Header

S N A C K

Hej!

Jag bara undrade, tycker ni om att läsa om folks liv? Typ som det de har varigt med om och vad som är jobbigt för de. Jag menar, jag skrivet ju det mesta om det som är okej i mitt liv men nästan aldrig om det som är jobbit. Där är lättare så men är det bättre? Vad tycker ni?

Alla är och har varigt med om shit i deras liv,  är det okej att vara sårbar ibland? Är det okej att säga det man känner och se vad som händer? Man ju bara en människa. Perfectly imperfect säger de men hur imperfect får man va?


 C you

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

L I F S S T I L, U P D A T E R I N G

travel

lifestyle 

Fashion

Haay!

Nouw har blivit en väldigt populär plattform för bloggare och det är supersvåra att synas. Om man verkligen vill satsa på sin blogg så är det svårt att uppdatera varje dag, hålla inläggen intressanta, och ha skola/jobb utanför bloggen.
Därför tänkte jag att om du är en bloggare här på nouw och känner precis lika dant och skriver om liknande ämnen som jag (mode,lifestyle, drömmar,och resor) så kan du kommentera här nedan så kontaktar jag dig. Om vi gör en liten grupp med bloggare som hjälps åt med blogg idéer, delar med sig om deras erfarenheter och tipsar om varandras bloggar så blir det enklare för oss att växa och för läsare att hitta oss.

Som sagt, det ända som krävs är att du brinner för samma ämnen som jag (lifestyle,mode,drömmar och resor) att du verkligen vill satsa på bloggen och att du gillar att sammarbeta Samt dela med dig. Jag har en bra känsla av att detta kommer vara starten på något stort you guys!


C you

Likes

Comments

Q & A


Vad är dina bra egenskaper och dåliga?

Dålig: Your girl har många dåliga egenskaper men en som synsk extra mycket är mina humörsvängningar, no but seriously har de sjukaste humörsvängningar man sätt. Bra: Jag är ganska positiv och sprider mycket positiva vibes utan att jag vet,inbland lite för mycket.

Vad skulle du vilja jobba med när du är äldre?
Jag skulle vilja jobba inom modeindustrin designa kläder och starta mitt eget företag. använda min kreativitet,och få folk att känna sig good about them salves.

Tips på bra serier?
Just nu så tittar jag på Empire och säsong 4 kom precis ut! Stor rekommendation.

Hur gammal är du? Jag är 16 .

Vilken linje vill du läsa eller läser i gymnasiet?
Just nu lutar det mot handelsprogrammet men är inte helt 100 på vad jag ska välja än.

Vad gillar du att göra på fritiden?
Jag gillar att blogga, titta på filmer i sängen och äta,hehe. Jag är inte fri så ofta då det är myck med skolan så den tiden jag har gillar jag att ha för mig själv.

Din största dröm i livet? Min största dröm är att ha en av de största mode företagen i världen och ha rösten att påverka människor till det bättre.

Favoriträtt? Just nu så är det helt klart sushi! Räknas det äns som en rätt? Hehe.

Vem ser du upp till?Jag ser ute till min storasyster för hon har varigt med om så sjukt mycket och även fast allt inte går som hon vill så ställer hon sig ALLTIIID up och fortsätt. Den ända som alltid trott på mig och stöttat mig. Love you sis!

Dina idoler? QUEEN RIRI! 

C you

Likes

Comments

M A T, L I F S S T I L

Tycker du om sushi?

Haay!

Idag är det äntligen fredag och min fredag började och slutade riktigt bra. Det där emellan däremot... jag vill inte gnälla när jag vet att det finns viktigare saker att bry sig om men är det bara jag som är trött på människor som är så uttråkade i deras egna liv så de gör sitt liv bättre egenom att göra ditt fucked up? Det är bara så synd att de känner behöver av att do dumb shit like that jag menas find a hobby bbbitch! Thx.

Hur som helst, efter skolan gick jag and my friend och åt på Kai & mui. Det är en asiatisk resturang som har supergod sushi. Vi snackade liiite skit och typ satt där i mer är 3 timmar. Personalen var så himla Triggad och det var det som gjorde det hela roligt, Heheh.

Jag kom hem för någon minut sen och nu ska jag byta om och titta på massa trash filmer för resen av kvällen. Hur har er fredag varigt?

C you

Likes

Comments

Instagram@badriaisse