska psykiatri division. Jag fick en timanställning som skötare och jobbade som timvikarie. Sommaren 2008 har jag ett vikariat på en låst avdelning. Jag är kontaktperson åt en person. Jag, hen, öve…

Likes

Comments