Header
201371623181452754058x551Så nu hade jag tänk att ha frågestund shit här så ni kan fråga om ni har frågor svarar mer än gärna :)
Ni får fråga vad ni än vill, angående mig själv, hur ni kan få kontakt med mig eller mitt spelande :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Commentssådär ja nu har man dingat 90 med min dk som dessutom är min första horde! detta blev min 4e 90 på sylvanas, dock insåg jag att jag var dum som tog sylvanas som horde server och nu börjar problemen och tankarna tillv ilken server jag ska byta? har hört mycket om stormscale tarren mill och draenor.. så nu frågar jag er! vilken server borde man byta till? både pvp och pve! tack i förhand!

  • 1571 Readers

Likes

Comments

då har veckan med "love is in the air" på börjat! gjorde mina första dailies och vad droppades btw i dungeon!? nej inte fan va de mountet i alla fall.. det är gay samtidigt som jag vill ha det?! men men.. blev nästan alla achivements avklarade bara 3 sega jävlar kvar som man knappt fattar sig på! hoppas ni har mer tur med mountet än vad jag har än så länge!


Likes

Comments

well.. för första gången i mitt liv kan jag säga att ätnligen ett mount droppades på första run! så många mounts man farmat och just denna, kanske rätt så mainstream men princip sak, att när man har så tråkigt efter en lång leveling och achviement dag man bara flyger rundor letar lite warbringers bara för skoj skull med polare och helts plötsligt händer det! jupp det jävla mountet droppades. glad är jag i alla :)! och önskar er andra också lycka till!

Likes

Comments

äntligen ding! haft dkn nu ett tag men aldrig orkat lvla from 85 mera.. nu fick jag tummarna ur röven och lvlade den tilloch med så är jag 89 nu! tog bara ett par timmar och imorgon dingar jag 90. inte bestämt mig än dock vad jag ska spel, pve? pvp? well well.. vet att dks e rätt så op i pvp men har ju redan en feral jag gör pvp med och en paladin pve.. kanske testar på både och? jadu vi får se, e iaf glad att ha kommit såhär långt och min 4e 90! och så klart min första horde!

har också funderat å byta server från sylvanas till en annan? några förslag? kommentera jätte gärna då! :)Likes

Comments

jaha vet inte om alla redan visste men för er som inte visst så är jag inte bara gamer nej jag är mamma också :) min lilla baby gamer är nu 16 månader och lär sig i god tid att dockor är skit och dator är bäst! tror väll parenting done right! now give me a cookie!
la mest detta ur för att folk inte ska undra varför jag ibland lägger ut bild på en liten tös eller så och att folk inte säger att alla tonårs mammor suger haha.

Likes

Comments

 tjena, då kom ett dagen efter inlägg då jag inte pallade igår. kom hem från pojkvänne och satte mig å spela direkt så klart, då det bara är lördag/söndag har man inget att göra då raiden inte är förens på tisdag! sigh.. men men det e inga problem det värsta e väll dock ändå de jävla legendary back questen, mjo har ju bara gått en månad men det drygaaste var väll när reseten var och jag bara behövde en secret of empire! EN! jaha tror ni den droppa från dom örsta bossarna? nej varför skulle den.. nope fick köra hela tot och 4 första i soo sen droppa den.. jaha aja kan väll leva med det sen får man nästa skit qiest med runestones som också e drop! ja men gissa vilka bossar den droppar! ja exakt dom jag redan kört denna veckan.. jävla blizzard.. some ppl just want to watch the world burn!

överlevde det också så blev det lite arena igår då men pojkvännen ochett par andra polare , 3 items till fullt 522 gear. spelat pvp nu 2 veckor och kör feral, jo man kan lugnt säga att det är svårare än vad man trodde att spela feral, tack gud att det finns guids ibland asså haha. gick 4k i dps upp tack vare en guid! är ni allys och sugna på spela med mig så får ni gärna fråga om min battle tag!

Likes

Comments

 jaha guys nu är det ju snart alla <3 dag :)! en vecka kvar. då taggar vi väll love is in the air veckan på wow! ska väll bli kul och sitta och gamea sig genom alla hjärtans dag det med! dock ska inte jag bara gamea, ska vara med pojkvännen och har det mysigt, dock blir det gaming på kvällen! alla hjärtans dag e ingen ursäkt att inte spela ändå! köttar vi achievements och mounts nästa vecka då!

och en liten dikt till min kille men som ni också kan använda till er WOWETINE!

Ragnaros is red
Velen is Blue
Of all the denizens of Azeroth, I choose you
You're cooler than a Mage of frost
Without you here by my side I always feel so lost
I'll answer your call like a Hunter's pet
I'll extract your holy vengeance as Ret
I'll never have to sap you because you never say no
There isn't any place for you I wouldn't go
You have more hotness than a Druid or Priest
You're more out of this world than a Moonkin beast
You've got more charm than the pet of a Lock
You're more shocking than a Shammy, spamming Earth Shock
My love is undying like a Death Knight's Ghoul And I will always be yours, your one Love Fool ❤

Likes

Comments

 jaha.. det finns ju en sak man stör sig helt extremt på i wow när man är tank och det är när folk inte kan respektera oss tanks! varken raid eller dungeon. satt för någon dag sen i dungeon  och skulle hjälpa en polare att lvla fortare, jaja sure komme rin i en dungeon vad ser man ja en jävla hunter som hade brott och tror det går fortare om han pullar före mig! trodde han skulle sluta efter jag sa till honom, jahap förstaboss nere på g och massa trash vad gör han? juste gör samma skit igen. visste att han skulle göra om det på nästa trash så jag bara sket i det att atunta från han. och så blir idioten sur? amen helt allvarlig ge fan i mit trash då och lek inte tank! spela inte en jävla hunter om du ville pulla trash god dammit! ett av sakerna man stör sig så himla mycket på helt sjukt, ni tanks förstår mig! 

Likes

Comments