Hej
Förlåt att jag inte har skrivit så mycket men det har varit jätte mycket med skolan och livet. Som sagt det är ju min bästa vän som gick bort😓 begravningen var så himla fin och direkt när jag kom närmare kyrkan så började ryssa till i min kropp. Jag såg lik bilen så började jag gråta.Han var en underbar vän som jag kände hela livet och är uppvuxen med, har många fina minnen med dig. Vi ses wicktor❤️ bara så du vet så ville jag gå fram och krama dig, du vet vem du är😕


Det som har hänt på det sistone att jag har äntligen fått det jag har vela länge och det ska ni få redan på längre fram. Men nu så säger jag godnatt❤️
Kommer några roliga bilder nedan för på. vad jag har gjort den senaste tiden❤️

  • 48 readers

Likes

Comments

Godmorgon på er❤️
Igår var jag ute och gick så jag tog några bilder.
Idag så kommer det inte hända så mycket för mig, det blir väll att spela lite och sen plugga lite till.. Haha, får väll ta gymmet oxå.

Ha en bra dag ❤️ puss och kram<3

  • 74 readers

Likes

Comments

halloj på er <3

idag så kommer det inte hända så mycket för min del, det kommer väl bara bli lite slapp söndag.

igår var jag på kalas för min pappa som blev 47 år (haha gammal farsa iknow) och vi åt lunch och fika . kommer några bilder här nedan för. nästa vecka så blir det ju en skolvecka och kommer bli roligt som vanligt men kämpigt med typ 3 timmars lektioner.. blää men alltid roligt att vara med klassen som gör så att jag mår bra.

ha en bra dag. puss och kram :)


far och son har till och med likadana skjortor på sig <3

Likes

Comments

ja men då var det helg igen då,äntligen:P

ja men vecka har väl varit som dom andra veckorna. så nu blir det lite för mig och spela cs go men grabbarna grus. min rank är silver elitmästare..

men ni får ha det en så bra kväll så hörs vi :P

facbook - jennifer bacon fransson

snap- baconin

instagram- bakonbruden

puss och kram <3

Likes

Comments

Godmorgon på er <3
Nu sitter jag på bussen till skolan och ska försöka jobba mig igenom detta som har hänt. Det står i mitt andra inlägg vad som har hänt.

Idag blir det att dra till skolan sen gymmet efter 👌🏻
Kommer upp några bilder för uppgradering💕
Ha en bra dag alla ❤️

  • 101 readers

Likes

Comments

hej på er.. :(

går dagen var väldigt tragisk för många här där jag bor. det var en väldigt stor sorg för den var en väldigt fin vän som inte klara sig mer till mig och det var min före detta väns bror lämna oss. ville bara uppgradera lite men igår som sagt var det väldigt jobbigt för mig du kommer att finnas med oss i hela livet. #w

hoppas ni har det bra <3

Likes

Comments

Godmorgon på er :)

Idag blir det en rund tur med skolan till Göteborg för mig och 8 stycken till :) vi ska på skyddsombud bara för jag är med i skyddskomenten (tror jag att det heter) haha.
Jag gick upp kl 05:50 och bussen till Skövde gick 06:35 så hade lite brotom, men ja det kommer nog bli en bra dag :)
Är hemma runt fyra och dom andra slutar 16:55 så det känns ju lite bra iaf 😝

Det har inte hänt så mycket på det sistone.
Jag har gått upp i en rank på cs Go, silver elit :)
Kommer några spontan bilder här nedan för 🎀

Puss och kram ❤️

  • 117 readers

Likes

Comments

Ja då var den här veckan slut :)

Det har varit lite kämpigt hit och dit, jag har ändrat mig lite hit och ditt från gymnasium till gymnasium men nu ska jag stanna kvar på Plusgymnasiet och jag har hitta världens underbara vänner asså, jag blir så jävla glad när jag träffa dom. Det kommer några roliga bilder här nedan för.

men nu tittar vi framåt och kommer bli godkänd i alla ämnen och ha världens bästa student om tre fucking år :D

puss och kram <3
Likes

Comments

​hej på er. min dag har varit väldigt jobbig men bra ändå :) började skolan kl 09:55 och slutade runt halv fyra så den här dagen var ganska chill ändå. Imorgon så börjar jag kl 8 till halv fem typ så morgon dagen kommer nog vara den jobbigaste dag i veckan.

det här tre åren kommer vara tre år med glädje och tårar. har mina vänner som kommer stötta mig till 100 %.

men jag ska gå och lägga mig :) <3

puss på er :)


Likes

Comments

Godmorgon på er ❤️
Går dagen började med en pluskamp i skolan och det är när man klär ut sig och kör olika grenar. Körde inte all in men det ska vi göra nästa år har alla vi bestämt ❤️

Slutade runt 12 då blev vi upp hämtade och drog hem. Gjorde mig i ordning på 1 timme och 40 minuter så hade lite brotom för jag skulle färga håret, sminka mig och duscha men jag hann iallafall.
Det var ju min kära Mican som fyllde 21 år igår så
Det blev lite party för det. Det blev lyckad kväll även om några idioter la sig i och förstörde men jag hade fan kul och det är huvud saken 😉
Så nu mår man som förtjänat.

Lägger upp lite bilder ifrån gårdagen❤️
Kram &pöss ❤️

  • 172 readers

Likes

Comments