Jag skulle nog vilja nominera mig själv till Växjös mest aktiva biobesökare. Älskar känslan av mörket i biosalongen och dem brutala ljudvågor som slår mot mina trumhinnor när basen går igång. Dessutom är det alltid trevligt med sällskap, idag med min bästavän - Ramona min syster.

Likes

Comments

Likes

Comments

Blir så konfunderad och förbannad när människor i min omgivning varken inser eller förstår att deras dåliga attityd och beteende får konsekvenser. Eller att man ens tar förgivet att folk inte har gränser.

Så idag vill jag bara få det sagt, I really don't give a fuq. Jag bryr mig inte om människor som inte lyfter ett finger för att fråga hur jag mår. Jag bryr mig inte om de som säger att de saknar mig och vill träffas, men aldrig hör av sig för att stämma träff. Jag bryr mig inte om alla inskränkta idioter som konstant skall kommentera andra. Och sist nämnt bryr jag mig inte om andras patetiska och skrattretande åsikter om mig. U don't like me? Good, cuz I dont like u either - bish.

Likes

Comments

Sitter för tillfället på jobbet. Kämpar mig igenom konsekvensen av ingen nattsömn. Huvudet värker och hela kroppen skakar. Jag behöver kaffe. Jag behöver mat. Och främst behöver jag sömn. Men jag får skylla mig själv. Imorgon väntar en lugn och avkopplande idag. För somliga är det studentfest som gäller men jag håller mig till helgen. Kan knappt förstå att påskhelgen snart är här och att valborg börjar närma sig med intrång. Student om mindre än 100 dagar och det gör mig nervös.

  Det är dags att klippa av navelsträngen för gått. Nu vilar framtiden i mina egna händer och jag vet inte vad jag ska göra med alla valmöjligheter. Jag hade en plan, eller jag trodde jag hade en. Jag följde den i närmare 3 års tid. Men sen så kom livet emellan och allt sket sig. Tidigare har jag bara velat vrida tillbaka klockan. Tillbaka till den söndagen när jag fyllde 16. Den dagen var en bra dag och när jag känner mig nere är det den dagen jag tänker på. Men jag vill inte vrida tillbaka klockan längre...

Jag vill inte återuppleva det förflutna. Jag vill inte gå på högstadiet. Jag vill inte vara 16 år gammal. Jag levde i ett hav av lögner och drömmar. Ingen verklighetsuppfattning. Jag var i centrum och ingen annan. Idag vill jag leva i nuet. Njuta av att livet är en fest och omge mig med människor och händelser som gör att jag mår bra. Främst gör att jag känner mig levande.

För den där söndagen när jag var 16, det var en dröm. Och nån gång är det tid för att vakna. Den dagen är Idag.

Likes

Comments

Hola como estaís? Solen skiner och himlen är blå. Fyfan vad det är skönt att leva då. Just nu går jag en promenad för att sätta igång knopp och kropp. Har haft sådan ledvärk i närmre tre veckor snart och det beror på att jag inte fått tillräckligt med motion. Inte konstigt egentligen då jag konstant sitter ner på ett kontor hela dagarna eller så också ligger jag i sängen och kollar serier. Har blivit en soffpotatis. Idag har jag lovat mig själv och mina föräldrar att produktiv bli klar med mina efterhängande skoluppgifter. Wish me luck. Planerna inför ikväll är...... Inga. Jag kan varken planera eller hålla tider. Struktur är inte riktigt 'jag'.

Likes

Comments