Ni vet när man ska byta blöja?
Man har tagit bort den gamla blöjan och gjort rent rumpan och ska precis sätta på en ny blöja. DÅ ska man tamme tusan kissa så hela skötbädden blir blöt. Och kläderna och förälderns kläder och t.o.m golvet ibland.
Eller när bebisen bajsar på skötbädden men är så full med gas så bajset flyger och träffar den stackars föräldern och ibland även både väggar, tak och golv.
Eller om man har en liten pojke och han börjar kissa på skötbädden när man håller i benen för att torka rumpan och han nästan kissar sig i ögat.

Likes

Comments

Ni vet när man sitter och matar sin bebis med flaska? När bebisen helt plötsligt slutar svälja och bara suger så munnen blir full och allt rinner bredvid så både han/hon, den stackars förälderns kläder och soffan/sängen blir blöta.
Eller när han/hon börjar tugga på dinappen samtidigt som han/hon äter och samma sak händer där.

Likes

Comments

Ni vet när bebisen bara gråter utan nappen?
Man hittar nappen och stoppar in den och då blir han/hon lugna. Men när man släpper nappen flyger den ut lika snabbt igen och man har en gråtande bebis igen.
Man kan ju tycka att han/hon skulle ha kvar nappen i truten om dom nu vill ha nappen och inte spotta ut den konstant för att sedan gråta för att dom inte har nappen.
Men han/hon tycker väl att man som förälder inte har annat att göra än att sitta och se till att nappen stannar i munnen.

Likes

Comments