Header

Olika Kulturer Presenterade.
Små roliga stationer.

Igår så var jag i Näsby för första gången sen skolan började. Där finns det en liten tradition där man firar olika kulturer varje år. Det finna mat från olika länder som lagas/bakas av människorna som bor där. Man får möjligheten att smaka på det bästa av varje land.

Det kommer även artister och dansare från olika länder som sjunger/dansar kulturellt. Så häftig att se så många kulturer på än och samma ställe!

Dagen var okej men den var inte lika bra som de andra gånger jag varigt där då det hände några saker som jag inte var beredd på och som jag fortfarande är lite ledsen över. Det går säkert över som vanligt men det är lite svårt att tänka så nu, hehe!

Förlåt att jag inte uppdaterade bloggen igår. Jag kom hem lite sent och det bara kände försent att göra ett inlägg.

C. YOU

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag var det andra dagen i skolan som vi hade vanliga lektioner. Det är fortfarande chillt och helvetet har inte börjat än men det är fortfarande jobbigt för man är inte vid rutinen, hehe!

Nästa vecka ska vi gå och "kampa" med alla nior och jag är osäker på om jag ska följa med för jag är extremt paranoig av mig. Jag menar vad fan gör man om en björn hälsar på? Tjoo..

Nej men annars är livet gött och förutom den sega starten på terminen så har allt gått bra. Något jag verkligen lärt mig dena sommar är att "allt är vad du gör det till"och det är något jag verkligen har håller fast vid denna veckan! Hur har er vecka varigt hittills?

C. YOU

Likes

Comments

Gabbi

Idag tog mitt sommarlov slut då jag började skolan. Som vanligt så har jag höga förväntningar för den kommande terminen men let me tell you hur min termin började!

Jag vaknade 7:00 för att ha extra tid för jag är fett seg på morgonen. Jag går ut och väntar utanför porten på min vän.

Hon glömmer och går till skolan. Jag börjar gå till skolan och det börjar regna! När jag kommer fram till skolan är jag fett blöt och vi har redan börjat!

När jag kommer in i klassrummet kände jag mig sååå awkward. Jag typ sprang till min plats vilket gjorde det mer awkward, hehe!

Annar var det en chill dag. Vi fick vårt nya scheema, skåp och gick igenom skolreglerna (det standarde) När börjar/började ni skolan?

C. YOU

Likes

Comments

Cutie
The friends wanna join 

Idag var jag barnvakt till min syrras 2 barn. De är såå söta men för aktiva för lata mig, Heheh.

Vi gick ut för att ta lite frisk luft och det slutade med att vi fick skynda oss in då det började regna.

Man märker att hösten är på väg när vädret skiftar mellan sol och regn.

PS. Imorgon så ska jag ut med några vänner och bara va för sista gången!

Jag börjar nämligen skolan på tisdag, aaa! Måste även köpa skolväska då min förra är sönder.

C. YOU

Likes

Comments

Instagram@badriaisse