Header

hej, igen. nu har jag, efter väldigt mycket om och men, bestämt mig för att köra igång mitt bloggande en sista gång och det blir här på nouw - igen. haha, alltså jag må vara knäpp på riktigt! men alltså ja, så kan det va och nu tänker jag köra vidare här tills mitt bloggande dör ut helt om vi säger som så .. well, jag bytte ju till nouw innan jag reste till USA för snart 2 år sen, men därefter så blev det aldrig så mycket mer av det för sen blev det över 1 års blogguppehåll och ja, jag hamnade hos blogg.se åter en gång.. men jag känner ändå att det är här jag vill vara just nu, mycket som är bättre här än hos blogg.se om man säger så.. och lite nytt är ju aldrig fel, ellerhur?

jag kommer börja om på helt ny kula här, med andra ord så kommer den gamla bloggen http://bexkan.blogg.se inte att överföras hit och det känns bra, jättebra faktiskt. hade ändå stört mig som f*n med tanke på att jag ska ha större bilder här och på gamla bloggen hade jag "bara" 650px bilder.. haha, inte lätt att vara perfektionist! en annan sak att nämna är att jag skriver för min egen skull, älskar att gå tillbaka och titta, läsa vad man gjorde en viss period i livet. absolut så är det kul med läsare också, självklart! men det är för min skull jag bloggar, så därav kan det ju kanske bli lite tomt emellan gångerna jag skriver, kanske inte. det får vi helt enkelt se! .. men, nu kör vi!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

dags för mig och min kärlek att spendera vår första jul ihop! vi firade lite med varandra nu ikväll och det har varit jättemysigt. ätit julmat, bytt julklappar, tittat på julfilmer och bara myst i varandras famn. gårdagen spenderade vi ju på varsitt håll hos våra föräldrar, så därav detta lilla engagemang idag. känns mysigare att göra såhär än att ta med respektive klappar till dit vi var, eller inte göra något alls.

köttbullar gjorde jag i eftermiddags när jag kom hem från örkelljunga och mina föräldrar, stekte även lite prinskorv och värmde på janssons och revben. resten är saker som jag fick med mig från mormor, blir alltid så mycket rester trots mat på julafton och julfrukosten imorse, haha.. och hon vill ju såklart bli av med så mycket som möjligt, så jag tog tacksamt emot när vi ändå skulle ha här hemma. alex hade med sig lite från sina föräldrar också, tackar så hjärtligt. lite av varje slutade dock med en massa rester ändå! haha..

hur som, fick en michael kors-plånbok av mannen i julklapp (!) det trodde jag aldrig, så blev så glad! fick även en dagkräm från rituals som jag önskat mig, så tack för allt beb, du är bäst! <3 av mig fick han bl.a VR-glasögon så nu under kvällen har han ju suttit med dom, hahah. jag testade också dom, gick i något skräckhus och fy f*n, det var obehagligt! skrek rakt ut vid några tillfälle, haha.


Likes

Comments