Nästan alla vet att jag bott på sis nu för ryktena sprider sig fort, så kan lika gärna berätta för er för tror ni undrar varför jag börjar bli så oaktiv på bloggen.
Jag har helt enkelt mått otroligt dåligt i en längre tid och har varit tvungen att fokusera på mig själv och mitt mående. Inte första gången mitt mående gör så att jag tar paus från bloggandet.

Jag bestämde dagen innan att jag skulle tagga från behandlingen, tänker inte skriva varför. Socialen ringde mig och fick reda på vart jag var och även polisen, lackade sönder på soc och sa att jag kommer ta mitt fucking liv och jag menade det, polisen kom så fick följa med dom. Meningen var att jag skulle få träffa en läkare och prata och sedan skulle läkaren besluta om jag skulle in på psyket eller inte, hans beslut blev ja. Polisen sa till mig att dom måste få tag på socialen för att dom kan inte göra något utans soc tillåtelse och blablabla. Socialen sa att jag skulle få en akutplacering på ett sis boende för att jag var självmordsbenägen och blablabla. Jag tog det inte bra överhuvudtaget, blev så jävla besviken på poliserna och socialen som sa att dom bara ville hjälpa mig men istället tog dom mig på ett sis och gav mig ett akut beslut om LVU för man får ej bo på sis öm man inte har LVU. Jag bodde på sis i 7 dagar men det var 7 tuffa dagar, låst har varit min värsta mardröm men är glad att jag kom dit i efterhand för dom lyssnade på mig och personalen var helt underbara! Bara för att personalen var underbara betyder det inte att det var en rolig upplevelse, är glad att jag kom dit för att jag har lärt mig något nytt.
Vet att det finns personer som tycker att man inte ska berätta lika mycket i en blogg om sitt liv som jag gör men jag skiteri, ärligt.
Tänker inte leka problemfri och dölja vem jag är, då skulle de kännas som jag lurar er. Alla gör dumma saker men att stå för vad man har gjort är en bra egenskap. Jag har gjort mina föräldrar besvikna men om dom är besvikna på mig och inte litar på vad jag säger så får det vara så. Jag har slutat bry mig i vad andra tycker om mig och kör mitt egna race. Att hamna i mina 👣 är inget sträva efter oavsett om du ser upp till mig. Ser du upp till mig så ska du vara helt tvärtemot och sköta dig, sköta skolan och ta hand om dina föräldrar. I slutändan ångrar man sig grovt och visa saker kan jag aldrig förlåta mig själv för och detta liv jag lever nu är ingen lek, hade jag inte fuckat upp mitt liv så hade jag aldrig varit på behandlingen. Skulle stannat hemma och tagit hand om familjen istället men jag tänkte bara på mig själv. 2015 var det året mitt år vändes upp och ner och då trodde jag aldrig att detta skulle hända mig. Finns saker jag inte berättar och det är bara för att visa saker är inte bra att berätta när man har läsare som är yngre.
När du sitter på låst får du inte ha mobil och dom beslagtar det mesta och du får absolut INTE ha rakhyvel eller något annat vasst.
När du sitter på låst får så går du på en låst skola om du går i skola och skolan är alltså låst.
När du sitter på låst kan du låsa in dig i ett rum med en madrass på golvet tills du lugnat ner dig om du blir för aggressiv.
När du sitter på låst får personalen brotta ner dig och ta grepp om du blir aggressiv.
När du sitter på låst får du absolut inte ha kontakt med vem du vill, det är oftast familjen du får ha kontakt med.
När du sitter på låst får du aldrig under din tid på sis gå ut själv.
När du sitter på låst kan dom ta in dig i ett rum när som helst och be dig ta av dig alla kläder, även underkläder om dom misstänker att du tillexempel bär droger.
När du sitter på låst så är allt i plast och fönster är skottsäkra.
När du sitter på låst kan dom förbjuda dig att ha kontakt med människor de anser inte är bra för dig.
När du sitter på låst får personalen avlyssna dig.
På visa sis så får man inte ens gå på toa själv eller ha på sig sina egna kläder , utan dom har speciella kläder till dig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vart är samhället påväg egentligen?

