Försökte ta en bild på mig o Eros häromdagen men han ville mest se på sig själv haha ❤️

Sen var vi iväg på Patisseriet i Lund och smakade deras nyårsbakelse och Créme Brulée. Fantastiskt som vanligt!
Eros sov jättebra i bilen tills han var runt 3 månader. Sen dess somnar han aldrig där.. Måste alltid sätta på babblarna för han nöjer sig inte med leksaker eller att man leker med honom. Han måste vara riktigt fokuserad.

Sen hade vi en mysig stund i soffan ❤️

Älskar min fina lilla familj ❤️❤️❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hannes och jag har fastnat totalt för det här spelet!

Likes

Comments

Världens finaste!! ❤️❤️❤️

  • 73 Readers

Likes

Comments

Hela mitt liv finns i denna lilla människan. Hur har jag kunnat leva utan honom? Vad gjorde jag innan? Han är det underbaraste och finaste som finns!
Tänk att han är hälften mig och hälften Hannes. Han utvecklas så mycket varje dag som går. Och jag får vara med och se det varje dag! Varje dag! Är inte det så jäkla coolt?!

  • 73 Readers

Likes

Comments

Lite inspiration inför julklappsinpackningen!
Jag och Hannes har fått massa fina julklappar som ligger under granen. Eller rättare sagt, Eros har fått massa fina julklappar! Vi har massor kvar att köpa och en del har jag beställt så de får jag hämta ut i nästa vecka.

Jag älskar att packa in paket och i ett av våra sovrum så har jag ett stort skrivbord med massa pyssel.

Nu ska vi iväg o handla julklappar!

  • 76 Readers

Likes

Comments

Jag och Eros var o hälsade på pappa Hannes på jobb för ett par veckor sen. Vad kommer det bli av vår lille kille med en pappa som är bagare och en mamma som är konditor?

Ni är det finaste jag vet i hela världen ❤️

Likes

Comments

Käkade lunch sittandes på golvet medan Eros låg o lekte och försökte lära sig att krypa. Han försöker och blir så frustrerad när det inte går! Men han tar sig upp en liten bit!

Sen tog jag dammsugaren en sväng och moppade golven medan jag hade han i bärsjalen. Medan jag moppade så somnade han och nu sitter jag i soffan och ska kolla i lite jultidningar jag har på hög :)

Likes

Comments

Imorse när jag och Eros gick upp strax efter 5 låg det en lapp på köksbordet som Hannes hade skrivit. Han ville att vi skulle väcka honom när vi gick upp så att Vi kunde tända det andra adventsljuset. Vi glömde det förra veckan också!
Men han kom hem runt 2-tiden inatt så jag tänkte att jag fixar lite kaffe och baka lite inför dopet innan jag väcker honom. Sagt och gjort. Vi har valt att ha ett jultema på hans dop nu på Lucia. Och kakbuffé. Så jag gjorde knäck och chokladkolor. Sen väckte jag honom :)

Hannes hade med sig vörtbröd hem från jobb för att bolla lite brödutseende. Ska bröden bakas i form eller inte?

Myspys på morgonen :)

Likes

Comments

Funderar på att beställa den här mattan till Eros framtida rum. Älskar trasmattor och färgerna! Lätt att dammsuga, syns inte mycket om den får fläckar, mjuk o skön.

  • 82 Readers

Likes

Comments

Min vilding! ❤️

Kärleken till sitt barn är gränslös. Den får en att klara av vad som helst. Och kroppen är fantastisk. Eros blir 5 månader om 1 vecka och trots så lite sömn under dessa månader så går jag upp långt innan tuppen är vaken varje dag och leker, ammar, gosar, hoppar o studsar och har fullt med energi.
Hur orkar man? Det är kärleken till sitt barn som får en att orka!

Älskar dig gränslöst mammas Batman ❤️❤️❤️

  • 89 Readers

Likes

Comments