Contains affiliate links

Glædelig 9 decemeber

Jeg er blevet helt vildt forelsket i denne hue fra Acne. Den er så cool! Jeg har tit set folk inde i byen, gå med den. Men jeg har især set den på Instagram, faktisk mest i pink, den synes jeg også er vildt nice. De farver jeg overvejer nu er blå, pink eller gul. Den grå synes jeg også er fin, men en smule kedelig. Jeg vil lige tippe jer om at de kan købes på nuécph.com til 900kr! Jeg overvejer selv at købe en..

Hvad synes i? Skal jeg bestille en?


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

..er jeg en smule stresset. Det her kommer til at blive min nye serie. Fordi jeg synes det er vigtigt at der også kommer noget personligt op på bloggen. Da jeg for det meste kun poster outfits og collager.

Nå men som nævnt, jeg er en smule stresset. Jeg synes at julen er en hyggelig måned, men den er altså også meget krævende. Det er også derfor at jeg ikke har lagt noget op på bloggen i en uge!! Men bare rolig jeg regner med at være back på track efter dette indlæg er lagt ud. Udover julestres synes jeg at ottende klasse er begyndt virkelig at spidse til. Jeg har fået mine standpunktskarakterer, som jeg er nogenlunde tilfreds med. Men udover dem, har vi fået mange store opgaver for. Så derfor forhindrer det mig nogengange i bloggeri.

Jeg glæder mig bare til at julen er ovre, og jeg glæder mig endnu mere til nytår!! Vi har altid haft en tradition med at fejre nytår, med nogle af vores gode venner. I år kan det dog godt være, at jeg gerne ville holde med nogle veninder, det kunne i hvert i fald være vildt hyggeligt. Men nu må vi se hvad der sker.

Tak for at læse med, det gør mig meget glad. Jeg håber at jeg får lavet en masse bloggeri til jer! Bedste julehilsner Frede<3


Likes

Comments

Contains affiliate links

Heeyoo!!

Så er jeg tilbage med en juleønsker #2, nu med mine egne ønsker. Jeg håber at i er ligeså forelsket i disse ting som jeg er!! Jeg har blandet prisklasserne, da jeg ved at alle ikke får gaver for lige meget. Priserne ligger derfor fra 350 kr helt op til 4000kr.

Det er jul på fredag og jeg kan slet ikke vente!! Husk at julen handler omkring at være sammen med alle dem du holder af, så gør det!! Tag din veninde, eller mor, ind til byen til en hyggelig shopping, eller cafe tur. Det har jeg i hvert fald tænkt mig at gøre.

Jeg håber at i fik inspiration med at fylde den tomme ønskeliste ud.. God "næsten" jul hehe.

MØS

Likes

Comments

Contains affiliate links
1// / 2// / 3// / 4// / 5// / 6// / 7// / 8// / 9//

HoHoHo!!

Julen er om knap 5 dage?? Så nu at man skal sætte julemusikken på, og komme i julehumøret. Jeg synes det kan være sindsygt svært af finde ønsker til jul, derfor har jeg tænkt mig at lave en lille serie "julegave ønske idéer", til jer derude som også står med en lidt tom ønskeliste.

Jeg har samlet nogle super flotte guld smykker, som lige kan give prikken over i'et. Hvis du er mere til sølv, men stadig kan lide smykkerne, kan du bare vælge dem i sølv :)) Jeg går faktisk selv kun med sølvsmykker, men kunne godt tænke mig nogle flere guldsmykker. Jeg har ikke selv fået taget mig sammen til at udskifte det sølv med guld, det er en process der godt kan tage flere år, og det er altså også okay..!!

Smykker er en super fin ting at ønske sig, da der er noget mere personligt ved det. Jeg synes da helt klart der er nogle super flotte guld smykker på collagen, som helt klart ender på min julegave ønskeliste.

Jeg håber smykkerne faldt i smag!

ENnJOoy..

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heeyoo!!

... Her er 7 ting du SKAL eje i din garderobe.

1. En klassisk læderjakke. Jeg har valgt denne fra Iro som jeg allerede har. Det behøver selvfølgelig ikke at være en dyr en, som denne, men jeg synes at kvalitet er vigtigt! Man kan stadig finde en god en fra Zara til under 1000 kr!!

2. En lækker strik. En tyk og lækker strik er meget vigtigt at have, især til årstiden lige nu. Den kan tages i brug som en slags "jakke" om sommeren, med en lang nederdel på, eller bruges inden under en varm vinterjakke samt et par fede jeans.

3. De perfekte jeans. De jeans du bare ved sidder godt på dig, dem du går i 24/7, og de par jeans du altid hopper i når du har tøj krise. Disse jeans er vigtige, og der er IKKE nogen forkerte jeans, det eneste der er vigtigt er at de er de rigtige for dig. Husk at der er DIG, som skal føle dig tilpas!

4. En blød hue, meget vigtigt til de kolde måneder. Jeg har fundet denne cashmere hue i en flot blå farve, som helt klart kan pifte et kedeligt outfit op.

