View tracker

Dagen började jätte bra, kände ingen smärta när jag vaknade. Kände mig pigg och glad trots att klockan va 05:45.. körde tösen till skolan, va på sportfältet med hunden, åkte hem, gjorde kaffe, diskade... hämtade tösen från skolan , fixade middag, sen..... KABOMMMMMMM!!!!!!!!! Där kom det!! Smärtan på en skala 1-10 är just nu 10... Det känns från svanken upp i halva i ryggen, i magen, illamående , känns ungefär som krystvärkar..... Citadonen funkar inte, och smärtan blir bara värre ... Ingen aning vad detta beror på men vad det än är så vill jag att det ska försvinna .... Yrseln fick jag på köpet, det bara snurrar.. Och folk säger: Fibromyalgi är väl inte så hemskt??! Fuck you bitches, hoppas ni får skiten själv!!! Blir sjukhuset imorgon om det inte ger sig, vårdcentralen gör inte ett skit.. Nä tyvärr men vi har inga tider, ta en alvedon och återkom imorgon om det inte har blivit bättre är svaret man brukar få!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vissa dagar hinner man stanna upp och reflektera över världen.
Vad är det som händer?
Det skrivs bara om våldtäkter, misshandel, överfall osv..
Media skrämmer upp allmänheten, självklart så är det bra på ett sätt att våldet omnämns men när det har gått så långt att folk är rädda för att gå ut, då har det gått för långt!!
Jag får ofta frågan, är du inte rädd för att gå ut när det är mörkt? Du bor ju på Tjärna Ängar..
NEJ!!!! Jag är INTE rädd för att gå ut när det är mörkt!!
Jag känner mig faktiskt trygg här på Tjärna, tro det eller ej.
Visst, jag har råkat ut för saker, men inget som jag har blivit rädd av.
Hunden har både blivit sparkad, och spottad på men jag tänker inte rygga tillbaka för det!! För då har dom vunnit , dom som har velat skrämmas!! Min hund går alltid lös, och det pågrund av såna saker som har hänt , hon har större chans och fly om hon inte är kopplad.
Jag har självklart polisanmält varje händelse , men polisen har ju inget att gå på, så dom lägger bara ner ärendet..
Bilen har dom varit på och repat huven på, förstår fan inte vad dom ska upp och kliva på huven för, så nu står den i garaget, så skrötte får tjänstgöra, bästa bilen ever, Love it
❤️❤️
Problemen här på Tjärna är alla olika folkgrupper som bor här, det blir konflikter, dom svär över varandra i tvättstugan och tycker att jag ska ta tag i problemet som är tvättstugevärd, men alla ska städa efter sig, det gäller inte bara ett visst folkslag utan ALLA!! Så vad ska jag göra?
Tunabyggen bara knölar in folk i mängder , bostadsbristen finns, den är ett faktum, jag har letat efter en annan lägenhet jätte länge, men det finns ingen, Och jag är inte så säker på att det skulle bli bättre på ett annat ställe, här vet jag ändå vilka som bor i min trapp, min trapp 3C! Ja den är min! Bästa Hamid på 2dra plan, trevligaste grannen ever! Gamla gubben men röd/orangea skägget som äntligen Inte visar RÄDSLA för hunden längre!
Tösen har sina vänner på bottenplan, hon hoppar i sina slöfsare och tassar ner och leker, jag vet precis var hon är, behöver inte vara orolig. Mamman dörr i dörr med sin son, trapphus spottaren, haha, han lär sig aldrig!
Bilbränderna, ja dom spekuleras det mycket om.. Beställningsjobb? Försäkringsbedrägerier? Vem har tänt på? Sophusbränderna, ja jävligt onödiga saker men gör det hela Tjärna farligt?!
Nej!!
Mycket av skiten som händer här berörs inte jag av, för jag ser den inte, den bara finns.
Ja det har varit mycket med fiddy och crossåkningar här, totalt jävla respektlösa som håller på så, för det väcker barnen. Och när man sen konfronterar en av dom åkande så får man till svar: det va inte jag.
Nähä vem va de då? Tomten?
Jag blir sååååååå förbannad på sånt!! Och man åker inte över lekplatser , och man kallar definitivt inte någon för svenne hora och smuts för att man blir tillsagd, det är just den typen av folk som får alla andra att se dåliga ut..
Varför inte bara acceptera att nej det är inte häftigt att ligga och pumpgasa så det smäller och barnen vaknar, en trött mamma är som ett jävla rivjärn.
Nu har det (peppar peppar) tack och lov varit lugnt väldigt länge och jag hoppas att det förblir så, för jag älskar mitt Tjärna ängar, det är här jag bor och troligtvis kommer göra ett tag till.
Så alla ni som målar upp Tjärna som världens skit ställe, nej ni blir inte våldtagna, skjutna,påhoppade, misshandlade här mitt på ljusa dagen som ni verkar tro.
Tjärna är kanske inte världens bästa ställe att bo på, men det är det inte någon annanstans heller för den delen!
Oavsett var man än i Sverige kommer så är det samma sak, våld!
Jag kräks på våld.
När jag sitter med min kaffekopp ute vid lekplatsen och dottern är ute med sina vänner, när jag hör skratten, kull du har den, gungan är bo!
Då reflekterar jag över hur fel världen är.
Världens vi ska lämna till våra barn, världen som är full av hat, krig,svält, en stadsminister som är ungefär lika smart som ett dammkorn, då blir jag rädd på riktigt!


