Header

rubriken, ja.. en dag försent, haha. lyckades faktiskt hålla mig borta från att bli lurad igår, iaf vad jag vet. tidningarna, olika medier osv försökte ju men de flesta var för uppenbara, haha. aja, hur som helst. helgen har bestått av jobb och bio, inte så mycket mer faktiskt. jobbat korta pass, 13-16, både igår och idag så det har väl varit skönt, men jag hade likgärna kunnat jobba längre när jag ändå jobbar, haha. nåja, jag ska inte klaga. igår på jobb hade vi klubbdag och alla medlemmar hade 20% på sitt köp, så det lockade ju en hel del kunder, och inte bara det, det är ju alltid bra tryck på helgerna på väla så.. men, vad händer om inte ett brandlarm!? haha.. såklart, lite innan 15-tiden började det tjuta så mitt i allt också, puh. folk fick panik, vissa lunkade bara på och ja, men vad ska man göra. det var ut iaf, totalt tog det kanske 30 min för lite innan halv var vi inne igen, iaf vi som jobbar. inget allvarligt som hänt heller, som tur var. jag och kollegan trodde först att det kanske var ett aprilskämt, jäkligt dåligt ett isf för sånt skojar man ju inte om enligt mig/oss, men det var det som tur var inte.

efter jobb var det snabba puckar! hem, ut med hunden, duscha och snabbt äta något litet och lätt eftersom jag inte käkat än (illa, illa). snabb och smidigt som jag var så hann jag bussen ner till stan så att jag kunde möta upp daniella vid knutpunkten i tid! kl. 18 var det nämligen dags för bio! beauty & the beast kikade vi på och den var helt klart godkänd! väldigt mycket sång, mer musikalfilm.. men mysig. gick en runda i stan efter filmen och snackade om allt mellan himmel & jord och sen var det dags för min fina vän att bege sig hemåt igen, så hon hoppade på tåget och jag gick mot ett uteställe för att möta upp min käre man som var där med en kompis. satt där ett tag men det blev inte så sent, vilket var ganska så skönt. avslutade med donken och buss hem. och idag har det inte hänt allt för mycket, mest en lugn och skön eftermiddag efter jobb. eller ja, alex hämtade faktiskt upp mig efter 16, så det blev iofs ikea en sväng, fixat lite inför balkongen och även en ny matta och nytt soffbord har inhandlats. välbehövligt vill jag lova. men, nu väntar mitt te sen ska jag sova! see you.

btw! alex är ett stort fan av hif, här har han lyckats få med mozart också, hahah. satt på honom halsduken och så "taggade dom till" .. jag var bara tvungen att fota, han ser ju ut som ett frågetecken men jisses, så söt. haha! well, det är inte lätt att vara hund alla gånger..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

söndag och snart är även denna veckan slut! tiden går så fort, it's c r a z y! aja, jag klagar inte, våren har kommit och förhoppningsvis är den även här på riktigt också, inget återfall av slask och skit hoppas jag. nu i helgen har det varit väldigt fint väder, så det får gärna hålla i sig kommande vecka/veckor! för övrigt så har helgen bara bestått av jobb, i princip. spelat bingolotto också. vann en ny lott! alltid något, haha. förresten! alex han kom hem med en liten grill igår, så ikväll invigde vi den! kyckling och lite halloumi m. chilismak, supergott! äntligen kan vi också grilla! underbart .. hepp, jag har inte så bra ordflyt idag märker jag, haha, så jag håller nog här. take care!

Likes

Comments

hej, igen. nu har jag, efter väldigt mycket om och men, bestämt mig för att köra igång mitt bloggande en sista gång och det blir här på nouw - igen. haha, alltså jag må vara knäpp på riktigt! men alltså ja, så kan det va och nu tänker jag köra vidare här tills mitt bloggande dör ut helt om vi säger som så .. well, jag bytte ju till nouw innan jag reste till USA för snart 2 år sen, men därefter så blev det aldrig så mycket mer av det för sen blev det över 1 års blogguppehåll och ja, jag hamnade hos blogg.se åter en gång.. men jag känner ändå att det är här jag vill vara just nu, mycket som är bättre här än hos blogg.se om man säger så.. och lite nytt är ju aldrig fel, ellerhur?

jag kommer börja om på helt ny kula här, med andra ord så kommer den gamla bloggen http://bexkan.blogg.se inte att överföras hit och det känns bra, jättebra faktiskt. hade ändå stört mig som f*n med tanke på att jag ska ha större bilder här och på gamla bloggen hade jag "bara" 650px bilder.. haha, inte lätt att vara perfektionist! en annan sak att nämna är att jag skriver för min egen skull, älskar att gå tillbaka och titta, läsa vad man gjorde en viss period i livet. absolut så är det kul med läsare också, självklart! men det är för min skull jag bloggar, så därav kan det ju kanske bli lite tomt emellan gångerna jag skriver, kanske inte. det får vi helt enkelt se! .. men, nu kör vi!

Likes

Comments