Nej men oj, här inne var jag inte igår. Och inte dagen innan det heller. Det var nästan en månad sedan. Jag vet inte vad jag sysselsatt mig med sedan dess, förutom skola, stallet, Top Cats och lite julpyntning. Jag har inte bakat så mycket, en mortoskaka, that's it, tror jag..

Jag var ju till Piteå i helgen, på Top Cats. De var bra, det är dom alltid. Folk brukar alltid fråga "Var dom bra?". Självklart var dem det, ni borde istället fråga "Var publiken bra?" för det är publiken som kan hända vara dålig. Med dålig menar jag seg helt enkelt. Man kan ju inte sitta på en stol hela föreställningen, ni måste ju upp och dansa, hallå?!? I Piteå var det segt, och det kändes ganska dumt att stå mitt framför scenen stundvis helt själv, men det uppskattades av grabbarna att någon stod där hela tiden.

Nu har jag engelska, så nu ska jag för en gångs skull göra det jag ska..

Hare gött mina vänner, vi hörs👋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Datorn är lagad. Äntligen slipper jag denna skitdator. Däremot är veterinären ett mål att checka av på dagens agenda. Först stallet till Sune. Sen hundarna direkt efter. En eftermiddag med veterinären alltså. Veterinären var ut igår till Sune också men det behövdes ett besök idag också. Och säkert imorgon också.. Han är kastrerad och har blivit svullen och febrig.. Lilla gubben😢

Annars då? Jo, denna dag skulle bestå av bakning, bakning och ännu mera bakning. Men det blir alltid som man tänkt( det blir det aldrig). Har lite idéer på recept som jag skulle vilja prova men hinner väl förhoppningsvis göra något i eftermiddag iallafall. Sen ikväll tror jag filmkväll hos Anja stod på schemat. Är inte säker men tror det var så det blev sagt.

Nu ska jag nog trycka i mig en macka innan vi drar iväg för att hämta datorn och träffa veterinären. Hare gött mina vänner, vi hörs👋

Likes

Comments

Vaknade sju imorse. Väldigt bra i den synpunkten att man hinner med mycket under dagen. Om man lycas ta sig upp då också. Klev inte upp förrän halv tio då jag skulle iväg en sväng runt tio. Kom hem strax före tolv igen och har sedan dess inte gjort särskilt mycke vettigt. Letat roliga (juliga) recept att baka imorgon. Imorgon ska det bakas för frysen är tom. Och nu börjar det ju snart gå mot juletider så..

Jag ska snart iväg igen, vi ska hämta barnen på dagis och vara med dom tills Ida kommer hem. Sen ikväll ska jag titta på film med Rocktjejs! Just det, ang. Rockatjejs. Imorgon bör ni lyssna på P4 Västerbotten hela dagen, för då kan ni höra mig prata bla. om skapelsen av Rocktjejs och lite sånt. Vet inte när, det skulle vara utspritt under hela dagen vad jag fattade. Så för att vara säker på att få höra om oss i Rockatjejs bör ni lyssna på P4 Västerbotten heela dagen lång..:)

Nu ska jag fara och handla lite innan barnen ska hämtas tror jag. Hare gött mina vänner, vi hörs👋

Likes

Comments

Världens bästa helg någonsin ja, men fyfan va skönt det var att komma hem ändå. Alltså jag är helt mållös efter denna helg. Pepita Slappers, Top Cats, världens bästa sällskap, dansa, umgås, prata.. Jag kan hålla på i dagar. Jag hade inte tänkt gå igenom kvällen här, på grund av lite olika anledningar men främst för jag anser att den inte behöver berättas för världen, den kan hållas bland oss som var med, och för att det skulle ta alldeles för lång tid. Kvällen var underbar och jag tackar alla inblandade!

Idag då? Har varit en trött dag. Jag sov inte så mycket inatt så idag har jag gått runt som en zombie typ. Vi åkte från hotellet runt halv elva tror jag och drog på dollars och Ikea och sen bar det av hemåt. Var hemma typ.. vet inte men halv sex kanske? Har bara legat och degat i soffan sen dess men har nu tagit mig upp till sängen. Hade tänkt duscha men är så trött så tar det imorgon istället.

