Contains affiliate links

Heyyo!!

Så er jeg tilbage igen. I dag har jeg lavet denne lille collage, med et fredags ootd som jeg helt klart ville elske at have på. Farven orange gentager sig flere gange, hvilket også var meningen. Da den orange/bronzy farve ligesom var den røde tråd i gennem hele outfittet. Jeg har lavet collagen på Polyvore.com som er en virkelig god og inspirerende hjemmeside, jeg har også brugt appen før. Til et af de helt gamle indlæg nemlig "Bff outfits". I er mere end velkomne til at gå ind og evt. følge mig -Frederikke-bondrup-back på Polyvore.com. Ellers håber jeg at I allesamen får en fortsat god fredag & selvfølgelig at I kunne lide outfittet. God weekend!! Knus Frede

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey piger!

I anledning af at vi i går, gik ind i september-måned, har jeg samlet mine Ganni wishes som jeg er helt forelsket i! Ganni er et af mine yndligsmærker, og jeg har også nogle items derfra. Jeg synes Ganni laver super lækkert og flor tøj, både til lidt finere brug, men de laver også afslappet tøj /hverdagstøj. Nu går vi ind i en efterårsmåned så jeg har valgt nogle super lækre vinterstøvler, som jeg sandsynligvis skal have, med mindre jeg får øje på et andet par. Der er ikke så meget andet at sige end jeg håber at i kunne lide collagen.

Som altid husk der er links under billedet. God weekend til jer allesammen!! Kys Frede

Likes

Comments

Contains affiliate links
HOW 2 STYLE PLISSERET NEDERDELE

Heyyo

Jeg elsker farver og plisseret nederdele!! Derfor har jeg lavet denne lille collage med 3 forskellige outfits med hvordan du kan style plisseret nederdele. Der selfølgelig ikke nogen bestemt måde at style dem på, men der går dog nogle trends rundt som blandt andet jeg er helt vilde med. De fleste styler nederdelen med en statement-tee og nogle fede sneakers. Der er også mange der tager en chunky strik udover, hvilket også ser pisse fedt ud. Jeg elsker generelt bare denne trend. Dog bliver vejret lidt køligere, da vi går ind i september-måned i morgen. Men mon ikke man kan holde det ud for at se ekstra godt ud?

Husk at der er direkte links til alt tøj. Jeg håber at i kunne bruge denne "guide", også må i have en dejlig torsdag. Knus Frede<3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Godaften allesammen!!

Jeg har her til aften besluttet mig for at starte en serie med mine seneste snapshots. Jeg ved ikke hvor tit jeg kommer til at lave denne serie, men forhåbentlig kommer der mange flere indlæg omkring det. Her er nogle fra tidligere i dag, hvor jeg var på Lalala og spise lækker aftensmad. Jeg håber at i kan lide billederne. Der er direkte links til tøjet på billede nummer 2. Fortsæt en god aften :)

Knus Frede

Likes

Comments

Contains affiliate links
RING HER

Jeg kunne ikke finde den præcise ring, men her er et alternativ (samme mærke).

Kan dsv heller ikke finde skoene nogen steder da de er udsolgte overalt.. Men jeg købte mine i Frankrig, så måske de har dem i et andet land? De er ihvertfald fra New Balance.


Hey piger!

Så er jeg tilbage igen! Jeg har ikke skrevet så meget her på bloggen på grund af jeg har været på fere i Nice i Frankrig. Men jeg er tilbage nu!! Jeg har samlet en lille bunke stemnings-billeder fra min ferie. Der er ikke så meget andet end at sige at jeg håber at i kan lide billederne, der er link's til tøjet under billederne. Ellers håber jeg at i får det rigtig godt indtil vi ses igen. Kys Frede

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey piger! Så er jeg tilbage igen efter en lille pause.

Jeg er blevet totalt forelsket i disse bikinier fra Kinii. Jeg synes simpelhen de er så flotte & skal også meget snart anskaffe mig en selv! Disse bikinier ligger dog i en lidt højere prisklasse, men jeg ved man kan finde et godt alternativ på Nelly.

Nu hvor det er sommerferie, skal de fleste nok på ferie i et af de varmere lande, derfor tænkte jeg at det var oplagt at lave et indlæg der omhandlede badetøj. Jeg skal også selv afsted til Nice sammen med min familie & veninde Anna, så det ser jeg meget frem til!!

Jeg håber at i kunne få noget inspiration & så ses vi meget snart igen! Fortsæt en god sommerferie. Knus Frede <3

Likes

Comments

Hey smukke piger
Lige i øjeblikket befinder jeg mig i Hercegovina, hvor min familie og jeg bor i vores sommerhus. Her er så skønt & solrigt, og der er den smukkeste udsigt!
Dagen i dag har egentlig bare stået på en smule shopping, og en masse kaffe.
På lørdag tager vi videre til dubrovnik i Kroatien, til et lækkert hotel!
Jeg regner med at opdatere jer når vi når dertil!
Outfit:
Skjorte - Custommade
Nederdel - Isabel Marant
Jakke - Zara
Sneaks - new balance (530)

Håber i kunne bruge dette lille indlæg, og i må endelig skrive hvis i vil have et til outfit, eller noget andet hernede fra!

-Maja

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heyo!

Her er et lille hurtigt ootd fra min familie fødselsdag i går! Det var super dejligt vejr & meget hyggeligt. Vi spise lidt mad ude på terrrasen & nød det gode vejr. Jeg var så heldig, at få nogle af de ønskede gaver, bl.a. Ganni "cherry bomb" og matchende øreringe fra Pico. Begge ønsker er som sagt ønsket, og er på min "may birthday wishes". Min rigtige fødselsdag er dog først på søndag den 21. maj.

Jeg håber at i kunne lide tøjet & husk at det hele er linket direkte! Ellers må I allesammen have en fortsat god mandag! Knus Frede🐝

Likes

Comments

Contains affiliate links
1// / 2// / 3// / 4// / 5// / 6//

Hey loves!

Min fødselsdag nærmer sig, så derfor har jeg samlet et par af mine ønsker. Alle tingene er super fine, men jeg må nok indrømme at jeg er ekstra vild med bukserne & øreringene. Jeg har ledt lidt på internettet efter brugbare ønsker & jeg er kommet frem til disse lækre sager! Jeg tror at alle tingende bliver meget brugbare især til sommer. Jeg håber at i fandt noget inspiration. I må have en fortsat god mandag! Knus Frede

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey smukke piger!! Der er direkte link's til tøjet.

En lille opdatering

Det er meget lang tid siden at jeg sidst har skrevet her på bloggen. Det må i meget undskylde. Grunden til det har primært været fordi jeg har haft sindsygt mange lektier & afleveringer for her på det seneste.

Som nogen af jer nok ved, har jeg været til Nordiske mesterskaber i påskeferien. Det gik overraskende godt, & vi kom hjem med sølv rundt om halsen. Vores sæson sluttede i går, så jeg håber på at jeg kan bruge den overskudende træningstid her på bloggen. Omkring skolen er der som nævnt rigtig mange lektier for. Det begrænser altså også hvor meget tid jeg har til at skrive & tage billeder her på bloggen. Men jeg regner med at jeg for taget mig sammen til at skrive, nu hvor jeg har tiden til det igen.

Det var alt herfra! I må have en dejlig søndag - Frede💗

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw