View tracker
View tracker

Likes

Comments

View tracker

Första december, jul om 24 dagar och nytt år om en månad 💯
Fyller även 16 snart, i Januari.
På julafton ska jag vara hos min pappa och på nyårsafton ska jag vara här på behandlingshemmet.
Hoppas vi slipper en grön julafton i år, det är verkligen det värsta som finns😑
Men tror inte det kommer hända när min pappa bor i Jämtland.
Snön har kommit och gått här men nu hoppas jag bara att det kommer mer och inte försvinner.
Blir så otroligt halt när de smälter, blir bara is istället.
Halkade faktiskt när jag träffade en kompis i Kramfors, fick ett litet blåmärke och ett litet sår.
Dock så har jag bara halkat en enda gång i vinter hittills, det är ju bara första december idag, snön kom i november.
Jag är verkligen inget bigfan av vintern men har hellre snö en ingen alls, tänker man efter så är det ganska mysigt med vinter ändå.
Gillar bara inte att det är kallt och att man halkar men annars så😊
Vad tycker jag är positivt med vintern ens?
Jag tycker att det är positivt att man kan ta fina bilder på vintern, köra skoter & att man blir kall om kinderna när man är ute och det är kallt.
Fråga mig inte varför för det vet jag inte själv, men jag älskar bara den känslan!
Finns säkert mer jag tycker är positivt med vintern men jag är otroligt dålig på att komma på bara sådär.
Är mer för sommaren helt enkelt.
Under vintern är nog december min favorit månad, det är en mysig månad enligt mig.
Det är då första riktiga snön brukar komma, alltså snön som stannar kvar.
Julstämning och nyårsafton!
I slutet av December kommer det komma ett inlägg där jag berättar lite om mitt 2016, vad som har hänt, hur jag mått under 2016, hur jag mår nu och mycket mer.
Vill inte avslöja mer än så 😉
Älskar göra andra nyfikna och jag vet att mina läsare är väldigt nyfikna😘😘

Hoppas ni gillade detta inlägget, puuuuuss

Likes

Comments

I'm back efter en månads paus! Nu är jag verkligen motiverad till att börja igen och denna gången kommer jag blogga om ALLT! Ni kommer få följa mitt liv helt enkelt, vad jag gör om dagarna, hur det går för mig, mer om skolan osvosv. Tycker att jag bloggar så himla sällan och bara skriver långa inlägg och det är inte alltid lätt att komma på ett ämne man ska blogga om. Kommer inte blogga när jag får åka hem permissioner för då vill jag umgås med min familj när jag får åka hem så då vet ni varför jag inte bloggar alla dagar. Men ska försöka blogga så ofta som möjligt och kommer blogga om det mesta. Visa inlägg kanske bara är en bild och en liten text, tillexempel när jag är på skolan. Men hellre korta inlägg och att jag bloggar varje dag än ett inlägg i månaden, eller vad tycker ni babes?
Mitt mående är tillräckligt stabilt för att jag kan börja satsa på bloggen igen, hoppas det fortsätter såhär framöver bara.
Måste verkligen fixa en ny dator framöver för den jag har just nu är för gammal och håller på att ge upp, får lägga undan pengar och jobba så kan jag köpa en ny ganska fort. Med detta inlägget ville jag mest bara säga att jag är tillbaka och kommer satsa på bloggen till 90%! Kommer ju inte vara lika aktiv som stora bloggare men kommer vara mer aktiv än vad jag varit innan och jag hoppas ni kommer gilla det! Ni får även komma med förslag. Nu ska jag gå och ta min medicin så jag kan sova inatt, puss&kram♡

