Header

Var i Värnamo med karro Nellie Elliot och Elina , skulle hitta en present till min lillasyster och käka på rosengarden där, sååååå gott och jag hittade äntligen en present.
Men Precis som de va skrivet, eftermiddagen var ingen bra dag alls igår.
slappade hemma resten av dagen sen skulle jag träffa en kompis men när hon är påväg får jag ringa henne och säga hon ska skynda sig för jag har ju världens panik.
Vi åkte in med Elsa till akuten, just för att lugna mitt hjärt lite.
Alla tyckte jag skulle åka in och komma upp det, men jag tror alla mammor ibland är överdrivet oroliga? Men vi åkte hem och skulle lägga Elsa, men hon skulle ju absolut vara vaken precis då, hann med att hon spydde i min mun, lite bajsigt och gnäll. Blä.
Vi vaknade för 20 minuter sen och Elsa ligger brevid mig och är vansinig för hon inte kommer upp på rumpan igen 😂
Om 3 timmar kommer en vän som ska köra oss till frillesås för lite kalas och träffa släkten.
Ska byta elsas blöja sen ska ja sätta på babblarna till henne så jag kan göra mig iordning.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 481 Readers

Likes

Comments

Elsa tog ju vaccinet igår och nu har hon fått rejält hög feber. Nästa 40 grader i temp 😰
Hoppas inte det håller i lika långe som sist bara.
Hon blir då svag och bara ligger i min famn och kollar på mig, stackaren.
Annars har vi bara slappat i soffan framför serier och barnprogram.

Likes

Comments

Fick gå upp lite tidigare idag eftersom Elsa skulle få vaccin.
5 månaders vaccin men eftersom hon vart sjuk fick det vänta tills hon inte hade någon feber.
Men det gick bra,gjorde vanliga kontroller med och hon går upp som hon ska och följer kurvan jätte bra.
sen gick jag med 3 kompisar och åt frukost på de nya caféet eftersom jag inte hann imorse.
Jag Kom precis hem för en stund sedan och har en sovande bebis i famnen och kollar på serie, super mysigt.

  • 478 Readers

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag mår jag hur bra som helst och skulle aldrig någonsin tänka tanken. Aldrig

Likes

Comments

Det var runt denna tiden i april förra året som jag skulle kolla upp om jag var gravid eller inte, plussade på Stickan och jag var i 4e månaden. Hade alltså gått 4 månader utan att veta att jag vart gravid.
Hade 2 veckor på mig att bestämma mig och jag bokade en tid för abort, men efter många om och men så gjorde jag valet att behålla henne endå, och det är jag så jävla glad över att jag gjorde.
Visste vad jag ville men folk övertalade mig, men sen sket jag i vilket för jag ville verkligen behålla henne, och jag sket i vad dom sa, fick ta en jävla massa skit under väldigt stor del under graviditeten men det var så värt det.
Sen dess har jag gjort saker som JAG vill, som jag tror är det bästa, ibland kan valen bli lite fel men då lär man sig av dom misstagen.

  • 587 Readers

Likes

Comments

I förmiddags åkte vi och åt påskmat med Idas familj, sen åkte vi hem och la oss på soffan och kollade nya säsongen av skam medan Elsa sov lite.
Precis käkat nu och kollar barnprogram i soffan med Elsa innan de är läggdags.
Sen ska vi bara chilla hemma och träffa några vänner.

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen jag skrev här och Elsa är redan snart 6 månader.
Det går så Fort så man knappt hänger med, lite skrämmande.
Men Elsa växer som hon ska, fått två tänder och utvecklas på som hon ska, kan sitta själv och ålar sig framåt lite smått, så duktig, hon mår jätte bra och det är det viktigaste för mig.
hon är en otroligt Go tjej men har även ett jävla temprament när hon blir arg.
Vi har även fått åka in till sjukhuset och kollat upp hennes spyningar och de tyder på mjölkallergi, verkar så för den nya ersättningen funkar rätt bra, men hon är glad för det, som tur är.
Idag ska jag städa, ligger leksaker överallt och ingenting är ordning så det ska göras. Vid 16:00 kommer Angelica och hämtar oss så ska vi göra lite saker i Gislaved. Och kanske vara med Rebecka ikväll, får väl se.
Igår var även elsas farfar här och lämnade ett påskägg till Elsa och en rosa bomberjacka dom köpt till henne. Så snälla.

Likes

Comments

Idag vaknade vi vid 8 och gjorde oss iordning för nu är vi på väg mot gekås och ska handla lite skit, jag ser ju mest fram emot kinamaten konstigt nog. Handla lite presenter till storasyster och fostermamma tills ja ska upp till Göteborg så jag har det klart.
Ska sätta mig någon dag och skriva förlossnigsberättelse någon dag, men eftersom jag typ var för hög för att minnas allt måste ja snacka med dina för har inte minne till allt och de är väldigt väldigt mycket att skriva då det började den 27e och hon föddes 29e men det ska göras.

  • 823 Readers

Likes

Comments

Igår åkte jag till Vickan och karro i Gislaved för karro skulle fotografera Elsa, inte det lättaste men karro är duktig så det blev väldigt fina bilder tycker jag.
Har velat ha någon som fotar henne för har velat beställa förstoringar på henne så de var super snällt. Sen åkte jag och Vickan till mig och träffade Ida.
Nästintill dygnade, klockan fem orkade ingen av oss vara vaken, en somnade på golvet ochså, haha.
Precis lagt Elsa så nu ska jag passa på att plocka undan lite och ta det lugnt för är helt död, Victoria kommer hit sen igen och då ska vi träffa några så nu ska jag städa.

  • 619 Readers

Likes

Comments