5. En klassisk hvid skjorte. Den hvide skjorte kan bruges med et par jeans og evt nogle halvhøje sko, det synes jeg i hvert i fald ser cool ud! Desuden kan du bruge den på mange sjove og skøre måder, det er kun fantastien der sætter grænser..

6. Et par sneaks. Sneakers er helt klart min yndlingssko, da den er så casuel som den er. Den kan sammensættes med en fin satin kjole, og bum det ser MEGA nice ud!! Ellers kan man bare tage et bacis outfit på, også et par farverige sneaks.

7. Et par støvler. Støvler et et vigtigt item man skal eje. Om efteråret og vinteren er den virkelig vigtig, for ens fødder skal holdes varme! Der er mange forskellige støvler, deriblandt fest støvler, de kan bruges til finere brug og ellers kan et par normale sorte støvler tages i brug om sommeren med et par hvide shorts og en statement tee.

Håber at i fik lidt inspiration til hvad jeg synes der er vigtigst at have i ens garderobe. XOXO

Også kan jeg love jer for at i aldrig vil ende i denne situation 👇🏽👇🏽👇🏽

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heeyoo!!

Jeg er helt vild med min nye bamse jakke!! Jeg har i et stykke tid blevet lidt lun på den, og jeg besluttede mig så i fredags for at købe den. Jakken er fra HM.COM og kostede 400kr - hvilket er en helt fair pris! Dog er den ikke den varmeste jakke, men jeg synes det er den perfekte jakke til vejret lige nu. Når det bliver rigtig vinter, med sne, frost og kulde, kan man jo tage en tyk strik indenunder jakken og så et halstørklæde. Så skal man nok holde varmen ;)

Denne trend var ligepludselig overalt på Instagram, Pinterest og Youtube. Og i starten var jeg ikke helt med på den. Men nu er det seriøst min yndlingsjakke! Den er så fed. Du kan tage et par basic jeans på, en basic t-shirt, og så smide denne jakke over. Så ligner du lige pludselig en der har gjort noget ud af dit outfit, uden faktisk at have gjort? Det er jeg i hvert i fald helt vild med til de lazy days!

Jakken er desværre udsolgt. Men jeg har fundet et godt alternativ også fra H&M. Jeg håber at den falder i smag. Kys Frede

Likes

Comments

Contains affiliate links

HEEYOO!!

Jeg er kæmpe fan af Ganni - og deres nye pre spring kollektion. Ganni er et af mine absolute yndlingsmærker. Jeg synes at de laver de mest nice og unikke tøj. Jeg kan altid finde noget når jeg er inde i butikken, eller på deres website, desværre ligger det i den lidt dyrere ende, så hvis jeg spotter noget jeg VIRKELIG gerne vil have, skal der lidt spares op.. Udover det har jeg 5 items fra Ganni og jeg synes selv godt at man kan mærke at kvaliteten er bedre. Og at det bare er et ret lækkert mærke.

Ganni lancerede deres School of London kollektion (Ss18) i torsdags. Der er fuld knald på lyserød og gul, blomster og print, og jeg er helt vild med det!

Jeg håber at i er ligeså vild med tøjet som jeg er! Alt tøj kan findes på GANNI.COM

ENnJoOY og find lidt farve til vinteren!! :)


Likes

Comments

Contains affiliate links

Heeyoo!

Det er fredag wuuhuu!! De sidste par dage har det været utroligt koldt udenfor, faktisk helt ned til minus grader?! Derfor tænkte jeg at jeg ville lave et indlæg omkring vinter støvler, da vinteren er lige om hjørnet. Der er lidt til en hver smag og lejlighed. Både varme og praktiske, men også fest sko (som desværre ikke er så praktiske, men hey! de er da flotte?). Jeg håber at i finder jeres perfekte vinterstøvle.

Psstt.. Der er direkte link's på billedet ;)

I må have en dejlig weekend!! Xx

Likes

Comments

Heyyo og velkommen til dagens outfit.

Dagens outfit består af mine nye lækre flare jeans fra Monki. De er mørkeblå og jeg elsker dem!! Udover dem har jeg snuppet min fars alt for store Hugo Boss rullekrave som er så lækker og oversized! Mine sko er fra New balance og modellen hedder 530 black/white.


Håber at i kan lide billederne i regnvejret.

Kyss F

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heeeyyoo!!

I dagens post har jeg samlet nogle af mine november favoritter som jeg er heeelt vilde med!

Jeg har holdt farverne neutrale med lidt pastel pink og ellers har jeg også fundet en mega lækker cashmere rullekrave fra Arket, i den flotteste og klassiske beige farve.

Ligenu er jeg i gang med at spare op til en ny taske, da jeg godt kunne bruge en. Jeg har denne Ganni taske i tankerne ellers en anden..

Sko er også virkelig noget jeg mangler lige nu og prøv lige at se hvor fede det her campuss sneaks fra Adidas er!!

ENnJoOY og find lidt inspiration til efterårsgardaroben :))

Likes

Comments

Blogkeen
Nouw
Nouw Magazine