bored to death, hate late english lessons

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

ska man börja blogga eller inte? ge några förslag på vissa ämnen ni skulle vilja läsa om.

Likes

Comments

Likes

Comments

Alttsåååå åååååh dom är verkligen fööööör bra.


Likes

Comments

Det här är den ända tyska artisten som har sköna låtar

 


Likes

Comments

HAHAHAAHAHAHAHAHAH VISSTE ATT DET VAR FÖR BRA FÖR ATT VARA SANT,

Det sluta med att L Den Tröga tog bussen hit HAHAHAHAHAAH

Likes

Comments

Hejsan människor, sorry för en sån dålig blogg, har typ inte orkat skriva + så vet jag inte om vad jag ska skriva om. Jag brukar inte skriva egentligen om mina dagar, vad jag gjort osv tycker inte att de är kul men idag får vi ta och göra ett undantag.

Har faktiskt suttit hemma bara idag, gick ut på trädgården och insåg hur skönt väder det är inte. Tog fram min älskade Ashur ( min kamera ) och började fota lite ute. Hittat blommor som har börjat växa på trädgårn =D blev glad, ett litet tecken på att våren är på väg.

Väntar nu på L den tröga ( min kusin Lilo ) hon ska komma hem till mig, hon bestämde sig för att promenera :O  ni som känner Lilo ni blir säkert lika chockad som jag blev när hon sa det. Men men nog av det, vi har ingen aning om vad vi ska göra idag. Kanske drar hem till Gina idag, har saknat den där Pocahontas människan och såklart JENNI MIN SNYGGA SEXIGA OCH SINGEL kompis =) killar haffa hon är ett riktigt kap jag lovar ;)

Har inget mer att skriva längre, hejdååå!

 

 


Likes

Comments

Mosters lilla älskling har lärt sig att stå med stöd =)  naaaw hon börjar bli stor min habibi!!

 

 

Lilla Sophia

Likes

Comments

OMG SÅ JÄVLA JÄVLA HÄRLIGA KILLAR. Dom e sjukt GRYMMA!!!!! The Climb och Knock you Down av mina två ABSOLUT favorit låtar och dessar killar har gjort låtarna bättre speciellt The Climb!!

LYSSNA!!!!!!Likes

Comments

Äntligen så har Sverige erkännt folkmordet på assyrier  och amrenierna. 1914 började ett krig i mellanöstern, då turkarna kom och mörda mitt folk. De tog våra länder och gjorde dom till muslimska länder. Det finns vissa som lever fortfarande här i Södertälje som upplevde kriget. Turkarna utrota nästan oss. Det har tagit över 15 år som vi alla assyrier har demonstrerat för att få ett erkännande bara, och i torsdags erkännde Sverige. Nu måste Turkarna erkänna detta med. Fast en sak förstår jag inte, okej nu har dom erkännt men sen vad? Det är inte som om dom kommer slänga alla muslimer från våra gamla länder eller något. Man måste fan göra som Hitler om man ska bli av med dom jävlarna..........

orkar ej skriva mer såå hejdåååå

Likes

Comments