Mitt rum ser ut som ett kaos för tillfället så morgondagen kommer bestå av städning, och plugg. Måste skriva klart idrottsuppgiften😒 Har ju lov denhär veckan så någon dag lär väl gå åt till bakning och sen ska jag till Övik på fredag enligt planeringen. Resterande dagar lär väl inte gå åt till något vettigt haha..

Nu ska jag ta och skriva lite på inlägget jag började på tidigare i veckan och sen ska jag ta och sova.

Slänger in en bild från igår också:)

Nä ni, nu ska jag skriva på det andra inlägget. Hare gött mina vänner, vi hörs👋

Likes

Comments

Usch vad tråkiga dagar kan vara! Imorse hade jag svenskaprov och var färdig med det strax före 10. Vi skulle ha svenska igen 11.10 men den blev inställd så vi hade hål och lunch till 12.50. Nu har jag svenska ännu en gång och vi ska läsa bok men jag har inte boken med mig så sitter och gör ingenting. Vi har svenska till 13.30 och sen hygien från 14.00- 15.00. Vi ska springa runt på affärn då som jag kanske skrev igår men det tycker jag ju verkar tråkiggt..

Ikväll ska jag typ göra ingenting tror jag. Kanske räkna lite matte om det behövs så att jag kan göra provet imorgon, kanske skriva lite på idrottsuppgiften, kanske läsa lite i boken. Dock vet jag väl att inget av det kommer att bli gjort. Men skulle ju verkligen behöva göra alla tre.. Aja, det blir säkert bra ändå.

Nu ska jag ta och göra ingenting de 10 sista minuterna av lektionen och sen bär det av till folkan igen. Hare gött mina vänner, vi hörs👋Likes

Comments

Det vill jag väl egentligen aldrig, men idag vill jag verkligen inte. Det är en tråkig, jobbig dag, hygien hela förmiddagen, idrott hela eftermiddagen och sluta 16.00.. 

Vi har då som sagt hygien nu, men jag är färdig så jag gör ingenting nu tills rasten om 5 minuter. Sen skulle vi typ ut och kuta på affärerna och leta varor utan E-nummer. Hon sa att det skulle vara kul, men det tvekar då jag på!                    Förövrigt så har jag svenskaprov imorgon, på referat. Drygt men tror nog att det går bra. Vi har svenska alla lektioner förutom sista, så morgondagen lär också va en pain-in-the-ass-dag.. Hade tänkt ha matteprov på fredag på kapitel fyra också så att jag har gjort bort det innan jul meen är inte riktigt färdig me kapitel 4 än och har inte pratat med Einar om det så vi får väl se. Sen är det lov, yaay. Och Top Cats på lördag, yaay🙌

Jaja, nu ska jag ta o göra nå vettigt med mitt liv (haha lol nej) såatteee.. Hare gött mina vänner, vi hörs👋

Likes

Comments

Just nu håller jag på skriva på ett inlägg som är ganska känsligt, som jag inte har pratat om någon om tidigare, inte ens med Josefin. Jag vet inte när det kommer upp, hur många gånger jag kommer ändra i texten eller hur många gånger jag kommer sitta där för att trycka på publicera men ångra mig. Med andra ord, det kan ta tid innan inlägget är uppe. Det kan komma upp imorgon, men det kan även komma upp om en vecka, två veckor, jag vet inte helt enkelt. Men det kommer, det lovar jag, för det är något som jag gärna vill ta upp då det har en så stor roll i mitt liv(?).

Annars då? Jo, jag överlevde skolan idag också och sedan jag kommit hem har jag inte gjort ett skit typ. Vet helt ärligt inte vad jag gjort sedan jag kom hem. Ätit, handlat, men mer då? Det är ju inte det enda jag har gjort i 5 och en halv timme..

Förövrigt så har jag tappat allt jag hade på min dator, den hade kraschat totalt och inget gick att rädda, jippie känner ju jag. Inte för att jag brukar använda bilderna o de men det är ju roligt att ha som minnen och titta igenom ibland. Jag har vid ett flertalet tillfällen försökt säkerhetskopiera allting till dessa såkallade "moln" men det har aldrig funkat (älska teknik)..

