Header

Som ni vet så närmar sig december månad sig med stormsteg. Om mindre än två veckor är det redan första advent. Hur sjukt!? Men därför tycker jag att det är helt okej att redan nu börja lyssna på julmusik, man måste ju förbereda sig lite innan advent och öva på sina favoritlåtar eftersom man är något ringrostig sedan förra julen. Eller hur? Vad passar då bättre än att lyssna på även ny julmusik? Sia släppte sitt egna julalbum i fredags och den är hur bra som helst. Vill ni veta något ännu bättre än att det är just julmusik? Det är endast nyproducerade låtar. Det är alltså inte en enda cover på skivan. För helt ärligt, även om de gamla hederliga jullåtarna som Last Christmas och All I Want For Christmas Is You är riktigt bra så är det alltid roligt med lite nya, fräscha låtar till vår samling.

Skivan heter Everyday Is Christmas och trots att jag gillar varje liten låt på skivan så har jag ju några favoriter. Som alltid. Min absoluta favoritlåt från skivan är Candy Cane Lane. Redan i namnet hör man ju att låten kommer en sådan som får en på bra humör. En annan favorit är Snowman. Den är lite lugnare och passar perfekt till adventsmyset!

För att summera det hela lite, det är en skiva med en perfekt blandning av lugna låtar och upptempolåtar. Den kommer vara perfekt till adventsmyset och när man håller på och julpynta hela hemmet. Och sist men inte minst; alla kommer kunna hitta minst en låt som de gillar, om de inte är en grinch vill säga ;)

Skivan får 🎅🏼🎅🏼🎅🏼🎅🏼🎅🏼 i betyg av mig!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bild 1: Cupcakes från min födelsedag, extremt goda om jag får säga det själv! // Bild 2 + 3: Bilder från när jag var hundvakt till Buster.

Hej på er!
Här har jag ju vart frånvarande i... eh.. låt oss säga ett tag helt enkelt. Vet inte vad jag ska säga om man säger så, skulle enkelt kunna skylla på att jag har haft mycket att göra på sistone, men det tänker jag inte göra. Har inga ursäkter, så jag får nog helt enkelt bara ta nya tag och bli bättre på bloggandet nu igen. Sen jag bloggade sist har jag i alla fall pluggat massor och umgåtts en del med vänner. Men jag har även fyllt år och då fick jag besök av min fina familj och farmor och farfar. Riktigt trevligt och jag bjöd på cupcakes, vi åkte till Öland en sväng och sedan åt vi god mat innan det var dags för dem att åka hem igen. Det var en kort visit över dagen, men det var hur trevligt som helst!

Jag var även hundägare för en helg. Eller, jag var hundvakt till Jennas hund då hon jobbade den helgen. Men det var trevligt i alla fall, saknar att inte ha några hundar eftersom jag är uppväxt med dem. Det var väldigt bra väder den helgen, vilket var tur eftersom jag var ute och gick ungefär 3-3.5 timmar varje dag.

Det har även vart två sittningar i min förening, den första var helgen efter min födelsedag med temat Halloween. Riktigt rolig sittning måste jag säga och vi hade den ihop med en annan förening, vilket inte händer så ofta. Den andra var helgen efter och hade temat "Jag kom precis från...", så det var enkelt att hitta en utklädnad eftersom det gick att vara vad som helst. Där var jag även konferencier, vilket var något nytt för mig. Det var riktigt roligt även det! :)

Mycket mer än så har jag inte gjort, men i och för sig är det nog en hel del när man tänker efter. Framför allt eftersom skolan tar upp väldigt mycket tid just nu. Från och med nu ska jag bli betydligt bättre på att hålla er uppdaterade här, vilket jag i och för sig säger varje gång jag kommer tillbaka från en oavsiktlig paus. Men nu ska jag göra mitt absolut bästa på att hålla det löftet.

Vi hörs senare!

