Header

Sooo jag fick åka in på akuten för några dagar sedan pga min svanskota...Har haft problem med den innan två gånger redan men har klarat mig fint framtill nu igen. Kände att det började göra skitont efter att jag satte igång med min träning. Blev så senaste gången också bara för jag ansträngde mig lite. Tänkte att själva smärtan skulle gå över så jag avvaktade i några dagar, men det blev bara värre så jag åkte in till sjukhuset nu i tisdags för att kolla upp det. De tog prover, gjorde ultraljud och en slags minioperation. Kortfattat är det något fel på en av mina kotor.. så de rådde mig att ta det lugnt tills jag får tid för den "stora" operationen. Men jag som aldrig kan sitta still och bara ta det lugnt gick ändå ut i fredags och dansade loss haha...får äta bajs för det nu kan jag säga. Har ont igen, men har fått starka smärtstillande så de är ju till stor hjälp iallafall. Tar mitt badgallife till och med före min hälsa hahah asså I need jesus.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Orkar ej skriva så mycket för måste fortsätta med mitt plugg...men ville bara meddela er fans om vart jag höll hus igår kväll. Jag, Monira, Sara och Jess tagga till Norrköping och softade på ett vattenpipsställe. Minns ej vad det heter men har varit där en gång tidigare. Fett skönt ställe faktiskt.


OK... en tyst minut för hur jäkla snygg denna tjej är.


En tyst minut för att jag ser ut som en kines när jag ler. (jättesuddiga bilder för jag printscreenat från en video)

Likes

Comments

Har ni någonsin åskådat ett finare collage? Naaaahhh, don't think so.

Likes

Comments


VID MATBORDET?

Jag är den som alltid sitter och pratar med alla om allt mellan himmel och jord. Hur hungrig jag än är så är det här jag berättar all mitt senaste gossip till mina vänner haha.. Det här är ett av de ställena där jag mest är social på med andra ord. Kan också tillägga att jag är den som alltid måste ta kort på maten och smaka av andras maträtter. Gillar inte heller att gå till samma restauranger/caféer, utan vill testa på nytt hela tiden.

PÅ NATTKLUBBEN?

Weeeeeeyyyy det här är som mitt andra hem på helgerna haha.. På dansgolvet är jag den som alltid får igång alla och seriöst dansar hela natten lång med mina vänner ända tills krogen stänger. Är nog den som är kvar till sist typ. Vissa kvällar kanske jag hittar någon kille som är grym på att dansa och då håller jag my ass till honom hela kvällen istället hahah.
Tar dock oftast på mig högklackat och ångrar mig varje gång eftersom jag får ta pauser emellanåt pga att jag får ont i fötterna eller för att jag blir så jävla varm och svettig att jag måste gå och dricka vatten var 20de minut..
Vid baren är det antingen jag som alltid blir bjuden på drinkar eller så är det jag som bjuder när jag har cash. Och då menar jag att jag verkligen fuckar ur och bjuder halva Sverige. Så ni kan ju förstå min ångest när jag ska kolla mitt bankkonto dagen efter😂😭 Som nu sist i helgen..slösade allt som allt 2500kr. Mammas död.
Sedan är jag väl den som försvinner från mina vänner 24/7 och ska hälsa på alla och börja snacka med nya människor haha...förstår att de tycker att jag är jobbig att gå ut med ibland då de får leta efter mig och jag typ ALDRIG svarar på min mobil när någon ringer😂
Slutar nästan aldrig med att jag däckar i min egna säng efter krogen utan att jag hamnar på någon efterfest.

PÅ STRANDEN?

Ligger och pressar sönder i solen samtidigt som jag har på skön musik och tar ett dopp så fort jag känner mig uttråkad.

PÅ EFTERFESTEN?

Daamn, det beror helt på vad för humör jag är på. Antingen så är jag irriterad på allt och alla och går och stänger in mig på något rum för att sova. Eller så fortsätter jag dricka och festa all night long. ELLER så sitter jag för mig själv och vräker i mig mitt fyllekäk och den som stör kan vara beredd på att få en lavett hahhaha😂 Håller jag på med någon kille så pissar jag zigzäg på alla andra och är med honom och myser hela natten haha.

HEMMA HOS ANDRA?

Känner mig alltid bekväm, vare sig det är hos mina vänner eller någon jag är hos för första gången:) Är alltid trevlig och hälsar på alla, tackar alltid för maten, är väldigt framåt och utåtriktad, kollar om det finns något jag kan hjälpa till med hemma hos honom/henne..osv. Det är så mina föräldrar uppfostrat mig.

I SÄNGEN?

Haaaaataaaar att sova själv, somnar nästan aldrig innan 03, är inte en morgonpigg människa så är alltid på fett dåligt humör när jag måste gå upp tidigt ur sängen, ligger alltid och övertänker allt tills jag somnar, sover jag bredvid någon så förvandlas jag till den klängigaste människan i världen..vill ligga och kramas hela natten typ, drömmer ofta mardrömmar så har en tendens att vakna upp mitt i natten i panik med hjärtklappning och en obehaglig känsla i hela kroppen, sover oftast i en stor t-shirt och trosor.

