Att ens nära och kära kommer försvinna för eller senare, det är man medveten om. Tillslut kommer beskedet att komma. Beskedet att någon du bryr dig om, någon du älskar, någon du värnar om, kommer lämna oss inom en snar framtid. Det gör ont. Obeskrivligt ont. Kroppen strejkar och tårar faller. Det gör ont att gråta, det gör ont att tänka. Livet raserar och där står man kvar, kvar att fortsätta kämpa vidare. För ett ögonblick känns livet så meningslöst. Är det detta vi väntar på? När jag var en liten flicka sa jag alltid att jag ville dö först för jag kan inte stå ut med tanken av att se folk jag håller kärt passera vidare före mig. Men här sitter jag, ledsen och skör då jag måste ta farväl av en närstående. Medveten om att döden har varit runt hörnet länge. Hur säger man farväl för sista gången? Hur talar man om för en människa hur mycket den betyder för en för sista gången? Hur ska jag få den här människan att må bra? Hur ska jag kunna må bra igen? Finns det ens svar? Hjärnan bultar vidare. I början kommer det göra ont att känna, det måste få göra ont att känna. Långsamt kommer smärtan övergå till en känslolös version av mig, innan jag återgår till normaliteten och har alla fina minnen som en vacker tavla i mitt huvud. Det kommer ta tid, det kommer stundvis göra väldigt ont, men jag måste fortsätta leva för de som inte fick möjligheten.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är så glad att sommaren äntligen är här. Från den 1 juni har jag verkligen känt att sommaren är här. Jag har fått lite bränna, det är ljust nästan dygnet runt och alla människor i stan lever och är glada igen. Det är helt sjukt egentligen hur vi människor i Stockholm går i ide på vintern. 9 månader om året är vi jobb/skol- narkomaner och fokuserar endast på allt som måste göras, istället för att kombinera det med aktiviteter som man gör på sommaren.

JUNI

Nästa helg är det Summerburst och jag är mer än glad att jag ska dit i år. Jag har inte varit där tidigare år och när det kom på tal bland några av mina vänner bokade vi biljetter 10 minuter senare(!!) Lite spontant kanske haha.

Efter Summerburst har jag inga planer förutom att spendera tiden på så mycket uteserveringar som möjligt med mina vänner samt bara ta vara på den fantastiska sommaren som jag ställt in mig på att det kommer bli. Möjligtvis ett besök eller två ut i skärgården.

JULI

I början av Juli har jag planerat in att jag ska hälsa på min saknade, fina vän som jobbar på Kreta, det är dock inte 100% spikat så jag vill inte säga för mycket om det än.

Mellan den 10 - 17 juli åker jag iväg till Grekland med mamma. Vi ska åka till Samos denna gång då vi tror att den ön passar perfekt för en mys semester.

Efter Grekland ska jag vara hemma några dagar innan jag åker till Västervik med några vänner. Vi ska på Löga beach party samt hälsa på en gammal kollega till oss. Känner på mig att det kommer bli så roligt då vi ska köra ner dit, älskar roadtrips!


AUGUSTI

Hela tjocka släkten fyller år i augusti känns det som så kommer bli mycket firande samt en del jobbande för min del tror jag.

Likes

Comments

Det är så sjukt att jag inte bloggat på ett år. Ett helt år. Vad hände? Jag har aldrig haft en sån lång bloggpaus någonsin sedan jag skrev mitt första inlägg. Hur gammal kan jag ha varit? 15?

No more excuses.

Likes

Comments

Efter att ha lyssnat på Hanna Friberg och Ellinor Lövgrens podcastavsnitt som handlade om The secret blev jag så inspirerad. Jag kände direkt att det var någonting för mig. Det är helt enkelt en bok som i sammanfattning beskriver hur man kan tänka och leva för att få ett positivare liv, attraktionslagen, Attraktionslagen betyder att man attraherar de tankar man vill ha. Genom att tänka positivt, va tacksam och visualisera målet kommer man komma dit man vill i livet.

"För att förändra våra liv måste vi vid någon tidpunkt besluta oss för att vi i stället för att lida ska leva lyckliga. Och det enda sättet vi kan göra det på är att besluta oss för att söka efter saker att uppskatta, vad det än må vara. När vi börjar inrikta oss på det goda och på den ljusa sidan av saker och ting, så svarar attraktionslagen genom att skicka en exakt fotokopia av våra nya tankar. Och bra saker börjar dyka upp."

Likes

Comments

Eftersom lillskrutten inte precis blir yngre så tänkte jag att han skulle få lite motion samt att jag ville plåta lite bilder. Tydligen var det bara kul de första tio minuterna innan han blev jättesur. Min lilla baby.

Likes

Comments

Kom hem för en liten tag sedan från Nacka Forum. Åkte dit till öppning så jag kunde garantera jackan från Zara jag drömt om. Så nöjd med den, köpte även "Allegiant" som är tredje boken efter Divergent och Insurgent. Hoppas den är lika bra nu. Mamma kollade lite på sina grejer och sist fick vi med oss Morroccan serien (schampo och balsam) samt småprodukter i samma serie. Hoppas på fint hår nu till våren.

Likes

Comments

Sådär, nu är packningen almost done. Lite småsaker som tandborste och sådana saker kvar bara. Imorgon klockan 14:10 går flyger till Mexicoooo, Wiie.

Laddade upp inför träningen med en celcius (as usual) och bananpannkakor med jordgubbssylt ovanpå. Så himla gott och jag får verkligen energi på gymmet av dessa. Blev ett ben och rump pass med intervall träning. Sprang som aldrig förr kändes det som. Är svinhungrig redan och det är förmodligen mamma också, frågan är bara vad man ska laga till middag ikväll? Förslag?

Ifall jag hinner imorgon på flygplatsen slänger jag in ett inlägg lite snabbt. Tror inte jag kommer kunna blogga på dessa 15 dagar men kan jag så kommer jag. Ha det fint, kram​

Likes

Comments

Snart är jag här och plaskar omkring bland turtles.
Om 9 dagar åker jag till Mexico med min fina vän Jeanette. Kan inte beskriva med ord den lyckan. Bokades för ca 2-3 månader sedan och nu är tiden äntligen kommen. VÄNTAN ÄR ÖVER.

Likes

Comments