​Jag ska försöka få balans i mitt liv gällande framförallt mat och träning. Jag har så länge jag kan minnas kämpat med min vikt och inte tyckt om mig själv och mitt utseende. Jag har lyckats att gå ner mycket två gånger i livet och då mådde jag bra. Dock ska jag komma in på fel spår igen så mitt problem är inte att jag inte vet vad jag ska göra och inte kan göra det, utan att hålla kvar en bra balans. Jag kan få ångest över min situation och inte förstå varför just jag ska ha såna problem. Jag har perioder av extrem trötthet och hopplöshet, vill inte göra någonting än att sova. Sedan andra perioder kan jag ha  mycket energi och tänka nu kör vi. Jag har även insett att jag tröstäter när jag är ledsen, har ångest eller är trött. 

Jag vill inte leva och vara som jag är nu. Vill vara positiv och trivas med mig själv, vill träna regelbundet för att må bra. Det känns inte heller bra att nu vara Sjuksköterska och inte hälsosam. Vill leva som jag förespråkar. Hur svårt ska det vara liksom? Väldigt svårt tydligen. 

Min sambo och jag har bestämt att vi ska åka på en 6 månaders resa 1 december och innan dess ska jag må mycket bättre har jag bestämt. 2016 är mitt år. 

Likes

Comments