Likes

Comments

Hej på er!
Tänkte uppdatera er lite om vad jag har gjort den senaste tiden, eftersom jag har vart borta en liten stund igen! På onsdagen förra veckan åkte jag hem till Motala en sväng för att fira Antons födelsedag, eftersom han fyllde 18 ville jag göra något speciellt så jag valde att göra mitt besök till en överraskning. Sa att jag inte hade någon tid över huvud taget att komma hem och sedan var jag där hemma när han kom hem från skolan. Det var väldigt roligt och han blev förvånad, eftersom han verkligen hade räknat med att jag inte kunde komma hem. Trodde ett tag att han hade anat något, men icke! Är tydligen bra på att lura personer. Vet dock inte om det är bra eller inte..? Hur som helst. Var hemma tills på lördagen då jag skulle ut med Jenna på kvällen. Så det blev en kort men rolig och ganska hektisk visit hemma. Och när jag säger hektisk så menar jag det, hann liksom med att träffa Karro två gånger, fira Anton på både onsdagen och fredagen och även hjälpa mamma att förbereda inför fredagen när vi skulle fira honom med släkten. Allt detta på inte ens 3 dygn.

Nu i veckan har jag jobbat med mitt nya projekt i skolan, kan berätta mer om det någon dag framöver. Dessutom var jag hos frisören i tisdags och färgade håret. Var sugen på en lite mörkare/rödare färg så gjorde en jättesnygg röd ombre. Ni kan se före- och efterbilder nedanför! Är så nöjd med håret kan jag lova, känns verkligen som en färg för mig!

Det var egentligen det jag ville idag, bara uppdatera er lite om de senaste veckorna! Ha en bra kväll! :)

Hey everyone!
I thought I could update you about what has happened lately, since I've been gone for a while now again! During Wednesday last week I went home to my family in Motala to celebrate Anton's birthday, I wanted to do something special since he turned 18 so, I chose to make my visit a surprise for him. I said that I couldn't find any time at all to come home during his birthday and then I was at my parents house when he came home from school that day. It was a really fun thing to do and he was surprised, since he had really counted on what I had told him. Apparently I'm pretty good at tricking people. Although, I don't know if it's a good thing or not..? Anyways, I was only home until Saturday since I was going out with Jenna that night. So, it was a short and hectic but fun time at home. And when I say that it was hectic, I really mean it. I managed to see Karro twice, celebrate Anton on both the Wednesday and Friday and also help my mum with preparing for the party we had for my brother on the Friday. I managed to all of this even though I was barely home for 3 days.

This week I've been working on a project I have in my course right now, but I can tell you more about that later on. I was also at the hairstylist a few days ago to color my hair. I wanted to do make the hair a bit darker/more red so we did a really nice red ombre. You can see the before- and after pictures down below! I'm so happy with my hair right now, it really feels like a color that suits me!

That was really all I had to say at the moment! Hope you're having a nice evening! :)

Before
After

Likes

Comments

Som några av er redan vet så brukar jag göra lite recensioner på nya album som släpps, framför allt om det är från artister jag lyssnar på lite då och då. Senast jag gjorde en sådan var i mars när Ed Sheeran släppte sitt album och nu är det dags igen. Denna gång gäller det Demi Lovatos senaste album som hon släppte i fredags, som heter Tell Me You Love Me.

Jag kan börja med att säga att jag lyssnade mer på hennes musik när jag var yngre. Nu händer det inte så ofta att jag lyssnar på hennes musik, inte för att jag inte gillar den för vissa låtar är sjukt bra, men för att det bara har blivit så. Jag kanske växte ifrån hennes musik lite. Men jag har redan vissa låtar inlagt på min vanliga lista som har hängt med genom åren. Hur som helst så var jag ganska exalterad när jag såg att hon hade släppt detta album och lyssnade på det direkt. Jag var dock lite skeptisk till det på samma gång då jag inte har gillat hennes singel Sorry Not Sorry, den har jag liksom inte fastnat för över huvud taget. Först och främst så måste jag säga att jag gillar låtarna överlag och det finns flera låtar som inte alls är liknande den singeln. Jag var ganska positivt överraskad kan man väl säga och jag är glad att jag gav de andra låtarna en chans.

