Milani är ett amerikanskt sminkmärke som snabbt har blivit populärt bland makeup artister och skönhetsälskare världen över. Märket har inspirerats från konsten, modet och kulturen i Milano, Italien. I sortimentet hittar du flera nyanser med högpigmenterade produkter i vackra förpackningar.

Baked Blush
Baked Bronzer
Bella Eyes Gel Powder Eyeshadow
Brilliant Shine Lip Gloss
Bronzer Xl
Brow & Eye Highlighters
Brow Fix Kit
Brow Shaping Clear Gel
Brow Shaping Clear Wax
Brow Tint Pen
Distinct Lash Mascara
Easy Brow Mechanical Pencil
Easyliner Mechanical Lipliner Pencil
Easyliner Retractable Eye Liner Pencil
Even Touch Powder Foundation
Eye Liner Pencil
Eye Tech Bold
Eye Tech Extreme Liquid Eye Liner
Eye Tech Liquid Eye Liner
Eye Tech Perfection Liquid Eye Liner
Eyeshadow Primer
Gold Label Specialty Nail Lacquer
Grandissimo Lashes Mascara
High Speed Fast Dry Nail Lacquer
Illuminating Face Powder
Infinite Liquid Eye Liner
Liquid Eye Liquid-like Eye Liner Pencil (mechanical)
Liquid Eye Liquid-like Eye Liner Pencil (sharpenable)
Mineral Compact Makeup
Power Lash Mascara
Power Lip Lasting Gloss Stain
Secret Cover Concealer Cream
Shadow Eyez 12 Hr Wear Eyeshadow Pencil
Smooth Finish Cream-to-powder Makeup
Specialty Nail Lacquer – 1 Coat Glitters
Specialty Nail Lacquer – Jewel Fx
Specialty Nail Treatment
Tantastic Baked Bronzer
Total Lash Cover Mascara

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här är en lista på 10 läppglans som är 100 % veganska!

1 - Viva la diva superlicious gloss (Endast i nyanserna hot love, hot lips, so sweet och memories)

2 - Idun minerals lipgloss

3 - Wet n Wild megaslicks lip gloss

4 - Jane Iredale puregloss

5 - E.L.F. Hypershine lip gloss

6 - E.L.F shimmer lip gloss

7 - E.L.F. Super glossy lip shine

8 - E.L.F. Ex-tra lip gloss

9 - E.L.F. Glitter gloss

10 - E.L.F. Glossy gloss

Rekommenderar att testa dessa! Veganskt smink är ALLTID det bästa valet både för dig och för djuren! Ha en bra

Likes

Comments

Hej bloggen förlåt för att jag har varit borta ett långt tag.. men det är för att jag har varit upptagen. Till exempel så har jag sommarjobba och nu har jag semester igen och är utomlands så då kanske jag ska kunna passa på att göra lite inlägg ibland. Hoppas vi förstår, kram på er ha det bra!<3

Likes

Comments

Många använder CC-Cream som bas, andra BB eller tinted Moisturizer. Men de flesta använder foundation. Nu tänkte jag berätta skillnaden på dessa!

BB-Cream: En BB-cream är en hudfärgad dagkräm som har ungefär samma innehåll som en vanlig hudkräm till ansiktet. På engelska även kallat Tinted moisturizer (alltså färgad dagkräm). Tinted moisturizer och BB-cream är alltså samma sak. BB-Creams har lätt täckning.

CC-Cream: En CC-cream är som en foundation fast lätt täckande. De har oftast bättre täckning än BB-creams men det brukar oftast vara samma.

Foundation: En foundation finns som flytande, kräm eller i puderform. Det är iallafall en suspension som appliceras på ansiktet för att täcka rodnader och finnar. Man använder även det som en bas till övrigt smink som ska appliceras efteråt. Foundations finns som medium täckande eller hög/full täckande. Budget foundations är ofta medium medans high-end foundations ofta är fullt täckande!

Tinted moisturizer: (SE BB-CREAM)

Tack för att ni tog del av denna information och jag hoppas att ni blev klokare på det här! Ha en bra dag hörni! :)

Likes

Comments

Här är en lista på 10 stycken makeup removers som är 100 % veganska!

