I går ble det ikke noe blogging her pga det ble masse jobb med leke hytta vi har endelig fått det tett på taket og endelig kan vi slappe av med det.
I dag skal vi jobbe på hytta igjen men nå skal vi spise frokost med mamma og pappa. Før vi jobber videre. Må få strikket på lestene i dag, slik at de blir ferdig til Oktober sånn at jeg kan begynne på mine lestene.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

God morgen, nå sitter alle 3 i sofaen og ser snurre Sprett og drikker kaffe. Det er det søndag er for, rett og slett for å slite ut sofaen 😂
i går kveld gjor jeg noe crazy med håret mitt som jeg skal vise dere litt senere😁
Gleder meg til å få høre hva dere synes 😍
Ha en fortreffelig søndag❤

Likes

Comments

Hei. i dag har vi vært mye ute og det har vært godt men gud hvor godt det var å hive seg ned i sofaen. antrekk er så kult. Favoritt genser og favoritt bukse❤ En perfekt kombinasjon😍 eller hva?

Likes

Comments

Hei, her er gårdagens antrekk. vi fikk masse besøk og jeg stor koset meg med alle. Jeg fikk også kjempe mye fint. Er så heldig som har så mange flotte personer i livet mitt som er så unike.
Nå snart skal vi dra til Ørnes og kjøpe potetgull som Elina sier. Søte jente😍
Hva skal du i dag?

Likes

Comments

i dag fyller jeg 26 år og det med stil😉 har vært på fredags kafé på oppvekst sentre der Elina går og koset oss med kaffe og kake😍 sett på ungene som sang og Elina var så flink på teater sangen derres og til slutt klapper hun i hendene og sier "så artig" os ler høyt 😍 så morsomt å se på❤

Likes

Comments

Hei😉 Her er dagens antrekk. ingen skjørt pga jeg har baket og vasket i dag og jeg gidder ikke trå på lange skjørt eller trange skjørt sklir opp. Så da ble det bukser. Jeg er ikke spesielt glad i skjørt er vist ei bukse jente og det er noe jeg kan leve med. Får prøve å gå med skjørt litt oftere 😙

Likes

Comments

Elina var så flink å helpe pappa med å henge opp speilet mitt. Hun synes det var ekstremt viktig å sjekke at skruvene satt godt fast. Fint å ha så hjelpsom og flink datter. Alle skruvene var skruvd ut og inn for å se. Viktig å være nøye på jobb😉

Likes

Comments

Hei, her bakes det for hare livet. Har fått gulrotkaken i ovnene og fyllet er laget. Så i morgen kan gjestene komme og spise herlig kake og kaffe. Gleder meg til å smake på den. Jeg lagde samme kaken i Elina sin bursdag og den var nydelig. Jeg er ikke noe flik baker men denne kaken blir jo godt likt av de fleste 😍 saftig blir den jo uansett pga gulerøtter.

Hva er din favoritt kake?

Likes

Comments

Jeg har på skjørt i dag og skjenner jeg savner bukser. Er vist en bukse elsker. Men jeg har flere fine skjørt så jeg får se hva jeg finner på. Spennende blir det værtfall😍 
Hva liker du skjørt eller bukser?

Likes

Comments

1. Tør håret ditt med ei t-skjorte den er finere i fibrene og vill ikke slite så mye på det. Nyttig og lett.

2. Bruk kokos olje til hår kur. Ha den i på natten og vask håret når du står opp. Jeg har gjort det noen ganger i sommer etter jeg bleket det. Det gir hårte fuktighet og det pleier det. Så er det utrolig lett å få tak i og billig er den også. Det er masse du kan bruke kokosolje.

3. flett 2 hode bunns fletter når håret er vått og ha i over natten og wolla der har du kjempe kule bølger i håret. Dette gjorde jeg hele tiden før når jeg hadde lagt hår. Har ikke prøvd nå som håret er ganske kort. Kanskje jeg må prøve.


​4. Bruk en tannbørst med hårspray på og gre forsiktig baby hår på plass. Eller etter du har vært litt har med å tupere håret. gre forsiktig over og du har volum men ikke rotete hår. Veldig lurt tips. 

5. Snurr litt av håret ditt og der du ser tuppene står utover klipper du lett over.  Er lett og enkelt. 

Hva er dine tips? få høre de:) 


Likes

Comments