Mina favoriter på albumet är Tell Me You Love Me; sjukt bra sound, verkligen min typ av låt. Sedan har vi även Hitchhiker som även den har ett bra sound och är en låt jag kan tänka mig att jag kommer lyssna på ganska mycket framöver. Min tredje favoritlåt från albumet är nog Instruction som hon har gjort tillsammans med Jax Jones. Denna låt är ju något annorlunda från mina andra två favoriter, men har fastnat för den ändå. Man blir liksom lite peppad av den.

Detta album får 3/5 🎼 av mig i alla fall.

Some of you probably know that I usually do some reviews on new album releases, especially if it's from singers/bands that I normally listen to. The last time I did a review on an album was in March when Ed Sheeran released his album and it is time now again. I'll do a review on Demi Lovato's album that she released last Friday, it is called Tell Me You Love Me.

I can start with saying that I used to listen to her music a lot more when I was younger. I don't normally listen to her music nowadays, not because I don't like it because some songs are really good, but it's just the way it is. I guess I just grew apart from it. But I still listen to her older songs sometimes since I have a few of them on my regular Spotify list. Anyways, when I saw that she released a new album I was pretty excited about it and listened to it right away. But I was also a bit skeptical to it since I haven't really liked her single Sorry Not Sorry. Firstly, I have to say that I like the album overall and there is a few songs that aren't alike that single at all. I was positively surprised about it and I'm glad that I gave the other songs a chance.

My favorite songs on the album are Tell Me You Love Me; it has a really good sound and it's really my type of song. Then I also like Hitchhiker a lot, it has a similar sound as the one before and I think I'll listen to it quite a lot from now on. My third favorite from the album is Instruction that she did together with Jax Jones. This song is a bit different from the other two I just mentioned, but I really like it anyways. You'll get kind of excited when you hear it.

This album gets 3/5 🎼 from me anyways.

Likes

Comments

Bilderna ovan är från tidigare då jag var med Jenna och lunchade på stan. Har haft en sån mysig och lugn fredag än så länge. Var ledig från skolan idag men trots det gick jag upp tidigt i morse så jag hann med att lägga mycket tid på mitt smink, äta frukost i lugn och ro samt kolla på några Youtubeklipp innan det var dags att röra sig mot stan för att träffa Jenna. Vi åt lunch på ett indiskt ställe här i stan, det var helt okej men inte det godaste jag har ätit om jag säger så. Sedan gick vi och kikade lite i butikerna innan det var dags att röra sig hemåt igen. Det var verkligen supermysigt!

Sen jag kom hem för några timmar sedan har jag ringt lite ärenden samt pratat med finaste mamma i telefon. Mycket mer än så har jag inte hunnit idag, men det var precis en sån fredag jag behövde. Helgen kommer även den vara lugn, men känner att det kan vara skönt det också. Har ju precis avslutat ett projekt i skolan så kan vara välbehövligt med en lugn helg utan en massa måsten. Förhoppningsvis är det bra väder så man hinner ut och fota lite naturbilder. Kan ju bli jättefina bilder nu på hösten om man har lite tur! :)

Men vi hörs senare i helgen! Ni får ha det fint tills dess!

The pictures above are from earlier today when I met Jenna in town to go for a lunch. My Friday has been really relaxed so far. I haven't had any school projects or classes to go to today but I woke up early today anyways, but at least I had quite a lot of time to do my makeup, eat breakfast and watch some clips at youtube before I had to go into town. We went for lunch at an indian restaurant in town, it was alright but not the most tasty food I've eaten unfortunately. After that we went to look in some shops before we went home again. I had a really nice time today!

After I came home earlier I've just done some phone calls that had to be made and then I talked to my mum for a bit as well. I haven't had the time to do much more than that today, but it was exactly this kind of day that I needed. The rest of the weekend will continue in the same way, it will be really relaxed and chill. But that will be nice and much needed as well. The project we had in school just ended yesterday so it will be nice to just take it slow this weekend without a lot that has to be done. I hope that the weather will be good this weekend so I can go out and take some nice photographs. Pictures this time of year can be really nice and successful if you're lucky with the weather! :)

But I'll post later this weekend! Hope you'll get a nice Friday night!

Likes

Comments

Part three - Going home

So, this is the third and final part about my Erasmus experience. This post is focused on how it was coming home to Sweden again and how it felt leaving Bath.

