Last day!

En sista dag i dystra Sverige! Och vi längtar så att dra ner på semester. Har en sån otrolig resefeber och känner verkligen på mig att jag nog inte kommer att kunna sova inatt, vilket är okej med mig så länge jag får åka iväg imorgon!

Men på våran sista fina dag här innan semestern tog vi en middag och foton till visumet, och jag fick hem en söt liten selfie stick att dokumentera resan med.

Jag älskar rosa så denna blev jag ju helt kär i! Sen har vi en go pro också men jag är lite mer rutinerad med telefonen.

Våran middag var på Vapiano på Mos, jag tog en Crudo sallad och Jimmie en carbonara (hans favorit)

Och det var verkligen en riktig god middag! Rekommenderar det starkt, vi hade turen nu att det var så lite folk annars tar det lite mer tid. Men sånt är livet maten är ju helt klart värt väntan!

Vi hörs mera imorgon på flygplatsen mina vänner!

Puss så länge!​​

Likes

Comments

Hej!

Tänkte böra redan nu att skriva om våran semester som är på onsdag men båda vi två ar redan tagit semester redan från och med imorgon för att hinna packa och ta det lugnt.

Imorgon är mina planer (Bella) att gå och fixa mina ögonfransar med en vän och sedan fotograferas för visumet med Jimmie.

Ni undrar säkert vart vi ska! Kambodja! Jajamän så spännande! Jag är sjukt taggad på att dra ner och har en sån resfeber. Det kommer nog upp en Vlogg under helgen om jag hinner fixa den i tid så ni får se hur vi har det under resans gång, Vi har lite så mycket intressant att göra nu dem 2 sista dagarna i Sverige men vi lovar att uppdatera er!

Puss så länge

​​ni får en bild av gårdagens middag så länge! 

​Restaurang Sawadee i Kungshallarna i Sthlm 

Likes

Comments