Likes

Comments

View tracker

Just nu rasar allting..
På grund av för mycket jobb så lyckades jag dra på mig början till magsår..
Så är jag hemma och försöker få rätt på magen med medicin...
Fick börja äta kodein för att kroppen skulle orka med jobbet.. Blev nog för mycket med stress och kodein tillsammans , inga lediga dagar, bara jobb, jobb , jobb...
Och mängder med alvedon å sumatripan, migrän varje dag..
Så nu funkar de inte längre att jobba..
Och sen att det inte fungerar hemma heller gör inget bättre...
Det känns bara tomt på insidan..
Som ett skal utan känslor..
Deprimerande..
Kanske skulle försöka få hjälp med det?
Vet inte vad jag vill längre...
Så vad för ja nu?

Likes

Comments

Vaknade till grattis mamma på din födelsedag , blommor och ett kort, blev jätte glad men var för trött för att kliva upp..
Den här dagen har varit kaos..
Enbart bråk och tjafs...
Har kommit till en punkt i livet, jag bryr mig inte om han går eller stannar, det känns som skit samma..
Att få höra: vad har du gjort dom sista åren?
Ja, jag blev sjuk, fick en diagnos, har försökt orkat ha de fint tills han kommer hem, men jag gör inte de, jag orkar inte städa livet ur mig, för att sen ligga hela dagen efter och ha ont..
Har försökt förklara men förståelsen finns inte..
Jag tror att detta kommer aldrig förändras, det kommer fortsätta vara såhär..
Vatt verken tårta eller fika idag, bara en masså tårar och ilska..
Har inte orkar in i duschen ens idag, håret ser ut som ett kråkbo, skitigt å jävligt men ja sätter upp de i en hästsvans, de får duga så..
Ryggen ömmar å värker , höften känns som att den är delad i två, å båda bitarna e trasiga, benen krampar, händerna domnar, de pulserar i armarna, och trots detta så ska ja orka städa, va glad, skina som solen.. Jag orkar inte..
Jag vill inte..
Jag vill inget mer med den här skiten..

