Daily Life Update, Om mig, Random Stuff

Ok, Ja jag har haft en extrem bloggtorka! 😶😶😶 Men nu, imorgon så ska jag typ fika med min fantastiska syster, gå runt på stan och lite sånt!
Ni vet, bilden gjorde jag på Canva, bara för min födelsedag. Jag tänker vänta tills 00:00 för att lägga upp den på Instagram. Ok, ja jag pratar redan om morgondagen. Är det konstigt eller?!
ÖNSKNINGAR
Jag önskade mig inte mycket i år, jag önskade mig bara mycket pengar! Jag vet liksom inte om jag kommer få så mycket men vi får väl se. 😊😊😊

Likes

Comments

Daily Life Update, Random Stuff, Allmänt

Den fantastiska @elinwred har skapat en väldigt rolig challenge! Denna challenge handlar om hennes fantastiska armband. Jag vill gärna vara med och tävla, antagligen dags att skriva upp mig på listan! 😏😏😏 Hennes inlägg finns HÄÄÄR!

Jag kan bara säga att bilden som hon visat är fantastisk! ​Glöm inte att läsa hennes blogg (@elinwred​Vill du också vara med och tävla? Följ henne på Nouw, (@elinwred) skriv ett inlägg och länka det till hennes blogg och viktigast av allt, skriv en kommentar och berätta att du är med! Skynda, skriv upp dig innan Fredag, den 13:e Maj. (Min födelsedag)

Likes

Comments

Daily Life Update, Min vardag

Nu ska jag berätta historian om hur mina skor blev stulna:
Detta hände igår, jag skulle på min kompis basket match. Vi (Emma, Rebecca, deras pappa & jag) åkte dit. När vi kom dit så skulle vi ju in i hallen, man fick inte ha på sig skorna där inne. Så vi tog av de.
När vi väl kom in i hallen så satte vi oss på läktaren och därifrån såg vi matchen. Emmas lag spelade inte än, så vi väntade ett tag. När Emmas lag väl skulle spela så var allting bra, tills...jag kollade ut och såg att mina skor var borta! 😱😱😱 Rebecca & jag sprang ut för att leta efter de och sedan förstod vi att någon hade tagit fel par skor. Vi kollade i skon, och såg att den var sliten och att den var i storlek 38 och inte 39.
Någon timme senare så var det över och vi skulle äntligen hem. Jag sa till Emmas pappa att mina skor var borta och ja, det var ju de ända jag hade med mig! Men som tur var, så skulle vi ändå åka bil! 😅😅😅
Aja, allt det hände igår, så nu pratar vi om denna dag!
Idag ska vi förhoppningsvis köpa nya! Tack, asså tack! Men jag uppdaterar er om det senare!
Bye // Miranda! ❤️❤️❤️! Finns det någonting du undrar över? Ställ alla frågor i kommentarsfältet eller känn dig fri att maila mig!

Likes

Comments

Daily Life Update, The vegan lifestyle

Äntligen, skolan är över! Idag så skulle mina morföräldrar och jag till Coop i Bromma blocks. Eftersom att jag vill/ska bli vegan så måste jag ju handla lite.

Nu är det såhär, jag köpte inte riktigt de nyttigaste produkterna sååå, jaaa? Jag köpte bl.a lite glass, vegansk burgare och Oatly yoghurt, jag menar, vem älskar inte yoghurt?! 😄❤❤!

Denna veganska burgaren är jag väldigt exalterad över att testa! Jag skriver vad jag tycker om den sen.

​Jag köpte även mjölkfri/vegansk hallon sorbet.

Detta inlägg är väldigt kort men hoppas du gillar det! 😄❤❤

Likes

Comments

Daily Life Update, Min vardag

Valborg var för inte så länge sedan och vädret mördar mig! Det är sjukt varmt och man svettas redan som aldrig förr.
Jag orkar inte med denna värme, jag orkar inte! Som tur är så har jag alltid glass till hands! 😋🍦🍦🍦
Snart fyller jag år!
Aaa, jag har inte så mycket att säga?!
Vad vill just du, ja du se?!

Likes

Comments

Daily Life Update, The vegan lifestyle

Jag hat ju tjatat, om att jag ska bli vegan, men ingenting händer. Jag måste börja nu! Jag ska få bort alla djur produkter och börja! ( Kött, mjölk, ägg och allt annat från djur )
Nu på onsdag ska jag gå och handla med mina morföräldrar så då kanske jag kan passa på att köpa "the vegan starter-kit" Haha! 😂 Aja, Nu ska ally bytas ut! Oj, jag får inte glömma mina vitaminer. (Vitamin B12 till exempel)
Alla veganer där ute, har ni några tips?

Likes

Comments

Daily Life Update, Min vardag, Personligt

Nu är det maj, och det betyder att jag (snart) fyller år! Jag fyller år den 13:e maj! Men det visade sig att vi inte kommer kunna åka till Gustavsvik. 😕😕 Men eftersom att jag ska bo hos min mormor framöver så kan jag lika gärna hänga med min kompis Emma, och kanske gå på bio. Men med kanske så menar jag helt enkelt att jag redan har kollat upp det, som den perfektionist jag är! 😀
Nu har det vart så så varmt, så jag har ju typ svettats som, jag vet inte vad? 🙃 Så, I DON'T SMELL GOOD!

​My dream cake! 🦁

Likes

Comments