Gör ett nytt försök här!
igår blev min Elsa 6veckor redan? fy fan vad tiden går fort. Känns som det var förra veckan jag låg inne på förlossningen och bokstavligt talat gick igenom blod svett och massvis med tårar. Det var det värsta jag varit med om.
Men När allt man kämpat för det senaste månaderna äntligen ger efter är så sjukt underbar känsla.
All kärlek som går att finna, finns precis här hos mig, det går inte ens att beskriva
imorgon blir det BVC och första vaccinet, hoppas det kommer gå bra för så nålrädd jag är så är jag nervös åt henne ungeufär.
men det ska nog gå bra.

  • 165 readers

Likes

Comments

Nu var det ett jävla bra tag sen jag skrev här. Sist var jag fortfarande gravid och väntade som bara den. Den 29/10 tittade en liten Elsa ut, blev akut kejsarsnitt i sista sekunden. Men Hon kom och gjorde mitt liv komplett igen.
Inte skrivit här pågrund av mycket annat som hänt, efter vi kom hem från BB blev jag bara sämre och sämre vilket slutade med att ja hade fått livmodersinfektion så blev inlagd på sjukhuset 1 vecka med dropp och massa andra tabletter, nu går ja på antibiotika och andra medeciner tills de blir bra igen så de har vart en ganska tuff start. Men jag kämpar så gott de går, all otur som bara finns kastas över mig hela tiden så jag hoppas lite tur kommer till mig snart. Annars går de hur bra som helst. En lugn och snäll bebis FÖR DET MESTA har jag fått.
Bortsett från hur jag mår så kunde jag inte vart lyckligare nu.

Likes

Comments

Efter några veckors väntande, några utbrott och stressad över att ingenting ska bli klart så är min lägenhet färdigrenoverad. folk som kännt mig ett bra tag vet hur min lägenhet har sett ut, nu är de så jävla stor skillnad. går inte ens att beskriva. och jag är fasiken hur nöjd som helst. hör kommer jag trivas.

Hallen

Andra hallen

Käk och vardagsrum

​sovrummet

  • 830 readers

Likes

Comments

tisdaaaaaag! Hemma igeeen. Gekås med syster och fmamma idag för att handla det sista och sånt där. Fick köpt allt så nu fattas bara babyskyddet som ska handlas nästa vecka. hur skönt som helst. bara lägenheten kvar att tänka på som tar så lååååååååång tid, det gör mig knäpp på detta väntande kan jag lova. Längtar hem så jävla mycket så hoppas dom är klar tills helgen annars blir jag besviken😒 men men får väl se. Imorgon blire att åka till barnmorskan också och kolla så allt ser bra ut. Händer inte mer i mitt liv just nu känns det som mer än vänta vänta vänta vänta och ännu mer väntan. men det bli väl antar jag, börjar bli mer och mer jobbigt för varje dag att bära runt på denna kulan. 5 veckor kvar. men de här var iaf lite av det som köptes, var inte så mycket kvar jag behövde men behövligt iallafall.

Likes

Comments

Då var det väl att bara börja från början då!
minns ni när jag sa att min lägenhet skulle renoveras? Den hålls på att göra det nu och kan säga när jag kom hem igår att det såg FÖRJÄVLIGT ut. Så kan inte vara hemma på 2 veckor nu men men, får väl hålla ut.
det blir klart lagom tills lilltjejen kommer till världen iallafall, så det är iallafall skönt. Idag är Jag i vecka 32+3 alltså vecka 33 så på fredag går jag in i vecka 34(?!?!?!?!!)) 6 veckor kvar, asså det är så sjukt. kan fortfarande inte förstå det!

  • 891 readers

Likes

Comments

torsdag!
Igår var det min tur att fylla år, hade en helt underbar dag och jag är så nöjd. Familjen kom ner till Småland för att fira mig, fick så otroligt fina presenter, ska ta kort på allt jag fick när jag orkar.
sen skulle dom hjälpa mig hänga upp gardiner, inreda lite och så och jag blev så nöjd. Trots händelsen i tisdags så är det inte lika jobbigt nu. bordet kan ja inte ställa på sin plats ännu och sovrummet går inte att fixa iordning i helt heller så får vänta på det tills arbetarna vart och lagt golvet för nu ser det ut som fan. men så nöjd med det som blev fixat iallafall, den första bilden är hurdan golvet ser ut just nu, bordet ska inte stå där det står heller, utan det får stå där så länge.

  • 970 readers

Likes

Comments

För tre år sedan visste jag aldrig hur mitt liv skulle se ut, hur det skulle förändras. jag bodde med mina fosterföräldrar och min lillasyster och plastsyster och våra två hundar i ett hus där jag växt upp sen den dagen jag flyttade från mina biologiska föräldrar när jag vart liten. Jag var som vilken tonåring som helst, jag hade jobb, letade lägenhet och höll på med mitt körkort. Men inget blev så där. För jag blev KÄR.
Jag blev kär och efter ett tag pratande åkte jag ner till Småland och lämnade allt det där hemma bakom mig. Som om det inte fanns. Det var helt sjukt. Flyttade sedan dit och vi höll ihop. VAD SOM ÄN HÄNDE.
det har vart upp och ber gångar. bråk som in i helskotta, dagar då vi nästan velat döda varandra. många jobbiga perioder som fick mig gå in i depression ett bra tag, dagar jag bara såg en enda utväg.
Men även otroligt bra dagar, finns en sak som bara jag och denna personen vet om. i början då vi träffades räddade han mig från en sak som handlade om liv & död. det kommer alltid sitta kvar i tankarna på mig. det har faktiskt inte bara varit dåliga stunder. Ångrar ja mig!? Nej jag ångrar inte att vi träffades, skulle vi aldrig träffas skulle jag aldrig få känna på riktig smärta. Veta vad riktig kärlek är eller vad känslor kan göra med en. Både gott och ont. Jag skulle aldrig få uppleva så stor saknad som jag känt, eller så stor glädje. jag skulle inte fått uppleva något av de. Påriktigt. För innan denna personen har det aldrig varit så starkt eller gjort så ont. så nej jag ångrar inte det. Jag ångrar att jag inte fick det att funka mer än vad det gör, att jag inte sa stopp när något var fel, eller att jag bara lät saker ske som sårade mig.
om man går tillbaka så var jag en omogen, självisk, slarvig och otroligt oansvariga jag. så mycket som kan förändras. Så mycket ett år t.ex kan förändra en. för idag står jag och är ansvarig, har mål i livet, envis som fan, vilket oftast är ett pluss;)
men även gravid med min första dotter. Vet ni hur sjukt det är att man älskar någon så starkt som man aldrig träffat förut? Så är det. Det finns verkligen något där inne. Något som snart ska få komma till världen och möta den nya personen jag är idag som har slitit så hårt för att komma dit jag står idag. För tro mig, det har varit långt ifrån lätt. Men skam den som ger sig. Ingen som trodde mig till en början, ingen. Nu har ja vänner som uppmuntrar mig ibland vilken förändring jag gjort, och de är dom orden som verkligen betyder så jävla mycket.
Om 2 månader är jag mamma och längtan är total.

  • 1037 readers

Likes

Comments

Äntligen! gick upp tidigt idag & åkte till Småland för skulle till barnmorskan, vart i Falkenberg hos 2 kompisar i några dagar så pappa hämtade mig där & sen åkte vi. Så jävla trött så satt & sov, haha är trött hela tiden nu för tiden så det är inget ovanligt!
Skulle prata med en tjej jag ska ha på BVC sen när pärlan är född, hon heter också Ellinor 🙊 haha. Lyssnade på hennes hjärtljud med, tog lite tid att hitta för hon ville bara sprattla runt. har en ganska livlig bebis om mm säger så. Men allt såg väldigt bra ut iallafall. Sockervärdena hade sjunkit ännu mer så det var skit bra. Så himla skönt att gå på koller och det alltid är bra nyheter. Men hellre det än dåliga😉 ligger i soffan och kollar på serie iallafall och kan fortfarande inte bestämma mig om jag ska dra hem eller stanna här, beslutsångest som helvete, åtminstone stannar jag nog tills onsdag då mitt legg kommer, äntligen tog jag tummen ur röven och fixade ett nytt, man kan ju inte göra ett skit utan det känns det som! Kolla några avsnitt se ifall de finns någon som vill hitta på något i denna hålan! Puss

  • 1095 readers

Likes

Comments