Såå, typ tre år av mitt liv i bilder är long by gone och det finns inga minnen kvar from dessa tider in pictures😢 Känns surt, jävligt surt! Det har hänt så mycket under dessa år som jag inte har minne nog att komma ihåg utan att se bilder.. Med andra ord är jag inte världens roligaste människa just nu för att datornjäveln krascha, jag har inte råd med det och det är ju surt att tappa allt.

Aja, försöka se något positivt i livet då kanske? Jag ska kliva upp tiidigt imorgon. Okej det var väl inte så positivt kanske men det är för att jag ska fara och vara med mina favorittjejer tills att jag åker till Vilhelmina. Då lämnar jag mamma och dom och åker till tråkskola. Har hygien hela förmiddagen och idrott hela eftermiddagen, älskart så jävla mycket. Eller inte. Sen vet jag inte vad jag ska göra imorgonkväll men det lär väl vara något lika onyttigt och tråkigt som alla andra kvällar. 

Det är ju snart lov också, det är ju positivt iallafall. Vet inte vad jag ska göra men lär väl gå ut på att ligga hemma i sängen med datorn i knät I guess, skoldatorjäveln.. Innan det är lov dock händer det ju något riktigt roligt, TOP CATS!!🎶😁 Såå taggad, det var jättelänge sen sist nu, 6 augusti så längtar ju något så otroligt! 

Se där, jag hittade något positivt med livet iallafall. Men nu ska jag ta och skriva lite till på det andra inlägget och sedan ska jag ta och sova. Hare gött mina vänner, vi hörs👋


Likes

Comments

Usch vilken dålig dag. Det är skola (som alltid), det är kallt, det snöar ute och jag missar tidiga bussen med 20 minuter, precis som varje tisdag. Ingen bra dag med andra ord. Jag hatar fullkomligt vintern, det är kallt, mörkt och man fryser heela tiden.. Sen så kanske min dator har slocknat för sista gången. Troligtvis så har hårddisken kraschat och alla mina bilder och allt annat är adjöss. DET SUGER!

Har ju min skoldator men den hatar jag typ mer än allt annat, så jävla störd. Så vill ju laga datorn o så men har inte råd.. Mitt kameraglas sprack ju och det kostar, har lite olika saker som måste betalas och det är snart jul= julklappar, samt att jag ska till Sundsvall till helgen och ska ju ut på mer rockabilly innan året är slut. Ekonomin går inte ihop..

Nu har jag engelska men vet inte vad jag ska göra. Är färdig med uppgifterna som vi ska göra så nu ger han typ oss bara onödiga uppgifter som inte ingår i planen men som man gör på typ 2 sekunder. Har nån redovisning för Christopher i eftermiddag efter lektionen på Nya Zeealand som alla andra gjorde när jag var i Kroatien.. Lite tidsfördriv tills bussen går haha.. Det går ju på typ på 5 minuter dock.. 

Jaja, nu ska jag sitta här och slöa lite i en kvart för då är det lunch. Sen matte och sen engelska sen slut.

Hare gött mina vänner, vi hörs👋

Likes

Comments

Jag somnade före tio igår.. Kan ju ha och göra med att morgonen började halv fyra men ändå. Hade inte tid med en tidig kväll. Jag har en hygienuppgift som ska vara färdig innan eftermiddagen som jag inte ens hann börja med innan jag somnade. Sen har jag alldeles snart matteprov också som jag inte hade repeterat till. Det resulterade i att när jag imorse vaknade började repetera matte direkt och att jag får offra lunchrasten till att skriva hygienuppgiften. Nu innan matten ska jag repetera de sista uppgifterna tänkte jag och sen om jag hinner även börja med hygienuppgiften. Börjar vara lite lagomt less på skolan och alla uppgifter hit och dit men snart är det ju lov.


Bildresultat för quotes about school

Hare gött mina vänner, vi hörs👋

Likes

Comments