Likes

Comments

idag har varit ytterligare en skit dag, kroppen vill inte.. Igår fick jag en panikångestattack, halsen, ryggen, lungorna, svettningar, stickningar, de gjorde så ont, kunde inte andas, inte sitta eller ligga, de höll i sig i 20min, förra anfallet höll i sig i 1 timme.. Hoppas att jag inte får fler såna, för dom är inte så roliga.. På fredag ska jag till Säter och träffa läkaren, hoppas att jag är en av dom som får deras hjälp.. Medicinen har börjat ge bra effekt, den tar inte bort smärtan men jag sover bättre :) vaknar inte på nätterna. Benen, armarna, ryggen, fötterna, gör ont hela tiden, önskar att ja kunde få något som dövar smärtan, och jag vet att det kommer bli värre , ju äldre jag blir.. Men hoppas att forskningen kommer gå framåt mer, leva med fibromyalgi är inte dröm, det är en mardröm..

Likes

Comments

Idag är en sån dag då jag inte orkar något..
Så de fick bli att fixa håret!!!!
De va längesedan sist!
Jag brukar bara ha de i en svans men ibland e de kul att lägga lite extra tid på de, lite smink blev de å.
Det händer inte för ofta.
Igår stor städa jag, och det har jag fått känns på idag ..
Mår inte som en prinsessa direkt!!

Likes

Comments

Allmänt

Idag har de varit full fart.. Minns inte när jag städade sovrummet senast , men kan säga att dammet har tagit över totalt!! Så idag vatt det stor städning ...
Bytade gardiner, renbäddade, dammade allt, putsade fönsterna, och fixade...
Och badrummet vatt stor städat å, å igår vardagsrummet..
Får passa på när orken finns..
Känns skönt när skiten är gjord :)
Blev ett varmt bad, klippte den långa luggen, inte kort, men en liten bit, såg ju inget...
Så nu kanske jag inte behöver ha de uppsatt hela tiden.
Ikväll gjorde jag och dottern milkshakes, lite söndags gott :)
Känns skönt att de inte finns några måsten fram tills på torsdag, då är det sista mötet på smärtrehab innan de bestäms om jag blir en av dom som får 20 veckors utredningen , och vidare hjälp med smärthanteringen!
Annars så hoppas jag på att hitta ett till jobb :)
Men nu är de dax för
💤💤💤💤💤💤

Likes

Comments

Idag har det varit en sån där trött dag, har inte fått gjort nåt vettigt alls..
Trött och seg, ingen energi..
Har mest känt för att ligga i sängen men det går inte så bra med två barn i hemmet, och en hund..
Solen kikade fram en stund imorse men den försvann liks snabbt igen ..
Kanske därför jag är så trött och seg? Behöver solens energi..
Har haft många tankar sen smärtföreläsningen, ja jag behöver nog acceptera att jag kommer få leva med smärta..
Som läkaren sa: du måste bli vän med din smärta, acceptera att den är en del av dig och har varit i många år ..
Men ja hoppas fortfarande på att jag ska vakna en dag och vara helt smärtfri , men fibromyalgi är inte något som går över, det är inget tillstånd, det är en sjukdom.
En sjukdom utan botemedel , det finns inte ens bromsmediciner, det finns bara mediciner som ska hjälpa på smärtan..
Hoppas på att få något annat utskrivit , inte något som tar bort smärtan helt, men något som dövar den lite så att de går att leva så normalt som möjligt, att orka, att vilja.. För just nu känns det de mesta bara jobbigt...
Trött , trött, trött ZzzzZzzzzz....

Likes

Comments

Idag kommer sonen, känns som evigheter sen han va här sist..
Va har denna dagen mer att erbjuda?
Tja de vette fan, tar den som den kommer :)

Likes

Comments

​idag har jag fått jobb, kanske inte flådigaste jobbet, tvättstugevärd! Och det behövs i tvättstugan här för den ser ut som hell jämt!!​ ​börjar 1a april, dock så e tjänsten bara 2timmar i veckan men de e kanske just de som är lämpligt för mig å börja med? Med tanke på hur kroppen mår.. Och efter 3år som sjukskriven så ska man nog inte gå all in och ta ett heltidsjobb! Det kan nog ställa till de rätt ordentligt. Så känner mig nöjd med detta :)

Likes

Comments