Ibland undrar jag vad jag håller på med och om det jag gör är bra?
Imorgon ska jag börja jobba igen OCH jag har även tagit åt mig två andra jobb. Jag kan verkligen inte sitta still och inte göra något. Men samtidigt så mår jag dåligt utav att tänka på ett av dom nya jobben.
Jag ska vara danslärare men är mullig. Alla som tränar eller jobbar med träning är smala och vältränade. Det är inte jag. Kommer folk att titta på mig och undra vad jag ska göra där? Jag älskar att dansa och har gjort det sedan jag var liten, men vet inte om jag klarar av blickarna.
Jag är nervös över utbildningen som är i helgen. Jag kan stegen och jag kan det jag ska göra men ändå. Förra året vägde jag 17 kg mindre och var neutralt byggd. Sedan vet jag inte vad som hände men jag gick upp och nu klarar jag inte av att se mig själv i spegeln utan att gråta.
Jag tränar och har en PT men ingenting händer. Kosten håller jag också. Blir så himla ledsen när man går in för att göra något och inte ser några som helst resultat. Allas blickar och kommentarer eller folk som väljer att ta avstånd på grund av att man e lite rundare än andra. Jag försöker gömma mig så gott det går, vill helst inte synas men någonstans inom mig finns ett litet hopp kvar om att folk vill skapa relationer till en...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag tycker det är rätt roligt när man pratar med folk om hur man ser ut.
"Nää jag bryr mig inte hur folk ser ut det är insidan som räknas" Okaaaj..
"Fy va jag är mullig, ingen som tycker om mig"
"Inte ska du tänka så, du är ju jätte fin.. det är insidan som räknas och den som inte ser din insida e ju dum"

Okaaaj.. men när ja fråga en kompis så svarade denne att den inte bryr sig om hur dens kompisar ser ut, tjocka, smala, fula, söta... De e ju ens kompisar oavsett... Meeeen personen brydde sig om hur dennes flick/pojkvän såg ut.. HALLÅ?!?!??!! Va de inte insidan som räknades? eller var de bara när de gällde kompisar?

Man kanske inte bara vill vara vän med folk man kanske också vill ha pojkvän/flickvän oavsett om man är smal som mullig.. Det är så konstigt att folk säger en sak men gör totalt tvärtom än de dom säger... varför??? Varför står ni inte för att ni tycker om mulliga personer??? Men skaffar folk som är pinnsmala/vältränade med mer...Varför är man inte bara ärlig i så fall? Kan såra så in i bänken när man kommer med så dåliga kommentarer.... Tänk på det!

Likes

Comments

jag är rädd, rädd för allt... vet inte vad jag vill längre, om jag gör rätt eller fel, är så osäker på mig själv.. Tänk om alkohol inte fanns, va bra jag hade haft det då.. Jag är trött på detta, att jämt vara i stress och oro, att de ska vara bråk varenda helg... att man aldrig ska få kunna koppla av.. varje gång jag ska göra något roligt, åka nånstans, gå ut eller ha hit kompisar, så e de alltid sura miner, alltid kommentarer som e negativa, och alltid BRÅK.... jag orkar inte detta, mitt psyke ligger på botten, längst ner... där du vill ha de .. för då mår du bra.. du har sårad mig så mycket, ja har gjort så många dumma saker pga det.. men ändå älskar ja dig.. kan du inte bara dra ner på spriten.. faan hur länge te ska de pågå? Jag velar hela tiden, kan aldrig få vara lycklig.. oroar mig jämt.. folk säger att ja ska strunta i de.. men ja kan inte koppla bort de... de går inte... Det enda jag går och hoppas på är att hitta någon kille som är raka motsatsen som du... någon som ja kan ta det lugnt med.. Men ja vet inte ens va ja söker efter för du har aldrig gett mig chansen o leta... och förhoppning är första steget till besvikelse... Vet varken ut eller in.. de jag vet är att jag är på botten!
 

Likes

Comments

ja förstår inte att du kan.. fy fan va ledsen o besviken ja blev när ja fick veta att du tar kokain!!!... asså hur kan man bta de.. o sen säga att man inte e beroende när man längtar efter o få ta de.. de förstör sååå jävla mkt... o du lyssnar fan inte på va ja säger:( snälla lägg av me skiten.. du förstör inte bara dig själv utan alla andra i din omgivning... snälla... :(

hjärtat mitt e sårat... de e ditt val o ditt liv.. men kom ihåg att vägen tillbaka är mycket lång!

