Header

Hej godingar!
Då var det bara 30 dagar kvar tills bebis kommer då!
Dags att börja packa BB-väskan och har börjat lite smått med en del saker jag fått rekommenderat att ha med mig samt så fick jag en bbkorg av min syster med saker hon tyckte var extra bra att ha med. Så snällt!
jag tycker det är skitsvårt att veta vad som ska med , har ni några tips ? 💞

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vilka fina vänner man har ! Tack än en gång för en underbar kväll💙💙💙💙

Likes

Comments

Många rekommenderar att ta hallonbladste den sista delen av graviditeten .
Idag var jag i stan och då gick jag förbi Life . Kom då på att jag skulle gå in och köpa hallonbladste som jag tänkt på så länge men inte kommit mig för att köpa. Ett av de viktigaste och mest kända naturläkemedel att ta under graviditeten . Teet är ett enkelt och naturligt sätt att stödja kroppens förändringar under graviditeten. Det används inte för att starta en förlossning utan ska hjälpa till att stärka och förbereda livmodern för förlossningen och bidra till en snabbare läkning och mindre blödning efter förlossningen.
Hallonbladste innehåller Oxytocin, ett hormon, som frisätts naturligt i kroppen vid beröring. Det har en lugnande och avslappnande effekt på kroppen och motverkar stress. Så lets try it out!

Likes

Comments

Likes

Comments

Vilken jävla överraskningskväll, mållös ❤️

Jag älskar dig ❤️

Likes

Comments

Min karl han kan han, tack så mycket för den godaste middagen ❤️

Likes

Comments

Nu när naglarna växer som ogräs och inte går av hela tiden kan man ju utnyttja denna fina tid och fixa med naglarna själv eller hur ? Ah inte blir det lika fint som när Maria på salongen gör dom men hallå, jag försöker iaf 😁

Likes

Comments