Likes

Comments

Har alltid känt mig annorlunda, onormal och ensam. Med ensam menar jag alltså att det finns ingen som är som mig och bara sätt ner på själv. Jag har tänkt sen dagis att alla andra måste tro att det är fel på mig. Jag drog mig tillbaka och pratade aldrig om vad jag kände med någon eller hur jag mådde. Jag blev sexuellt utnyttjad första gången som sex åring, vilket förstörde mig lagomt mycket. Jag började hata män otroligt mycket och även äldre killar. Att detta hände mig som 6 åring är bara sjukt, hur kan man ens vara så sjuk i huvudet??? Bara för att jag var väldigt liten betyder det liksom inte att jag glömmer att jag blivit sexuellt utnyttjad. Jag drog mig tillbaka, berättade inte till någon för trodde aldrig någon skulle tro på mig så stängde allt inom mig istället. Det ledde bara till att jag mådde sämre, kände som sex åring att det var mitt fel. Jag har alltid visat mig glad utåt men sanningen är att jag har mått otroligt dåligt under hela min uppväxt och jag har gått igenom saker ingen vet om mig, verkligen ingen. Jag har alltid känt mig så annorlunda i tex skolan, tog inte länge innan jag märkte att mina vänner var helt annorlunda från mig. Jag började känna av blickarna och började märka att folk störde sig på mig bara för att jag var som alla andra. Det hände mycket under min tid på lågstadiet och trodde att jag var helt ensam att ha gått igenom det jag gjorde. Det var liksom ingen som pratade om sitt liv öppet, det gjorde inte jag heller. Det var ingen som frågade mig på flera år som frågade hur jag mådde, förutom familjen då.. Det enda jag fick var blickar. När jag var yngre så önskade jag att jag var som ''alla'' andra, men egentligen är alla människor sig olik, alla människor. Finns ingen som är sen en annan människa på pricken. Föräldrar kollade tom snett på mig och sa till sina barn att jag är inte bra för dom. I dag är jag otroligt glad över den människan jag är, jag bjuder på mig själv, uttrycker mina åsikter, lärt mig öppna mig för pyskologer och andra människor, bloggar en del om mitt liv även fast jag vet att vem som helst kan gå in och läsa, jag känner mig trygg i mig själv och jag känner att jag bryr mig inte överhuvudtaget om vad människor tycker eller tror om mig. Kolla snett på mig om ni mår bra över att döma en människa ni inte ens känner. Jag har lärt mig se igenom osäkra människor för jag har också varit en osäker människa.

Låt aldrig någon trycka ner dig, för du är så mycket bättre än dom.

Likes

Comments

Shuu babes, kom hem för några timmar sedan. Hade tid hos tandläkaren klockan 10 idag, lagade en tand. Var så sinnessjukt nervös men det gick bra, kändes knappt. Vi tog en lunch på subway och sedan åkte vi hem. Har ingen aning vad jag ska göra idag alltså, borde typ plugga engelska för börjar känna mig fett osäker om jag kommer få betyg i det ämnet asså.. Är så otroligt sugen på att tatuera mig men får vänta tills jag flyttat hem så får jag kolla runt efter tatuerare eller försöka övertala min mor, typ tatuera in mamma på handleden skulle vara en bra första tatuering. Det tror jag min kära mor också tycker faktiskt 😄 Det tog faktiskt 2 veckor innan jag fick gå ut igen, tycker jag gjorde det sjukt bra och inte gick ändå. Jag har liksom varit ute mycket sedan jag flyttade hit. När man bor på ett behandlingshem så är det inte så kul att sitta inne hela dagarna liksom. Och jag är en person som helst vill vara ensam om jag inte mår bra och då är det alltid skönt och gå ut för då vet jag att jag får vara själv, att tex gråta framför folk är det värsta jag vet. HATAR DET! Ni får ha de bäst nu! Puss😚

Likes

Comments

Shuu, igår var jag och Josse ute och fotade lite så tänkte dela med mig av bilderna vi tog.

Bilderna är på Josefin.

Ta hand om er❤

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej finisar! Imorgon ska jag på begravning, min älskade gammfarmor gick bort för några veckor sedan och har mått för dåligt för att gå ut med det.
Hon var världens underbaraste människa , så många minnen jag har med henne som liten. Var mer eller mindre beredd på detta men tog detta jävligt hårt ändå eftersom hon betydde sjukt mycket för mig och hon älskade verkligen mig. Hon var inte gammal i personligheten enligt mig, hon var en glädjespridare och hade världens bästa humor❤
Nu när hon är död är jag rädd för att göra hon besviken för vet att hon vakar över mig och ser vad jag gör. Men jag tror ändå hon är stolt för att hon ser att jag kämpar och har gjort det i så många år.
Minns när vi var på sjukhus och hon knappt kunde prata men hon ansträngde sig och var så glad att vi var där, minns att hon upprepade gång på gång "vad fin du är" och höll min hand.
Jag hoppas hon har det bra där hon är nu och att hon är stolt över dom som var hennes närmaste. Jag minns när jag pratade med henne i telefon några dagar / en vecka innan hon somnade in, hon kunde knappt prata men ändå så ansträngde hon sig verkligen och frågade hur det går i skolan, hur jag mår och såvidare. Sa till henne att jag ska komma och hälsa på henne och att jag saknar henne och då da hon "är det säkert" och jag svarade "lovar". Känner nu att jag bröt ett löfte och hann liksom aldrig träffa henne en sista gång. Mamma berättade att hon va så sjuk de senaste veckorna att hon inte ville prata med någon men när jag ringde henne så ville hon prata med mig. Kommer aldrig sluta sakna henne och jag tror fortfarande att hon kommer komma tillbaka men måste inse att det inte kommer hända.. Vila i frid , älskade vännen, bästavän, vi ses på andra sidan, jag älskar dig och glömmer dig aldrig💘

Likes

Comments