HEMMA EN CHILLDAG?

Eftersom jag väldigt lätt blir rastlös så är jag nästan aldrig hemma en hel dag...men när jag väl är det så pluggar jag, kollar serier, pratar länge i telefon med mina friends, ser på olika youtube klipp på datorn och käkar massa gött.

SOM SINGEL?

Trivs jävligt bra som singel. Slipper tänka så mycket på vad jag gör när jag festar till exempel och kan verkligen släppa loss till 100%. Är väldigt flörtig av mig omedvetet..Alltså kan vissa killar ta det som att jag flörtar med de när jag egentligen inte menar något sånt och bara är trevlig😂 Anyhow, tycker det är fett nice att gå ut och göra vad man vill med vem man vill och fokusera på att bara ha kul!

I ETT FÖRHÅLLANDE?

Är en sucker for löööveee..hahaha ne men trivs lika bra att vara i ett förhållande som singel. Kanske nästan mer i ett förhållande. Är jag kär så gör jag verkligen ALLT för att alltid hålla min partner glad och prioriterar honom över allt annat. Gillar att hitta på nya saker hela tiden och umgås med honom som med mina bästa vänner haha så min future boyfriend kommer få vänja sig vid mitt gossip och mina cray cray sidor som bara mina bästa vänner får se. Kräver rätt mycket närhet av min kille och uppmärksamhet (tyvärr en nackdel..I know) så skulle ha svårt för att ha ett distansförhållande. Visar mina känslor väldigt öppet och markerar framför alla att killen är min. Har grova trust issues så tar lång tid för mig att lita på min partner fullt ut..och kan därför verka lite för överbeskyddande i början av relationen. När jag väl börjar lita på honom till 100 så är jag chill med det mesta. T.ex att han åker utomlands till Rhodos med sina killkompisar eller festar mycket. Vill inte heller ses varje dag..för då tröttnar jag lätt. Det räcker för mig att ses 2-3gånger i veckan så man hinner sakna varandra.

Likes

Comments

Jag kom till Sverige när jag var 6år gammal och har alltid haft väldigt lätt för att lära mig olika språk..så för mig har det aldrig tillkommit några speciella komplikationer i det svenska språket eftersom jag är uppvuxen här. Men mina föräldrar som ursprungligen är från Armenien och Ryssland kom till Sverige i vuxen ålder och har haft svårt att lära sig det svenska språket. Vilket är helt förståeligt. Min pappa kan till exempel fortfarande inte tala ren flytande svenska. Jag minns att för några år sedan när han skulle ta svenskt körkort så spelade språket stor roll i och med att han fick ta om teoriprovet flera gånger innan han lyckades ta sitt körkort. Det var på grund av att det inte fanns någon rysk översättning till böckerna..så jag fick sitta och översätta för honom så gott jag bara kunde. Ni kan ju tänka er hur mycket mer tid och energi han fick lägga ner på bara en sådan sak som för en svensk kanske skulle gå mycket fortare. Anyhow, det hade ju underlättat väldigt mycket om han visste då att det faktiskt finns en översättningsbyrå www.samtext.se där det jobbar professionella tolkar som är specialiserade för att ge människor översättningar av hög kvalité. De översätter praktiskt taget allt! Så till er som har föräldrar med utländskt ursprung eller er som kanske jobbar med ett projekt och behöver översätta en helt text från något språk, borde klicka er in på länken and check it out!

Likes

Comments

Likes

Comments

​Heeeeey you guys! Var och spenderade gårdagen hemma hos mina föräldrar och bara tog det launa. Har känt mig så himla trött senaste tiden..typ som att jag ej sover ut (även fast jag sovit bra) och går runt seg hela dagen. Insåg att det har varit pga mina dåliga matvanor. Käkar ju typ bara en gång per dag när jag bor själv. Orkar ärligt talat inte laga mat haha..men nu efter att jag käkat med mina föräldrar två dagar på raken så har jag fått tillbaka min energi. Väntar bara till nästa vecka då jag får mina cash så jag direkt kan gå och köpa gymkort och börja träna samt köpa nyttig och hälsosam mat. Har hört att 80% av att se resultat från träningen handlar om att äta rätt soooo. Btw, någon som vet om Studio Fitness i Linköping är bra? DMa mig isåfall!
Anyways, planer för denna vecka är att idag åka med Tula hem till Emma och umgås lite. Har inte sett henne sen studenten tror jag..Ska även sminka henne så kommer lägga upp bilder på det också.
Imorgon (FRE) ska jag dra in till Linköping med Lisa och ta en runda på stan.
Lör som det ser ut nu ska jag äntligen få träffa min saknade Asta!! Längtat sönder efter henne då hon varit utomlands. Blir väl en utgång på vårt andra hem platens hahah...Var ett tag sen nu😂

Likes

Comments