När man blir gravid så går man upp i vikt, magen växer och hela kroppen fylls med vätska. Många pratar om gravida kvinnors kroppar och det är såååå fel, tänk dig att din mamma har sätt likadan ut. Skulle dessa människor kalla sin egna mamma tjock? Nej det hade dom förmodligen inte gjort. Man har inte drömkroppen som gravid, dock så tycker jag gravida magar är jätte fina men det är min åsikt.
En graviditet är inte alltid det roligaste att gå igenom, man har otroliga humörsvängningar och det är inte alltid så kul att gå runt med ett liv i magen i 9 månader, det blir riktigt jobbigt att bära på dom sista veckorna. Tycker att man ska sprida kärlek till alla gravida kvinnor för att dom är så starka och borde få kärlek istället för hat. Dom går även igenom en förlossning och tror ni på fullaste allvar att en förlossning tar 10 minuter eller? Finns många kvinnor som de tar flera dagar för eller så kanske dom till och med får göra tjejsavsnitt. Män ska vara otroligt glada över att dom slipper gå igenom detta för vi kvinnor är så mycket starkare än vad ni tror.
Kalla aldrig en gravid kvinna fet för även din mamma har varit "fet" när hon var gravid med DIG.
Min åsikt är att gravida kvinnor är otroligt starka kvinnor som bär på ett liv i 9 månader, klarar en förlossning och sedan sörja sitt barn tills dagen "barnet" fyller 18. Och ni kvinnor som redan har barn och gör allt för sina barn är bara bäst!
Vi borde förstå vad våra föräldrar gör för oss , dom lägger över 1 miljon kr på oss MINST, under vårat liv, dom uppfostrar oss, ger oss kärlek, ger oss lycka, finns där för oss oavsett vad de är, stöttar oss, väljer oss framför dom själva och är alltid, ALLTID vid våran sida 💘 Sedan så finns det självklart föräldrar som e heeelt dumma i huvudet och tänker bara på sig själv. Slår sina barn, knarkar/super uppe i barnen så barnen får lära sig att ta hand om sig själva i riktigt tidig ålder och det är bara sjukt!

Likes

Comments

Godmorgon babes! som jag skrivit innan så börjar jag 11 på Torsdagar men idag klockan 20 över 10 ska jag ta skolfoto så åker tidigare till skolan idag. Skulle skicka med pengar med en tjej på behandlingen nu på morgonen för att hon skulle köpa cigg åt mig men personalen hade ej tagit ut pengar igår. Så nu hoppas jag att jag kan lösa ciggaretter imorgon istället. har varit utan cigg sedan i Tisdags, dock så har jag blivit bjuden på cigg och snus men vill liksom inte leva på andra. Tiden bara flyger iväg , gått i skolan en månad på Tisdag och det går även sjukt bra i skolan. Inte alls som skolor jag gått på innan, mognare 01or och folk är inte så himla taskiga mot varandra.
Fine de finns några omogna killar i min klass men de är inget jag bryr mig så mycket om, kan fråga om dom fortfarande går i sexårs o sen bryr jag mig inte mer än så. Är som sagt en tjej som inte håller käften, uttrycker mina åsikter och stör något mig så säger det. Ingen kommer någonsin kunna ta det ifrån mig, spelar ingen roll om jag skulle få sitta på behandling i flera år.
Jag har haft matvecka hela veckan så har liksom inte haft tid och bloggat när jag ska laga mat till 7 personer och sedan diska och har även haft plugg och jag hinner inte helt enkelt.
Måste ju andas ibland också!
Idag har jag på mig vita jeans, svart magtröja och sedan ska jag ha min bomberjacka. Jag ÄLSKAR vits jeans bortsätt från att dom blir smutsiga så himla lätt.. Nu ska jag gå och borsta tänderna , plugga lite om jag hinner och packa ihop lite grejer. Ha en dunder dag❤

Likes

Comments

När hade du sex senast och med vem?