----------

As you may imagine, leaving Bath was really hard. I had been living there for six months, during that time you have the time to build a life there, to get into routines. I was so used living together with everyone, always have someone to talk to in the kitchen and always had someone to hang out with. I was obviously glad and excited to go home and see my family and all of my friends at home again, but it was hard to leave all of my friends that I had got to known over the six months. I remember the day I went home; I was so tired because I woke up at 6 a.m. and also because I had stayed up with Amber until like 2 a.m. just talking and hanging out for the last night in Bath. But I woke up, packed the last of my stuff, cleaned the last bit of my room and then I went up to eat breakfast. I was talking to Amber a bit as well since she was up early doing the same things as me, because she went home the same day as me. Then I said goodbye to Amber by the bus and my eyes started to tear up, but that was it for a few hours. When I was on the bus and the trains to the airport I felt like it was a normal day and I were on my way to London. I think that I didn't think about leaving on purpose, without knowing it at the time. Then on the airport I was starting to feel a bit sad, but at the same time excited to go home. Then on the airplane, just before we took off I started crying. That was when I realized that I was leaving the greatest adventure of my life. It didn't help that I got a really sweet but sad text from Amber as well haha. So, I cried for a bit and then I fell asleep and slept almost the entire way home. I woke up a few minutes before we landed and that was when the excitement really kicked in, I couldn't believe that I was going to see my parents at the airport in about half an hour. The time couldn't have gone slower even if I wanted to when I was waiting for my bags in the baggage claim, it felt like I waited forever. But then I could finally hug my parents again. That was a bit unbelievable actually.

The next few weeks were good and strange at the same time. Being able to see all of my relatives and my friends again was so fun. I can't even describe the feeling. But at the same time, I was still sad to have left Bath. And it was a bit weird being home because it felt like nothing had changed when I was away, except me. I had grown so much as a person when I was away and it was such a big difference from leaving Bath which is a fairly big town to come home to Motala, which is a really small one; it felt like there was nothing to do. But I was really busy seeing everyone at home and working. This is actually the hardest part of my exchange to describe, because I don't want it to sound that I am unhappy with my life in Sweden and that I didn't enjoy my time back home, but I had so many feelings at the same time which is what I'm trying to describe. I was kind of overwhelmed with all the feelings that came along with moving back home again.

Then there was another problem, if I can call it that, I were so used to speak English all the time that I thought it was weird to speak Swedish. Sometimes I could answer someone in English if they asked me something or I forgot the words in Swedish sometimes. I switched between English and Swedish quite a bit during the first two weeks. This was also something that got worse when I was tired, for some reason I tended to speak English rather than Swedish when I was tired. But eventually I got used to speak Swedish again.

----------

So, hopefully you get an idea of how it was to leave Bath and come back to Sweden again. This was the third and last part about my Erasmus experience, I hope you have enjoyed reading about it. I wrote this mini series because I wanted my readers to be able to read about my thoughts of the whole experience, maybe this will come to use to someone who is going on an exchange as well. but I also wanted to write about it because I can go back and read about it later as well, I think it's good that I have my thoughts on it and I can remember it more vivid in the future. Because I think the part I just wrote, about coming home is something that would be easy to forget otherwise - it's probably not the thing I'll think of in the future when I think of my exchange. But I should stop writing this post now, before it gets way too long. Until next post, take care!

