Har absolut ingenting emot dom som sitter i rullstol, men tänk på att använda cykelhjälm ( även ni som cyklar) ;) Särskillt nu när det är snö o is ute !!O bebis växer så att det knakar, ca 15 1/2 veckor kvar, sen har man en liten bebi <3

 

Love // BabyJohanna

 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Yes, nån dag i veckan lägger jag  ner denna blogg.

Men ni behöver inte bli ledsna, kommer fortsätta blogga men på en annan sida. :) Kommer dock inte lägga ut den nya bloggen här, så vill ni fortsätta läsa så får ni skicka ett meddelande, finns folk som inte borde lägga sig i mitt liv, därför jag byter sida. Kommer dock lägga upp den nya bloggen på facebook sen.

Ska dock också försöka att blogga lite oftare då också, har blivit väldigt snålt med inlägg på sistonde, men det är juh som sagt därför att jag inte vill att vissa människor inte ska veta en del saker om mig o vad jag gör osv.. ;)

Idag är jag iaf i v. 22 http://mammasidan.se/gravid/vecka/22Love // BabyJohanna

 

 


Likes

Comments

Veckan har varit riktigt niice måste jag säga. :)

Jobbade juh heeela julhelgen, men sen i tisdags då va jag på stan o shoppa lite o fika med Emelie, ytterst trevligt. :) o igår så va jag på stan med Linda :) o på kvällen va vi hos Robins farmor o farfar o käka jätte god mat, fick träffa några andra från hans släkt då också, så det va trevligt. :)

O idag har jag inte gjort så mycke, mest latat mig, har mått illa halva dagen. Men nu har jag precis ätit lite o färgat håret så man är fin till nyår, köpte också i veckan lösnaglar osv.. Vem säger att man inte kan vara fin för att man är gravid ? :P

Ne nu ska jag fortsätta o lata mig tills Robin kommer hem.

Hoppas ni haft en kanon vecka, o att ni får en fortsatt trevlig efteriddag/kväll. 

Love // BabyJohanna


Likes

Comments


Handlat julklappar med brorsan idag, det va trevligt. Unna mig själv lite saker också bla. Hår o ansiktsprodukter och lite smink,kläder o underkläder. :-) nu blir det snart sängen o någon film, upp o jobba imorgon suck ! Ha en fortsatt trevlig kväll.

Love // BabyJohanna

Likes

Comments

Börja dagen med att försova mig, börja jobba kl 7 o vakna tio i 7.

Efter jobbet träffa jag Anna-Karin o barnen en sväng, vi gick till Rosalis Deli o käka/fika, va mycke trevligt, händer tyvärr inte allt för ofta. :(

Sen gick jag en sväng på stan, köpte en julklapp till mamsen o papsen, mer handla blir det på fredag, enda dagen jag är ledig den här veckan. Men dagen har iaf varit kanon. :)

Nu tänkte jag iaf kolla på förra veckans Desperate housewives som jag missa innan jag kryper ner.

Men jag hoppas ni haft en lika bra dag som jag har. Ha en fortsatt trevlig kväll.

 

Love // BabyJohannaLikes

Comments

Sitter hemma o lyssnar på musik, har varit hemma hos Kim en stund, efter vi va på ultraljudet.

Så nu sitter jag hemma o väntar på att Robin ska komma hem från sin bror, så får vi se om vi kanske ska dra hem till hans mamma, jag skulle behöva åka förbi net on net ang min mobil också, men det säger jag, det är sista gången jag handlar där.

Fick förresten en fin orkidé av Robin igår. :) <3 Ne  nu ska jag göra lite annat, o hoppas på att Robin kommer snart.

Ha en fortsatt trevlig kväll (lucia).

 

Love // BabyJohanna

Likes

Comments

Who's in your heeeead, in your heeeead, Johanna, Johanna Johannaaaaaaa.... Who's in your heeeead, in your heeeead, Johanna, Johanna Johannaaaaaaa ;)

Så tragiskt att du inte bara kan släppa taget. Lite besatthet från din sida tror jag, fast du tar ut det lite negativt. Men, i know you looooove me.. ;) Men jag kan tyvärr inte säga detsamma !! I fucking hate you, o så jävla ugly är du :)Annars har dagen varit kanon, har varit hemma hos Kim en sväng. :) O är det inte underbart att snön har kommit nu. Lite mer julkänsla.. :)Ne nu ska jag kolla på Värsta Pojkväns Akedemin som jag missa igår. Ha en fortsatt trevlig kväll. :)

 

Love // BabyJohanna

  

 Likes

Comments


Jobbat hela kvällen, blir o jobba resten av helgen också. Nu blir det o kolla klart på idol finalen, hoppas Robin eller Mos vinner. :-) här har vi älsklings nya bil han fick hem idag, nu är familjebilen införskaffad. :-)

Likes

Comments