Cirka en månad, med min pojkvän, antagligen?

Hur många har du haft sex med?

Sju personer.

Har du någonsin varit gravid? Nej.

Pinsammaste du gjort under sex? Hade sex jätte full och ville egentligen inte ens ligga med honom o efter typ 3-4 minuter så sa jag jag att jag inte ville eftersom jag nyktrade till😳 hahaha fyfan vad jag skäms, sämsta sexet jag haft nånsin.

Vem är den bästa du haft sex med? Min kära pojkvän och nej jag säger det inte bara för att de är min pojkvän.

Vem är den sämsta du haft sex med? Vill ej nämna hans namn för det är lagomt taskigt mot honom, har bara legat med en som börjar på den bokstaven också😄 so sry babes men inget svar eller namn på den frågan.

Har du haft sex med någon kompis? Svar ja😝

Ångrat någon ligg? Ja det är några st jag ångrar faktiskt.

Hur gammal var du när du hade sex för första gången? Jag var tolv och ja jag ångrar att jag tappade den så tidigt.

Haft känslor för alla du legat med? Nej.

Haft fyllesex?
Ojaaa

Har du haft sex i?

Ett badkar/dusch? Yes

På ett tak? Nej

Tåg/buss/bil? Oralsex i en bil på fyllan

På en toalett?
Oja många gåååånger

I en skog? Hahaha ja de har jag faktiskt och nej mamma, de var inte i skogen på hemmaplan

I en park? Nej

Likes

Comments

Eftersom ni inte vet så mycket om mitt och Jonathans förhållande så hade jag tänkt och svara på lite frågor om vårat förhållande!

Hur länge har ni varit tillsammans? 5 månader den 12e Oktober

Hur och när träffades ni? Vi träffades tydligen när jag var 12 bast när jag bodde hos en foster familj och Jonathan umgicks med min fosterfamiljs lillebror men de är ingenting jag minns, men i april umgicks jag mycket med en polare till Jonathan och Jonathan skulle komma och träffa honom när jag var med honom o sen träffade min polare honom flera gånger när jag var med och tillslut kysstes vi och i 12e maj blev han min

Vad är ditt tips för att ha ett fungerande förhållande? Försök undvika bråk, var ärliga mot varandra, ha tillit och ha träffa varandra så ofta ni kan

Sover ni aldrig tillsammans? Jo de klart vi gör men blir tyvärr inte ofta alls eftersom jag sitter på behandling. Och tror många tänker 'hur orkar du ha ett förhållande när du sitter på behandlingen?' Jo trust me, de är jätte jobbigt och ibland bryter jag ihop sista natten jag sover med honom för vet att jag inte kommer få sova med honom på länge eller träffa honom men vi vill kämpa för vårat förhållande ändå för vi älskar ju varandra💏

Innan jag flyttade till hvb så träffades vi en gång i veckan minst från en början iallafall. Har aldrig dröjt så länge som de gör nu tills jag får träffa honom eller sova med honom innan jag flyttade och det suger ganska hårt ibland.

Hur oftast träffas ni? Det har varit 2 gånger per månad innan men nu har soc fuckat upp allt för att dom vet hur dåligt jag mår utan Jonathan men som sagt, dom njuter av att se mig på botten👇 Kommer få ha en permis varje månad fram till jul och ni som ej vet så har jag permis i 2 dagar. Dom sa att de handlade om något helt annat men eftersom soc ljugit mig rakt upp i ansiktet innan så litar jag inte på ett jävla jackshit dom säger.

Ser du dig själv som en bra flickvän? Har varit väldigt svartsjuk och fått min kille mått dåligt några gånger vilket jag ångrar i efterhand men jag har som sagt ADHD och tänker inte innan jag pratar men jag gör allt för att bättra mig och det vet han.

