Helgen har varit riktigt jobbig i perioder..

Har tänkt mycket på min kusin och hur hon måste må nu när hon har sin nyfödda hemma hos sig. Samtidigt kämpar vi som tusan och mensen dyker upp samma dag som hon får sin skatt. Riktigt tung helg.

Men igår kunde jag vara hyfsat glad under större delen av dagen då vi var i stugan och mina systrar samt sambos kom på besök. Vi hade riktigt roligt tillsammans. Helt barnfritt (ingen av oss har barn ännu).

Nu sitter jag bara och längtar tills i mitten på augusti då vi ska påbörja våran utredning..


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kusinen lägger upp bild på sin nyfödda på fb.

Och jag får mens.. :'(

Så ledsen just nu.. Brukar alltid känna av någon dag innan att mensen är på ingång men denna gång...

Är nere i ett mörkt hål just nu :-( :'(

Likes

Comments

Hej,

Igår när maken kom hem efter jobbet så berättade han att han hade drömt en dröm om mig, han var så lycklig när han vaknade upp för han trodde verkligen att den var sann. Han hade såklart drömt att jag var gravid.. Besvikelsen att sedan inse att jag är inte gravid... :-(

Idag dök det upp i flödet på fb att kusin födde igår.. Kändes tungt i hjärtat och lite tårar fälldes av sorgen och längtan av att inte få uppleva det själv.

Likes

Comments

Hello!

Är på cd 29 vilket kan innebära att mensen är nära. Man vet aldrig då den ibland är ojämn.

Men hade äl smärta den 14 juni och det brukar nästan alltid gå 15 dagar mellan äl till mens för mig så håller tummarna.

Sedan i helgen har jag haft äl smärtor igen i livmodern, sticker som till ibland och hoppas innerligt att detta betyder något. Annars väldigt ömma bröst som är svullna och värker.

Annars då? Jobbet som städare flyter på bra även om att kliva upp kl 5 smärtar något men i höst blir det att plugga vidare. Fick för en vecka reda på att jag kommit in på en yrkeshögskola :D

Likes

Comments

Sitter här på torsdagskvällen och kikar runt i facebookflödet..

Baam

En bild på min höggravida kusin med texten 10 dagar till bf.Kvällen förstörd.. :-(

Likes

Comments

Det är skillnad i att försökt några månader och få ett plus och att försökt i flera år och ha fått ett plus efter ivf behandling.


Jag har följt en blogg sedan jag började blogga och hon har nyss plussat efter sin andra ivf behandling. När hon plussade kände jag verkligen med henne för jag vet hur de har kämpat i flera år och nu äntligen får sitt plus.

Men det är skillnad när tex min kusin blev gravid efter bara tre månader och ska ha sin bebis om 2 veckor. Där är det inte alls samma känsla. Känslan där är mer ilska att de ska gå så lätt för dem samtidigt som jag blev otroligt ledsen när jag fick veta att de plussat. Ledsen för min egen del, självklart inte för deras del. Men i mitt hjärta gjorde det så ont.

Jag har berättat för en person att vi har försökt i två år och ska söka hjälp när ivf öppnar i mitten på augusti, en jag berättat för är min ena syster. Hon har inte frågat någon gång förut om "när ska ni skaffa barn då?" och vi pratade om just den frågan att det frågar man inte folk. Det har man inte med att göra. Men för många i min släkt dyker den frågan upp titt som tätt, från mamma, svärmor, makens syster osv. Otroligt tärande fråga.Likes

Comments

Och så dök mensen upp igen..

Brukar alltid ha känningar några dagar att mensen är på G. Men inte denna gång så blev ganska förvånad när jag vaknade imorse.


Idag tog maken upp det här med att vi inte blivit gravida på 2 år och vi kom gemensamt fram till att i höst ska vi söka hjälp. Känns skönt att äntligen ta tag i det och få veta varför det aldrig blir något.

Likes

Comments

Kände redan igår att mensen dyker nog upp idag och så var det också.

I morse när jag vaknade var det blod på pappret.

Jag blir inte ens besviken längre..

Om man inte blivit gravid under två år så känns det ganska troligt att man inte kan bli gravid på naturligt vis..

Likes

Comments

Hello!

Jag uppdaterar inte så mycket på denna blogg längre. Annat har kommit i vägen men nu känner jag att det var dags för ett inlägg.

Läget är detsamma, inget plus. Månaderna rullar på och inte något plus alls.
Under de två år vi försökt har jag aldrig fått något plus, aldrig något missfall. Skulle kännas så mycket enklare på ett sätt om jag vetat att jag iaf kan bli gravid..

Har de senaste månaderna inte försökt tänka på vårt försökande utan försökt fokusera på annat. Det har gått bra ibland men tex idag när min kusins mammamage dök upp på facebook så går det mindre bra. Hela dagen förstörd för den bilden. Tankarna och längtan att själv få ha en växande mage och få gratulationer från andra...

Annars då, jo jag har fått jobb. Ett heltidsjobb och maken byter strax jobb så två heltidsjobb känns bra.
Jag har också börjat löpträna inför vårruset och fokuserar på att klara av att springa de 5 km.

Har inte tränat på 2 år så det känns skönt att vara igång och vem vet, kanske är det träning som behövs? (önsketänker)

Nu är det bara dagar kvar tills mensen kommer igen.. känner molandet och uppblåstheten i magen.


Likes

Comments

Hello,

Månaden gick och för första gången på länge så tog jag inget graviditetstest utan väntade in mensen som oturligt nog kom på sin beräknade dag.

Blir inte ens förvånad längre att mensen kommer, har insett att så kommer det vara tills vi söker hjälp.

Vi har pausat försökande kan man säga. Fokuserar på annat. På det som får oss att må bra.


Likes

Comments