ge fingret till hatarna och fortsätt le :) hahs vet inte hur de e med såna bilder här om man får wller inte me aaa. ni ser iallafall vad jag menar :*

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

mitt liv har vandrat upp och ner som fan. och på senaste riden hae ja bara velat packa ihop och dra asså, så hävla trött på allt å de blir inte bättre av att man bara tänker på allt skit. så aa fösöker hålla mig uppe och kan tacka musiken tillstor del till att ja klarar mig. lyssna på allas låtar och leva sig in i texterna. skriva egen musik och bli stolt att man spridit sitt budskap, asså musiken är mitt livs komedi. vill verkligen börja göra musik igen men aa haha vill verkligen men vågar inte.....

Likes

Comments

haha så nu börjar de spåras å nån tror sig att nya iphone kommer se ut så. inte de snyggsste kanske bytte från knapp telefon, så ser den ut så så köper jag nog inte den haha nöjd med tuch ;) åå juste man ska kunna skjuta in tangent bordet när man inte vill leka grottmäniska, med sin 2 meter långa telefon hahahaha :****

Likes

Comments

hahaha och me de vill jag bara säga godnatt!!😂😂 plus det stämmer asså tyvärr 😨😇

Likes

Comments

såå va tycker ni då, står rätt par i finalen ikväll då? asså ska ja va helt ärlig så tycker jag inte sanny och erika ska vinna. sanny lever ett liv å tror stt man ska va med med i ph utan att göra tuffa beslut. haha då kanske han skulle sökt till bonde söker fru, eller halv 8 hos mig. för ph går ju ut på ett spel, så räkna med tuffa beslut :*. å tyvärr så tycker jag erika e för dum för att va med i ett sånt program hahahahaha ;). sorry men så äre, visst mos å josephine är inte felfria men det förtjännae vinsten mycket bättre, så håller tummarna för er ;).

åå ps va säger ni ska man söka till ph 2016 haha va tror ni skulle ja ha nån chans :p? 

Likes

Comments

hejsan:* sorry som sagr för dålig uppdatering. har ont i min hand så vilar mest men när handen väl inte gör ont så hinner jag inte tänka på att bloga liksom men men försöker så gott jag kan :)

ligher i sängen och kollar film. såg nyss american ultra, riktig bra film asså hehe rekomendersr den. handlar om en stoner som blir värsta rambo aa ni får kolla men den va rolig å hade kärleks handling liksom ;). nu blir e american pie sen sova lite.

Likes

Comments

godmorgon världen!! händer da :)? jag lyckades precis ta mig ur sängen och ska hoppa in i dushen för att sen se vart den häe dagen leder oss till :)

Likes

Comments

Börjar med dagens låt igen då, kanske råkar dela samma som ja gjort nån gång förut men men;) 

nu blir det ken ring-2000 talet riktigt bra låt spelats många gånger under åren.

Likes

Comments

​halloween är riktigt roligt, men detta året missade jag det:(. fick tandvärk och var tvungen att dra in till tandläkare akuten i lördags för att laga ett hål. haha istället för att vara ute och parta, hade för ont men men kommer nästa år igen ju ;) sjukt vad folk kläde ut sig till haha. jag tänkte köra enkelt och klä ut mig med en polare till fånge, asså orange fångdräkt. och så skulle vi ha på handbojor i varandra så haha vi skulle försöka ta oss loss under kvällens gång. men nej nej det fick jag missa för att gå till tankläkaren -.-, ps det är fan inte billigt att gå dit fy haha.

Likes

Comments