View tracker

Förlåt, tappade bort lösenordet till bloggen (klantigt) och sen har jag bara tränat och har inte så mycket tid kvar. Men nu ska jag försöka om på nytt ;) kram❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej! Var som vanligt på hockey (vik-Timrå) i torsdags och min pappa känner en som jobbar med vik spelarna... Så pappa frågade om han kunde fixa autografer på min vik-tröja. Så nu har vik-spelarna min tröja! Och på tisdag får jag tillbaka den!!! #nöjdtjej


(Nästa vecka kommer det ett recept, när jag har tid...)
Kram

Likes

Comments

View tracker

Hej, hej! Tänkte bara informera om att igår började jag på hockey och så klart tycker jag det är skit roligt!! Jag rekommenderar att ni börjar på hockey och bry er inte om vad andra tycker! Gör det, super roligt!

/kram Tilda



Likes

Comments

Tjena, tjena! Imorgon tänkte jag åka och lira hockey... För nästa vecka börjar jag, tjohooo!! #stolt

Likes

Comments

Nu är cheesecake'n klar... Om ni vill ha recept kan jag skriva det någon annan dag...


Likes

Comments

hockey ikväll... Vik-Karlskrona! så roligt!👍❤

Likes

Comments

förlåt för dålig uppdatering.... har inte haft någon dator!👎❤

Likes

Comments

Hej! Igår fick det bli att jag bakade chokladfondant. Jag tyckte det art lyckat och var gott👍

 

  • 4 msk strösocker
  • 2 ägg
  • 2 ägg, endast gulan
  • 100 g smör
  • 100 g mörk choklad, minst 70 %, mint- eller apelsinsmak
  • 2,5 msk vetemjöl
  • Till servering:

    • 12 hallon
    • 8 björnbär
    • citronmeliss
    • 2 tsk florsocker
    • 0,5 dl hallonsylt
    • 1 msk vatten
    • muffinsformar (ej räfflade) eller silikonformar

    Gör så här

    • Ugn: 225º
    • 30 minuter

    Vispa socker, ägg och äggulor pösigt. Smält smöret i en kastrull och ta från värmen. Bryt chokladen i bitar och lägg ner i det smälta smöret. Rör om tills chokladen har smält.

    Blanda chokladsmeten med äggblandningen. Vänd ner mjölet.

    Spritsa eller fördela med sked eller sprits smeten i formarna. Grädda mitt i ugnen 7 minuter.

    Stjälp upp på tallrikar. Skär ut ett snitt i varje fondant, så lite choklad rinner ut. Garnera med hallon, björnbär och citronmeliss. Pudra över florsocker.

    Lös upp lite hallonsylt i 1 msk vatten. Gör en sträng hallonsås på varje tallrik.

    Lycka till!😊

    Likes

    Comments

    Hej!

    sitter ni bänkade framför tv:n med sjuan på?

    Det gör jag, nu vart man ju sugen på att baka bröd...

    speciellt knäckebröd, så vi får se när jag ska baka knäckebröd...

    Men imorgon tror jag att jag ska baka chokladfondant.

    Men vi får se om jag har tid!

    Puss och kram. sov gott!🍞

    Likes

    Comments