Header
View tracker

Hej allihopa ! Förlåt för att jag inte uppdaterat vardagligen. Det beror på att flytten börjar nerma sig och vi ska flytta redan nästa lördag! Det är även sjukt mycket med skolan och så. Jag hoppas det inte blir allt för många glapp fram över.

Jag försöker verkligen göra mitt bästa och lite till men ibland räcker inte äns det till.

Kram x B

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej! Något ni kanske inte vet om mig är att jag är muslim och inte firar jul. Det kan låta sjukt sorgligt för de som är vana vid att fira julafton varje år men jag firar en annan "julafton" som kallad för Eid. Det är precis lika roligt som det är att fira julafton för er.

Även om jag inte firar jul ville jag ge lite tips på present. De är inte så dyrt och går och hitta i de flesta butiker. Alla tips går att göra personligt ♡

Du kan ge bort:

En parfym
En halsduk
En fin bok
En choklad ask
En fika

Så länge du gör det personligt spelar det ingen roll och med är något dyrt eller exklusivt, det är det jag brukar tänka på när vi firar vår högtid Eid .

Kram x B

Likes

Comments

View tracker

God morgon allesammans! Idag vaknade jag till -5 grader och det första jag tänkte på var hur mycket jag faktisk saknar sommaren haha. Det är knappt december och längtar redan till juni juli! Nej men man för göra det bästa av situationen och mysa iväg det kalla vädret ♡

Vad tycker ni om denna vintern?
Längtar ni också till sommaren?

Kram x B

Likes

Comments

Själv hade jag valt Rihanna då hon är min idol. Hon är så himla bad as! Man känner igen sig i hennes låtar ♡

Kram x B​

Likes

Comments

Innehåller ad-links.

God morgon allesammans! Det är måndag och för min del betyder det tillbaka till rutiner och the HELL. Man hoppas att allt slit ger resultat på slutet av terminen nu när det är så nära termins betyget.

Vet ni vad jag hittade på Nelly.com när jag surfade runt? Jo världens snyggaste tröjor! Vill så gärna ha de men vår nog vänta till vi flyttar. Så himla snyggt till ett par Gina Jeans!

Glöm inte att dela i min veckans blogg tävling↴

Kram x B

Likes

Comments

REGLER:

1. Följ mig på nouw

2. Gilla detta inlägg

3. Kommentera KLAR!

Kram x B

Likes

Comments

"God morgon" allesammans! Det var en galen Fredag för mig igår då jag var uppe till 3:00. Jag fastnade framför Netflix. Tittade nästan på en hel säsong av Arrow! Stark rekommenderade serie. Jag vaknade 11:25 och var sååå hungrig! Kändes som att jag inte hade ätit på flera dagar, haha.

Jag åt i alla fall två chai bröd med ett glas proVivi dryck. Nu ska jag bara plugga lite till ett SO prov och sen blir det nog en Netflix kväll till.
Vad ska vi göra denna helgen.Kram x B

Likes

Comments

God middag. Är det bara jag som har svårt för att hitta bra och snygga skor ?
Nej, tänkte väl det. Här är bara lite designe inspiration för er som inte kan välja.

Kram x B

Likes

Comments

Hej allesammans! Ni kan inte har missat Nellys nya "kampanj" dress like A Queen där bland annat Kenza är med i. Är det bara jag som tycker att klänningarna är alldeles för korta? Självklart får man ha på sig var man vill men jul och ny år börjar närma sig och för många (framför allt) tjejer är det en jobbig period då man blir rädd för att ha korta tjoar/klänningar på sig för att det sista en tjej vi är att bli våldtagen eller vara med om sexuella övergrepp. I dagens samhälle är det inte okej att ha på sig kora kläde då man ser det som något sexuellt. Tycker bara det är synd att ingen av klänningarna är lång klänningar med samma mönster eller något

Vad tycker ni? Skulle gärna vilja höra era åsikter också.

Kram x B

Likes

Comments

God morgon allesammans!
Idag har jag engelska redovisning inför hela klassen. Jag vet vad jag ska säga och så men alla vet att när man står inför 27 pers försvinner allt i huvudet och det hjälper inte att läraren sitter och kollar dig rakt i ögonen samtidigt som hon bedömer. Är det bara jag som har problem med det?

Kram x B

Likes

Comments