Hur var det och sova med din pojkvän dom första gångerna? Ska jag vara ärlig så var jag jätte nervös då mitt smink alltid försvinner när jag sover och jag har haft stora problem med att visa mig utan smink framför killar jag har haft känslor för innan. Det var jobbigt och visa mig utan smink från en början men Jonathan tycker jag är finare utan smink så nu är det inga problem längre.

Tjafsar ni ofta? I perioder

Likes

Comments

Hallåååå älsklingar! 🙆

Detta må vara värsta lördagsaktiviteten hit tills alltså, fyfan. Vi var alltså i skogen idag med behandlingen, vi skulle tydligen grilla men hallåååå det är svinkallt.

Hade på mig adidas mjukisbyxor, myskofta och jacka men ändå frös jag typppp ihjäl. USCH. Hatar att vara ute i skogen, grilla och kyla. Typ värsta som finns ju😖 Känner mig så slut efter några timmar i en skog och kyla men nu har jag värmt upp mig igen iallafall. Har precis gjort några rumpövningar för det var ett tag sedan nu😚 Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och bara myser😌 Mammas spotify e typ död eftersom hon inte betalat denna månaden så måste lyssna genom yt och jag hatar youtube, haha... På spotify får man ingen reklam om man betalar och det får man på yt, på spotify kan man ha en egen spellista och det är inte komplicerat att lägga till låtar i sin spellista, på spotify laggar det nästan aldrig och på spotify kan man fixa så man kan lyssna på sina låtar när man inte har internet men dock försvinner det om man inte fyller på varje månad. Och det kostar liksom bara 100 kr i månaden, hur bra pris är inte det liksom? Har fotat lite på min dator men fick bara till en bra bild. Jag behöver en systemkamera alltså så jag kan ge er bättre bilder till bloggen för bilderna gör en blogg så mycket bättre, enligt mig iallafall och vill kunna ta egna inspo bilder. Tycker inte man ska lägga upp bilder som man tagit med en mobil på sin blogg om man har systemkamera för bilder med kamera blir såååå mycket bättre alltså.

Igår snackade jag lur med min allrabästavän i en timme, saknar henne sååååå mycket nu. Vi har så mycket minnen tillsammans och helt ärligt så har jag ALDRIG haft så kul med någon som jag haft med henne. Har inte träffat henne på jätte länge nu och tror ingen förstår hur jobbigt de är när jag är här och hon är där, vi går igenom sammasak nu och vi är precis likadana, ingen jävlas med oss som vi brukar säga. Imorgon har jag ridning, missade ridningen föra veckan så jag är jätte taggad på ridning imorgon 🐎 Ska försöka hinna ringa min gammelfarmor idag, världens underbaraste människa. Går inte beskriva vad den kvinnan betyder för mig alltså, hon betyder allt.

Ikväll kommer ett inlägg om.... är ni nyfikna?😉

Likes

Comments

När jag kom hem från skolan så byte jag om och pratade med ledningen och sedan åkte jag iväg och jobbade med två andra tjejer här på boendet. Kom hem för cirka en timme sedan, har precis duschat och har även behandling vid sex - halv sju och sedan har jag även plugg. Ååååhh, vet ärligt inte hur jag ska hinna allting😩
Imorgon börjar jag 11 och första lektionen är idrott och på idrotten nu ska vi skriva egen planering så måste göra en egen planering också, haha kul😅 Känner mig lagomt stressat alltså!
Slutar 4 imorgon så kommer hem senare än vad jag brukar i vanliga fall.

Jag blev lite upptagen för var tvungen o skriva ett samtal så nu försätter jag med detta inlägg sisådär 2 timmar senare , standard när de gäller Bella.
Imorgon får jag pengar så ska försöka fixa cigg eftersom dom är slut och måste även köpa nya fransar på fredag.
Finns nog ingen som är mer beroende än lösögonfransar mer än mig, har alltid lösögonfransar när jag är sminkad och jag sminkar mig oftast varje dag.
Vi är klar med unga och ska snart sätta mig och plugga och sedan skriva ett brev. Vi gick hela skoljoggen, trodde vi var sist fast vi blev på plats 83 av 150 så bra gjort ändååå🙆 Det tog cirka en timme och svettades sönder eftersom det var så otroligt varmt men jag klarade de!!