Likes

Comments

Den senaste tiden har jag funderat en hel del på det här med kreativitet. Ibland känns det som att jag har hur mycket kreativitet som helst; jag skriver här på bloggen, fotograferar, skriver noveller och massor av annat utanför skolan. Så jag gör alltså allt det samtidigt som jag går i skolan och håller på med diverse projekt. Det känns liksom som att kreativiteten aldrig kommer att ta slut. Hur bra som helt med tanke på att jag gillar att vara kreativ, annars skulle jag ju inte ha valt att gå den utbildningen jag gör. Men sedan kommer jag in i perioder då jag inte har nån kreativitet kvar utanför skolan, det känns liksom som att den tog slut. Detta kan dessutom variera från dag till dag, det är inte så att jag känner mindre och mindre kreativ fram tills det slutar helt utan det tar tvärstopp. Detta är något jag har tänkt på och även känt mig lite upprörd av i flera år. Jag har liksom aldrig förstått varför det är på detta vis, men sedan hittade jag en artikel som beskrev mig perfekt. Alla punkter stämde verkligen in på mig och mitt beteende, jag förstod helt plötsligt varför jag var på detta vis och att det inte är konstigt. Jag är helt enkelt en "högkreativ" människa. För mig var detta en helt otrolig artikel, för jag hade länge känt mig dålig och att jag inte var bra nog varje gång jag gick in en sådan period där jag inte var lika kreativ längre. Men nu fanns det en förklaring till det, att det bara är så min hjärna är kopplad.

I denna artikel står det saker så som att hjärnorna hos högkreativa personer är kopplade annorlunda än hos personer som inte är lika kreativa. Vissa av dessa punkterna på listan tar även upp att en högkreativ person pratar och tänker i historier till exempel. Detta är något som jag verkligen känner igen mig i, jag tänker för det mesta på saker i historier och när jag ska förklara något kommer jag alltid in på sidospår då jag anser att det är en del av historien jag berättar, även om det inte spelar någon roll för det jag försöker förklara. När jag var i England fick jag höra från en av mina vänner där att när jag berättar något så kommer jag ofta in på sidospår så pass länge att de jag pratade med ofta glömde bort hur historian började, så när jag avslutade den och knöt an till det jag sa i början var de fascinerade över hur jag kom ihåg det och hur jag ändå fick historian att gå ihop så pass väl. Jag berättar liksom ofta en historia inuti en annan, om ni förstår hur jag menar? Som sagt, det här med sidospår när jag berättar något är vanligt för min del. Som ni märker.

Artikeln förklarar dessutom dessa personer tar sina kreativa verk väldigt personligt och man har svårt att tro på sig själva. Här kommer ju mina tankar in att jag ofta undrar om jag verkligen är bra nog för det jag gör, jag tvivlar ofta på mig själv och mina kunskaper. Den tar dessutom upp att dessa personer har perioder då man är kreativ i princip hela tiden, det är nästan som en manisk period och sedan har man perioder då man knappt vet vad kreativitet är. Detta var alltså det jag fastnade för mest av den här artikeln, eftersom att det är något jag har undrat över länge.

----------

Jag ska nog ta och avsluta inlägget här, innan det blir alldeles för långt. Om ni vill läsa denna artikel så kan ni göra det här. Det jag ville säga med detta inlägg är nog att om ni känner igen er i detta, så behöver ni inte fundera på om det är något "fel" på er eller om ni fejkar en kreativitet. Jag har vart där och efter att jag läste denna artikel så insåg jag att det inte är så och att det till och med finns en term för personer som är på detta vis. Hur bra som helst!

Ha en bra dag!

Lately, I have been thinking about creativity quite a lot. Sometimes, it feels like I have a lot of creativity; I write posts here, I take photographs, I write short stories and so much more. And I do it at the same time as I do all of the projects we do in our courses. It kind of feels like the creativity will never end or run out. This is a really good thing since I like to be creative, I wouldn't have chosen this program at university otherwise. But then I will go into a period of when it feels like I don't have any creativity left. Like it actually ran out. This is also something that can change on a day to day basis, it's not like I will experience the creativity to slowly fade away - it just end all of a sudden. This is something that I have given a lot of thought and also been kind of "angry" about for years, because I didn't understand why. But then I found and article that actually describes me perfectly. All of the things they discuss in the article describes me and my behaviors, and after reading it I understood that it isn't weird or anything that I've actually thought for so many years. I'm just simply a highly creative person. This was for me a truly amazing article, because I had for a really long time felt bad and that I wasn't good enough whenever I went through a "low" period of creativity. But this was the explanation of this, and that explanation is that my brain is hardwired in a different and unique way.

