Idag har vi åkt och åkt och åkt och åkt lite till. Och tillslut kommit fram till Sälen! Här har vi fått boa in oss i lägenheten med min mamma, pappa, lillebror och Emilia. Medan vi suttit i bilen hela dagen så har dom åkt i backarna. Bilresan gick ändå väldigt bra, jag delade baksätet med två duktiga killar. Lilla Tyson och Alvin. Alvin sov bara en halvtimme, resten av tiden höll vi igång. Sjöng sånger, läste böcker och pratade om lite av varje.

Vi ser framemot en dag i backen imorgon, hoppas det blir lika soligt och fint. Jag har en dugga som jag ska göra över nätet på eftermiddagen, som jag är lite pirrig inför. Senaste veckorna har inte riktigt gått som önskat med pluggandet, varit lite mer tankar på febertoppar, hostmediciner och "när kan jag sova en stund?".
Förhoppningsvis går det bra ändå. Det går ju inte att göra mer än sitt bästa trots allt!

Lite tänkvärda ord såhär på kvällskvisten.

Likes

Comments

Det blev en riktig långis för mig och Alvin på eftermiddagen idag. Sååå fint och skönt ute. Vi brukar gå så vi får både en del i skog och en del vid bilväg så vi får njuta båda två. Tyvärr fick vi inte med oss Emilia, för henne har vi vinkat av till Sälen! Hon längtade så det nästan stod skidor ur öronen på henne. Tur att vi får komma efter imorgon och se henne swischa nerför backarna. Ska bli så roligt att vara iväg tillsammans för det är inte något vi gör ofta.

Jag hann med ett pass BodyBalance ikväll, det ligger riktigt högt på min topplista. Dels att få komma iväg och röra lite på musklerna, men också lugnet och avslappningen som det ger. Helt underbart! Jag har inte kunnat vara där på några veckor, så det var en väldig längtan i kroppen. Hoppas på lite träningsvärk imorgon. Känner redan nu i benen så det ska nog komma haha.

Nu ska det sovas och laddas inför lång bilresa imorgon!

Likes

Comments

Jag är så nyfiken och vill så gärna prova!! Men det känns så.... Läskigt? Kanske äckligt? Det borde ju ändå inte vara så farligt. Men i 20 min ska man gurgla runt det där i munnen?! Herregud så länge. Jag dricker flytande omega3, och det är ju en oljig känsla i bara några sekunder. Och, det är inte så roligt.

Oil Pulling är ayurvedisk metod likt en munskölj, som ska hjälpa till en bättre munhälsa.

Om jag påminner om fördelarna av att gurgla runt kokosoljan så kanske det går bättre.

- kokosoljan har antibakteriella egenskaper och kan motverka inflammationer i munnen

- det kan stärka dina tänder och göra dom vitare

- det kan också hjälpa mot andra hälsoproblem även i övriga kroppen

Kan ju vara värt att prova?

Såhär ska man göra:

Ta en matsked olja, ex kokosolja eller sesamolja.

Skölj runt det i 10-20min.

Spotta ut (i soporna) när den blivit vit - och se alla dina gifter flyta iväg!


Vad säger du? Vågar du prova?

Likes

Comments

Hej och välkommen hit!

Idag har jag hämtat hem min lilla prins tidigt från föris. Usch så ledsen han var när jag skulle lämna imorse. Men så glad han var när jag kom! Jag hörde redan i korridoren hur han satt och skrattade vid matbordet. Då värms det i hjärtat ❤️

Emilia har sportlov den här veckan, och är hemma och myser med mig hela dagarna. Meningen är att jag ska plugga, det går lite sådär vill jag säga.
Hon har i alla fall packat färdigt sin väska inför Sälen-resa imorgon. Taggad till tusen är hon! Så roligt!

Igår tog vi alla tre (fyra med hunden) en promenad tillsammans i det härliga vädret, får se om jag lyckas lura med mig Emilia idag igen. Lite tveksamt.

Nu ska jag fortsätta att reda ut lite ekologi-begrepp, får se om jag blir något klokare!

Likes

Comments