Känslor/Humör

​Halllå hallå! Ni vet när man är sådär jätte lycklig helt utan anledning? Precis så känner jag nu (och det hör inte till vanligheterna haha). Jag vet verkligen inte varför för jag har verkligen inte gjort något speciellt på hela januari typ. En låt som är asbra när man ba är allmänt överlycklig är "Sax" med Fleur East ( https://open.spotify.com/track/20dJUFrfY0TBZ7HHhJgjsg ). Den är så härlig när man är gla` (annars också då men ah). Väldigt onödigt inlägg men vem bryr sig, sprid glädje och sånt. Vi hörs la snart!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Skolan

Jag måste ju ändå vara en av världens sämsta bloggare. Om jag nu ska komma med en ursäkt så har jag haft annat för mig och inte haft tid med bloggen (vilket jag är väldigt ledsen för och nu får jag la ta och skärpa mig lite)

Jag vet inte hur det är med er men imorgon börjar iaf skolan igen efter ett fett välbehövligt lov. Jag är väldigt trött på skolan och inte bara liksom att jag inte orkar gå upp på morgonen och att det är jobbigt med prov och all den skiten utan jag är så trött på hela skolsystemet. Jag är trött på betygssystemet och lärarna och all press vi elever hamnar under. Nu under senaste åren känns det som att det spelar ingen roll om hur mycket du egentligen lär dig till ett prov utan mer att du ska plugga bara för att du ska få så högt betyg så möjligt för att i slutet av terminen få ett bra slutbetyg. Man får inte längre höra tjatet om att man är i skolan för att lära sig någonting utan nu är det mer att du är i skolan för att få så bra betyg som möjligt. Får du under C så kan du räknas som lite mindre smart eftersom C är i mitten av vårt nuvarande betygsskala och många tänker att C är som ett G i den gamla betygssättningen. Egentligen är ju C som ett VG och E är som ett G. Det sätter så mycket press på en att man måste verkligen prestera för att inte få under C. Man blir så trött och stressad bara för att man måste tänka på vilken bokstav man får så ens hela slutbetyg inte ska falla ihop. Det är liksom allt som skolan fokuserar på nu, vilken bokstav du kommer få på ditt prov och slutbetyg. (rätta mig gärna om ni tycker jag har fel)

Detta lär väl inte va den sista inlägget om skolan jag gör för det finns så mycket fel med dagens skolsystem och uppfattningen om ungdomar i skolan men detta får la duga så länge. 

Likes

Comments

Första inlägget

Okej detta är det här första lite halvt awkward inlägget alla gör på sina bloggar och jag ska väl se om jag kan göra ett liknade åt er nyfunna bloggläsare.

Jag är en tjej som helst håller all sin privata information anonymt för er (men det kanske ändras i framtiden). Ni kommer få läsa om mina normal eller onormala idéer och tankar om livet, samhället, etc. Så luta er tillbaka och njut av en förhoppningsvis intressant och annorlunda läsning.

Likes

Comments