"Vi är den första generationen som kan utrita fattigdomen och den sista som kan bekämpa klimatförändringarna" -FN:S generalsekreterare Ben Ki-mon

Vi är förändringens generation, vi är generationen som kan förhindra katastrofer. Vi är generationen som har resurserna till att skapa en bättre framtid. Vi är generationen som kan utrota extrema fattigdomen. Vi är generationen som kan skapa en hållbar plattform för de kommande generationer.

Blir världen bättre? Mitt svar: ja,om du väljer att förändra den till bättre värld.

- Bilder tagna från FN:s utvecklingsprogram UNDP informationsbok.

Likes

Comments

Att skriva kandidatuppsatsen på två veckor är inget jag rekommenderar. Det är farligt för hälsan och orsakar psykfall.

Efter att man får reda på att man kan lämna in sin uppsats två månader tidigare är processen följande: först få man panik, för någon random anledning. Sen blir man övertaggad, vilket kan orsaka sämre koncentration. Sen sätter man igång med uppsatsen och planerar vart enda ord som man tänker skriva för att hinna skriva 10.000 vettiga ord på två veckor.  Det går som det ska med planeringen, men för att klara av planeringen, låser man in sig, gör inget annat, pratar inte om något annat och ser inget annat än UPPSATSEN. Detta leder till berg- och delbana känsloläge, vilket innebär att man går från att vara lyckligast i världen över att det går så bra till att vilja gräva ner sig själv för att slippa helvetet. Vi har inte nåt det bästa parten, sista dagen, eller nej förlåt de sista timmarna före inlämningen. DE SISTA TIMMARNA... Älskar dem. När man inte längre orkar läsa eller se ett enda ord av uppsatsen. 

Kram/ en riktigt spyfärdig på plugget- student.  

Likes

Comments

Den efterlängtade boxen. Tack Skincity för de underbara gåvor.

Jag är sjukt nöjd med Peelingen och Masken av Paula's Choice. Haft problem med torr yta i ansiktet och dessa produkter har verkligen räddat mig.

Tips, Skincity erbjuder Skin test via deras hemsida. As bra om man är osäker på vilka produkter man ska använda. Det är super viktigt att veta vad för hudtyp man har för att kunna använda rätta produkter.

Jag har själv haft problem med min hy och 90% av problemet var på grund av fel val av produkter. Kom ihåg att välmåendet är A och O, jag lägger hellre pengar på produkter som är skonsamma mot huden än smink som täcker problemet i några timmar.

💋

Likes

Comments