Likes

Comments

Har skoljogg om cirka en timme, 6 km. Hejaaaa mig🔝

Likes

Comments

Namn: Anna Isabella Persson

Födelsedagsdatum: 10 Januari 2001

Födelseplats: Östersundssjukhus

Ögonfärg: Grönblå , dock bär jag alltid bruna linser

Hårfärg: Svart

Längd: 1,68

Förhållandestatus: Upptagen med världens bästa kille💏

Höger eller vänsterhänt: Jag är faktiskt vänsterhänt

Har du under den senaste månaden

Rökt? Hahaha jag är beroende av cigaretter så ja förmodligen

Shoppat? Ja

Snattat? Nej

Tränat? Ja

Solat solarium? Yes, de gjorde jag innan jag började skolan och de gjorde jag i september, alltså denna månad

Haft sex? Ja

Pullat? Varför pulla när man kan knulla?😉

Gråtit? Ojaaa

Slagit någon? Nej

Vem skulle du absolut ta en kula för? Min pojkvän, tror många tänker nu ''alltså vaaa, går din pojkvän förre din familj?'' Han sviker inte mig så därför skulle jag ta en kula för han och vet att han hade gjort detsamma för mig. Mamma vet redan att jag skulle ta en kula för henne alla dagar i veckan och det vet mina äkta bloggläsare också

Piercingar? Tungan, naveln och öronen om det räknas

Tatueringar? Nej inga ännu. Nu kom jag och tänka på en sak, mamma sa att jag skulle få tatuera mig som ni redan vet men nu säger soc att jag inte får. Är dom roliga eller? Det bestämmer liksom inte dom, så jävla skrattretande. Vet av soc har läst min blogg innan så läser ni detta nu så säger jag fuck you, ni är så jävla äckliga i mina ögon och nu handlar de inte endast om tatueringen. Det handlar om såååå mycket mer!

Saker jag ångrar? Det enda jag ångrar är saker jag inte gjort ännu.

Eller

Adidas eller nike? Adidas på kroppen och nike på fötterna

Kärlek utan sex eller sex utan kärlek? Sex med kärlek😚

Singel eller förhållande? Förhållande

Cider eller öl? Cider

Cigg eller snus? Cigg

Tacos eller pizza? Tacos

Drinkar eller rent? Drinkar

Ärligt

Svär du ofta?, jaa tyvärr, ba e sån vettu.

Sjunger du? Ja när jag är själv och i duschen😉

Duschar du varje dag? Ja ibland, annars varannan

Kommer du överens med dina föräldrar? Ibland och ibland inte

Gråter du? Inte just nu

Hur många har du haft sex med? Sju personer😁

Vad är det pinsammaste du någonsin gjort? Sprungit runt i bh och trosor runt skolgården, fyfan

I framtiden

Namn på mina barn: Om det blir ej flicka, Maja eller Josefine. Om det blir en pojke, Simon. Svårt och säga nu när jag bara är 15 vad mina barn ska heta.

Hur vill du dö: Vill somna in i den jag älskars famn💘

Vad vill du ha för jobb: Jag vill plugga till frisör och sedan bli bartender efter jag tröttnat på att hålla på med hår

Har du någonsin

Blivit kallad hora? Allt för många gånger😂 Vill tillägga att jag ALDRIG tagit betalt

Blivit nerslagen? Jätte längesen, år sedan

Ångrat ett sex? Ja

Ljugit om din ålder? Nej

Bråkat utan anledning? Ja med mina föräldrar och med min andra när jag varit utan cigg

Kallat dina föräldrar cp? Ja

Varit uppe 24 h? Många gånger


Likes

Comments