The article say that a highly creative persons brain is hardwired in a unique way and that we think and act different than an average person. Some of the things that the article discuss is that a highly creative person think and talk in stories for an example. This is something that I can really relate to, I usually think in stories and whenever I try to explain something I tend to talk about something else as well since I think it's part of the story I'm telling, even if it doesn't matter for the explanation. I have a friend that I met in England that when I talked about something and usually started to talk about something else at the same time, the people who I was talking to usually forgot how the story started so, they were fascinated when I ended it and tied it back with what I said in the beginning. They were fascinated about the fact that I remembered how the story started and that I also got the whole story to make sense. I usually tell a story within a story, if that makes sense? As you can tell, this is something that I do often.

The article also discuss that these people take their art really personal and that they have a hard time believing in themselves. This is where my thoughts fit in and the fact that I often doubt if I'm good enough at what I'm doing, I tend to doubt myself and my knowledge quite a lot. It also discuss that people like this have periods where they are creative almost all the time, it's almost a manic period and then they have periods where they barley know what creativity is. This was the thing that caught my attention the most, since it's something that I've been thinking and wondering about for so long.

----------

But I think I have to end this post here, before it gets way too long. You can read the whole article here, if you want to. What I wanted to say with this post is that if you can relate to this, then you don't have to feel like you're not good enough or that you are faking your creativity. I've been there and after I read this article I realized that it's not like that and that there's even a word for people that are like this. Which is really good!

Have a nice day!

Likes

Comments

Detta är hur min närmsta timme kommer att se ut. Läsa lite bloggar, kolla vad som behöver skrivas upp i kalendern inför nästa vecka och så lite mellanmål på det också. Väntar just nu på att ett möte med studentradion ska börja. Eller ja, är med och ska sända med musikredaktionen där i år också och vi ska ha det första mötet idag. Jag var ju med där förra hösten också och det var hur roligt som helst. Jag blandar ju liksom två av mina favoritsaker; musik och att prata haha. Nej men skämt åsido, det var för roligt för att inte vara med även i år. Min dag har bestått av arbete med projektet vi håller på med idag och vi har precis slutat för dagen, därför sitter jag kvar i skolan fram tills mötet börjar. Detta är i varje fall hur min fredagskväll kommer se ut, om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte hitta på speciellt mycket när jag kommer hem eftersom jag inte har något planerat.

Ni får i varje fall ha en superbra fredag för nu är det ÄNTLIGEN helg! :)

----------

This is how the next hour is going to be for me. Read some blogs, look up what I need to write down in my calendar for next week and some afternoon snacks to that as well. I am currently waiting for a meeting with the student radio to start. I'm going to be a part of the group that do radio programs about music this fall and we're having the first meeting today. I was a part of that group last fall as well and it was too fun not to be a part of it this year as well, since I'm mixing two of my favorite things there; music and to talk haha. We've been working on our project today and we just finished it for today, so, that's why I'm waiting for the meeting to start at school. I won't do much more than this today I guess. I don't have anything planned for tonight so I'll probably just be at home watching movies or something.

I hope that you'll get an amazing Friday night, 'cause it's FINALLY weekend now! :)

Likes

Comments

Part two - Living in Bath

So, it's been a long time since I wrote the first post about my time in Bath and about my Erasmus experience. It's been too long I would say. But better late than never, right? Anyways, I thought that this post would be about my actual time there. My last post was about getting ready to leave and if you haven't read it you can do it here.

----------

I arrived in Bath on the 5th of January, after about 17 hours of traveling. I was pretty tired to say the least, but so excited to actually be in England and in the room that would be my home for the next 6 months or so. I'm not gonna go into detail about each week or even each month, since that would be too long to even write about but also since I've already been writing about everything that was worth writing about. But I had a lot of stuff to do during my time there and when I look back at it I feel like I couldn't have done much more to be honest, which is a great feeling.