Likes

Comments

Då har man huset för sig själv nu då i fyra veckor... e de någon som vill hälsa på ?? hahaha:P

Likes

Comments

Inte alls roligt.. men ja ska ge meii fan på o gå te jobbe onsdag eller torsda.. ja bara SKA DE... o efter helgen är ja ensam hemma.. QWOOOHOOOO:D Party som fan ja lovar;) hahahaa.. eller inte hahahaha.. 
vet inte ens va ja ska skriva här mer men de blir nog kalas...

Likes

Comments

Jaa men då vart man me Annelie en stund på morra, sen begav man sig med Linda o Sparris till Borås o nita en snubbe typ:P eller sparris gjorde.. Linda o ja satt kvar i bilen hahaha.. stackars lilla sparris=)
Sen åkte vi te kungälv o kexfabriken:D o shoppa asg:P sen tjoooa vi till de riktigt rejält vid donken hahaha.. pinsamt värre(A) hahahahaha.. sen drog man småvägarna te UNO x tappen o uuuut på mottovägen o hejja o dunka alla människor hahahhahaa.. skojj vart de:P Sparris skrek också " jag e feminist" te alla o alla hahahahahhaa.. myy good säger ja

Likes

Comments

Finns fan inget bättre än när det rullar på som jag vill o allt går verkligen så jäkla bra hehe.. =) Har underbara vänner o vi har riktigt skojj ihop=)
Sen så e de ju bara för underbart väder ute just nu va:O så man grillar spelar kubb badar solar e på stranden umgås fyy va underbart=)
 

Marcus o Linkan vart ner igen o så va de Liseberg igår då=) Fredagen vart de massa supa så man va lite halvt bakis på lördagen men de lindra man me lite panodil hehe=)

Idag har jag även tagit mitt första dopp i havet, imon börjar jag jobba=) Så nu e de pengar som ska tjänas ihop;) Sen e de skolan till hösten=) O Så nu i veckan ska ja träffa Mikael osså=) Ska bli roligt=)

Likes

Comments

Ooookej ammie ska nog inte dricka på ett tag asså=/ FYYY FAAN va illa ja mår idag.. blääää...
Linda o ja hade glasskrig haha... ammie hamna i badkaret o linda tog duschen över hela mig.. hipp hurra ammie va inte direkt torr efteråt hahahaha.. Satt me julia te klockan 02.40 då Rickard kom o hämta henne:P seeen så kunde inte Linda bestämma sig om henke skulle hämta henne eller inte hahaha.. sluta me att hon gick o la sig:P
Jag somna fan inte så ja låg vaken o grubbla på att ja va tvungen o skura golvet innan mamma o pappa skulle komma hem liksom.. Så de e va ja har gjort nu sen klockan 5 ungefär hahahha.. o nu sitter ja här helt klar vaken o har inte sovit ett dyft...

Likes

Comments

Ja tackar alla som har grattat mig hälsat på mig gett mig presneter.. Stort tack alla.. Min 20 års dag e en dag ja sent kommer glömma hahha:D 
de va verkligen jätte roligt, nu till helgen blir de tjejmiddag=) me tööööserna så de ser ja fram emot också=)
O nästa helg blir lugn men helgen efter de så blir de åter igen fullt ös... För då kommer pojkarna ner från södertälje igen o då blir de Liseberg haha.. o Linda ska med också.. ja vet redan nu att de kommer bli helt galet:D

Sen 6 juli ska man upp te Södertälje måste bara boka biljett o nu vart man bankrutt eftersom man fick lov o handla på bolaget hahaha.. så ja får skrapa fram lite pengar nånstans ifrån:D

Sen blir de Tyskland i Juni med.. sen jobbar ja typ 7-9 veckor i sommar så ja får passa på att pressa i solen när den kommer nu=) hahaha.. 
Snart ska ja ner te torget o träffa Lindus o pappa.. seeen ska ja hem o städa för de behövs kan ja lova ahhahhaa.. :D

Tack igen alla ni som gjorde min 20 års dag oförglömlig <3

Likes

Comments