1 - Aco face eye makeup remover

2 - Aco face ultra soft cleansing milk

3 - Emma S eye makeup remover

4 - Emma S 2 in 1 makeup remover

5 - Maria Åkerberg eye makeup remover

6 - Beauty without cruelty eye makeup remover extra gentle

7 - E.L.F eye makeup remover pads

8 - E.L.F studio tools makeup remover cleansing cloths

9 - 100 % pure organic flax Seed cleansing Oil

10 - Jane Iredale beauty prep face cleanser

Rekommenderar att testa dessa! Veganskt smink är ALLTID det bästa valet både för dig och för djuren! Ha en bra dag!<3

Likes

Comments

Idag tänkte jag hoppa av vegansnacket lite och tipsa om lite unika märken som inte är lika kända som vissa cf märkesbossar i Sverige som Too faced, Bareminerals, Nyx, Thebalm, Isadora mfl..

Här är iaf 5 märken som är cf och även har veganska alternativ jag tycker ni borde testa! (OBS! De två sista märkena är helt veganska!)

1 - Bh Cosmetics

Bh cosmetics grundades 2009 och har sedan dess varit ett eftertraktat och välkänt makeup märke världen över. Till en början kända för sina prisvärda och stora ögonskuggspaletter med mångfasetterade färgkombinationer byggde BH Cosmetics vidare på framgången och erbjuder idag ett fullt sortiment av makeup produkter för ansikte, ögon, läppar, makeup borstar samt andra sminktillbehör. BH Cosmetics är certifierade med Leaping Bunny för sitt arbete för djuren och att inga av deras produkter är i något led testade på djur.


2 - 100 % pure

100% Pure är lika rent som det låter och erbjuder smink, hudvårds- och kroppsvårds produkter för både vuxna och barn baserade på naturliga och ekologiskt certifierade råvaror som frukt, örter, vitaminer, antioxidanter, sjögräs, återfuktande fruktoljor samt andra näringsämnen som är skonsamma och gör gott för din hud. Purity Cosmetics är tillverkare av 100% Pure och alla produkter är PETA certifierade, texten på produkterna är skrivna med sojabläck och alla produkter som inte innehåller honung är veganvänliga. 100% Pure är kända för sin höga kvalité, stilrena förpackningar och härliga dofter som förgyller vardagen för alla användare.

3 - Idun minerals

IDUN Minerals är en svensk serie mineralmakeup med vårdande och skyddande egenskaper, utvecklad för att passa alla hudtyper, från fet till torr hy och även den allra känsligaste. I serien ingår foundation, puder, concealer, läppglans, läppstift, läppennor, rouge, ögonpennor och bronzer med tillhörande borstar och penslar av finaste kvalitet.

4 - TiKei mineral cosmetics

TiKei's mineralsmink är en serie helt unika, svensktillverkade produkter. De har tagit fram dem själv och tillverkar dem själv, efter recept som de själva har tagit fram. Deras formula är helt unik och ger precis lagom lyster, samtidigt som den täcker bra och är bra för huden! Produkterna innehåller inga kemikalier eller konserveringsmedel och inget som skadar huden.
Hela deras mineralsminkserie är gjord av 100% mineraler. Samt är alla deras produkter veganska!

5 - Obsessive Compulsive Cosmetics

Det hela började med att Make-up artisten David Klasfeld ville möta behovet hos make-up artister världen över som inte var nöjda med det utbud som fanns tillgängligt på marknaden år 2007. Detta gjorde han genom ett stort engagemang för innovativa färger, konsistens och urval. Första produkten Obsessive Compulsive Cosmetics sålde var ett läppbalsam, idag omfattar sortimentet flertalet fantastiska produkter för läpparna, däribland; lip tars, läppennor, liquid lipsticks och mer. Självklart är alla produkter vegan och cruelty free, vilket Obsessive Compulsive Cosmetics är väldigt stolta över.

Likes

Comments

Dessa 4 mascarorna vill jag verkligen testa! Tre stycken är vattenfasta och en är inte det. Den jag tror är bäst är Isadora insane lash styler (den rosa) som inte är vattenfast eftersom jag har hört så mycket bra om denna! Samt att borsten ser intressant ut då den har två sidor.

Den vattenfasta från Isadora är en riktig klassiker jag hört mycket bra om och även testat några gånger men egentligen aldrig köpt. Måste nog göra det snart ;)

Tyvärr har mascaran från Lumene utgått ur sortimentet. Ville så jävla gärna testa den då många sagt att det är den bästa veganska vattenfasta mascaran de testat :(

Men iallafall den mascaran jag nu funderar på att köpa efter att min too faced better than sex tagit slut är smashbox vattenfasta mascara! Ska bli intressant att testa faktiskt. Borsten är lik som den hos Isadoras vattenfasta!

Likes

Comments