Header

Veckans blogg vinnare heter Josefin och driver en blogg som främst handlar om hennes vardag, lifestyle, mode och närliggande kategorier. Hon är även en make up artist så om du är smink intresserad så är det även en bra blogg att kika in. Hon verkar för övrigt som en ganska chill och social person. Jag kikade in hennes blogg och tänkte wow! Varför hittade jag inte denna blogg förr? Verkligen en bra inspirations källa!

Josefins blogg: HÄR

C. YOU

Likes

Comments

Hej! Idag tänkte jag faktiskt spela in en video med det gick år helvetet då solen bestämde sig för att Blenda i sönder med face😅 Men jag fick äntligen hem mina skal från ideal sweden och då är såå jävla snygga! Ganska tunga för att vara ett skal men det betyder bara att den håller bättre, eller gör det? Hehe skoja, tänkte btw bara sitta Ella eftermiddag , kvällen och natten för att kolla på min tillfälliga Sverige 2 Broke girls! Den är fett gammal men också inspirerande. Om ni har sätt den får ni gärna kommentera vad ni tyckte om hela serien in general. Utan att spoila TACK , Heeh.

Hoppas btw att ni får ett fortsatt CHILLT sportlov !


C. YOU

Likes

Comments

Hej! Sorry för att jag inte upptaxerat den senaste veckan men det är för att det har varigt mycket med en nya skolan, men nu har jag äntligen sport lov så ska försöka bli bättre på att uppgradera bloggen lite oftare. Om ni undrar varför det inte kommit up en Veckans video så är det med samma anledning...

C. YOU

Likes

Comments

Hej igen! Nu är jag äntligen klar med veckans video! Jag har filmar och redigerat hela förmiddagen och nu är den äntligen uppe på kanalen. Jag skulle verkligen bli super glad om du ville tittat på den och kanske till och med prenumerera! TACK!

Kommentera gärna vad du tyckte om den.

C. YOU

Likes

Comments

Hej! Idag där det en lördag och för mig betyder det " filning day" Jag har en riktigt bra video idé så vi håller tummarna på att det blir som jag vill. Annars så ska jag antingen vara med några vänner eller bara vara hemma med min älskling NETFLIX!

Vad har ni för planer ?

C. YOU

Likes

Comments

hej igen! Nu är har jag bara 2 lektioner kvar och sen slutar jag, wopwop! Vloggandet han änsålänge gått bra så vi håller tummarna till mig så jag inte fuckar upp det sissta på något sätt, hehe.

C. YOU

Likes

Comments

Heej! Idag är det fredag och jag är faktiskt väldigt exalterad över denna veckan! Idag så ska jag försöka mig på att vlogga för första gången! Jag Ian inte lova att det blir något men jag ska göra mitt bästa, HAHA.

Har ni något speciellt ni ska göra idag ?

C. YOU

Likes

Comments

OMG! Nu är det officiellt att QUEEN B är gravid och fast denna gången med tvillingar! Alla trodde att Jey Z och Beyonces relation var över but she proved you wronge again BOBO.

P.S : Imorgon kommer en sjukt bra dance video så håll utkik på bloggen!

C. YOU

Likes

Comments

Hej! Idag är det onsdag och jag slutar 15:50! Sjukt lång skol dag om jag får säg det....

Men btw hittade dessa solgalsögon eller borde jag säga paparazzi glasses från BikBok och märkte att det är ungefär en dope till dessa Kylie har på! Jag menar hur sjukt lika är de inte.

C. YOU

Likes

Comments