It didn't take long time for me to actually settling in and find good friends, I think it mostly was because I lived with other people and that's how I became really good friends with Amber, since she lived next door to me. But I also found friends amongst the other Erasmus students and one of my first friends in Bath was Emma, who lives in Denmark. So, luckily for me this part was never an issue for me. I think it also might be because the people who goes on an exchange semester is really open-minded and friendly, since we all go to get to know new people and experience a new culture. I didn't have any problems with homesickness either. I obviously missed my family and my friends at home, especially when someone had their birthday, but I was never homesick. That's also something I'm really grateful for. Something that I thought was a bit strange was the fact that I had to speak English all the time, I wasn't surprised of course but it was a bit strange. I'm good at the English language so I didn't really have any problems with using it, but since I wasn't used to speak it that much it was a bit weird in the beginning and I had a headache every single night for the first two weeks since I had to think a bit more about what I was saying and how I'm supposed to say it, if that makes any sense? But as the time went by I was so used to use English as my main language, so when I was talking to someone from home on the phone I actually forgot a few words in Swedish haha. It sounds so weird to say that I forgot a few words in the language I've been speaking my whole life, but it was like that sometimes because I was more used to speak English than Swedish at the time and that's why only English words popped up in my head sometimes.

My time in England went by way too fast, it was so much fun and it felt like I'd just been there for a few days when the time came for me to go home again. But at the same time it felt like I had been there for years and years, that's probably because it felt that way when I was talking to my friends there - it felt like we have known each other for several years, but the fact is that a year ago I had no idea who these people were.

My overall thoughts about this is that it was a great experience; I've met some amazing people, I've seen some amazing places and just the fact that I lived in one of the most beautiful cities I've ever been in is surreal to me. I would recommend everyone that have to chance to go on something like this to go, don't hesitate; just do it, you won't regret it.

----------

Hopefully you understand what I want to say with this post, it was a bit difficult to say exactly how I felt during my time in Bath, but I think the post turned out pretty good in the end. I still have one more post like this to write; how it felt coming home to Sweden again and I think I'll post it sometime during next week.

Likes

Comments

Some pictures from the past few weeks!

Hej på er!
Längesedan jag skrev här sist. Har inte riktigt haft motivationen till det denna sommar, har mest bara jobbat. Förutom två veckor när jag hade besök av Amber, åkte till Stockholm med henne och sedan över till Finland. Det är typ så min sommar har sett ut. Tänkte att det var dags att dra igång uppdateringen här igen, då motivationen har kommit tillbaka nu. Just nu håller jag på med skolan för fullt, denna termin kommer i princip bara bestå av projekt i skolan. Så roligt! Just nu har jag ett projekt med några andra i klassen, där vi kommer göra en reklam för en organisation. Kan berätta lite mer om det senare när vi är klara med det!

När jag kom tillbaka till Kalmar så var jag ju fadder under nollningen, vilket var superroligt! Vi hade fullt upp i två veckor och mycket sömn fick vi inte, men skulle definitivt göra det om och om igen. Annars då? Jag har umgåtts en del med Jenna, en av de bästa sakerna med att vara tillbaka i Sverige är ju att man kan umgås med alla vänner igen. Jag är dessutom mentor till 3 utbytesstudenter, jag har träffat en av dem än så länge men hoppas på att de andra vill träffas någon gång snart.

Mycket mer än så har jag inte att berätta nu, kommer väl fler inlägg i veckan hoppas jag! Känns skönt att vara tillbaka :)

Hey everybody!
It's been a while since I wrote here last. I haven't really had the motivation this summer I guess, I've mostly been working anyways. Besides two weeks when Amber came to visit me and we went to Stockholm and Finland as well. That's how my summer has been. But I thought it was time to start updating here a little more often now again, since the motivation has come back again. My courses has started again and this semester will mostly be focused on different projects. It's gonna be so much fun! I have a project with a few classmates at the moment, where we will do a campaign for a organisation. I'll write a little more about it when we're done with the project I think.

I was a tutor at the freshers weeks when I came back to Kalmar, which was really fun! We was really busy for two weeks and we didn't get a lot of sleep, but I would definitely do it over and over again. What else is going on in my life now? I've been spending a lot of time with Jenna, one of the perks about coming home to Sweden again is that I can spend some time with all of my friends here. Oh, I'm also a mentor for 3 exchange students this semester and I've met one of them so far. Hopefully I'll have the chance to meet the other two soon as well.

I don't have much more than that to tell you at the moment, I think there will be more posts next week! It feels good to be back again :)

Likes

Comments

Follow me on Instagram!@friidam