Olga Rönnberg la upp ett litet cirkelpass i mellandagarna och idag hann jag göra det för andra gången. Det tar inte alls lång tid men jag kommer ihåg vilken träningsvärk jag hade sist! Jag avslutade med en kvarts gång på bandet också, det kändes lyxigt att ha den tiden. Det känns som jag kommit in i i tränings-mode nu, att jag fattar att det här är min chans att inte bli lika stor som mina föräldrar. Kroppen känns också helt ok, jag hade några läskiga upplevelser i höstas där min kropp totalkollapsade efter ansträngning och jag har varit, och är nog lite fortfarande, rädd att det ska hända igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Imorse visade vågen på 70,6. Det minsta på ett par år. Jag vet att vikten pendlar och att man inte ska väga sig varje dag men jag fick en ordentlig pepp! Bara att fortsätta på den inslagna vägen.

Likes

Comments

Det blev intervaller idag! Först intervaller och sen powerwalk kvar på bandet. Enligt Olga Rönnberg bränner man mer fett då och det är ju lämpligt i sammanhanget. Vågen visade på 71,2 i morse det är mindre än på mycket länge. Som gravid vägde jag som mest 71 kg... Det var länge min absoluta maxvikt men sen hände det något och jag struntade i att jag vägde mer än så. Nu är det så enkelt som att jag inte vill se ut sådär en sommar till. Jag vill inte skämmas när jag är på badet med barnen. Jag vill vara snygg för mannen jag träffar. Det är verkligen så ytligt. Jag vet ju såklart att jag mår bättre när jag tränar och har muskler. Att det inte är vikten som är det avgörande för hur man ser ut. Men mitt första mål, sedan innan jul faktiskt, är att väga 69,4. Då har jag gått ner fem kilo och det var en utmaning som egentligen skulle vara klar till jul, men hur jag än försökte då hände INGENTING på vågen. Nu känns det verkligen som att det vänt och det är väldigt peppande.

Likes

Comments

Det där kan vara jag. Eller inte. Jag har gett mig själv ett löfte, att ta mig i kragen. Det här året ska jag fylla med saker som gör mig och min familj glad. Säga nej till saker som inte känns bra och ta kommandot helt enkelt. Piece of cake, nu börjar det!

Likes

Comments