Hej alla!

Jag tänkte skriva lite mer angående mitt självskadande beteende. Jag får ofta frågan hur jag kan skada mig själv genom att trycka ett rakblad mot huden som gör ärr för livet och ställer frågan ''gör det inte ont''? Det gör inte ont när man mår så dåligt att man inte vet vad man ska göra med sig själv. I mångas ögon är det bara emon som skär sig men så är det verkligen inte. Bara för att man är snygg, har fina kläder, bra betyg och glädje spridare på utsidan så betyder det inte att allt är bra. Hon kanske alltid har långärmade tröjor bara för att hon inte vill att ni ska se henne som någon som skär sig. Det är så sjukt vanligt att ha ett självskadande beteende än vad ni tror. Du som läser detta kanske har ett självskadande beteende men du vet inte om det. Ett självskadande beteende är inte alltid att skära sig. Att skära sig är 1 sätt av 100 sätt. Det kan vara sex, brott, skada andra människor osvosv. Det finns så många olika sätt man kan skada sig själv på. Detta blir som ett beroende till slut och det går inte att sluta. Jag vet att det finns människor som alltid kommer alltid kommer säga att vi med ett självskadande beteende är svaga människor, men jag kommer alltid säga emot. Alla med ett självskadande beteende är inte alltid starka människor men skär mig sig som ett exempel så har man oftast mått så dåligt att man knappt vill leva längre. En stark människa enligt mig är någon som haft det tufft men fortfarande står på sina ben & vågar stå upp för sig själv och sina misstag. Jag kommer aldrig skämmas över mina ärr eller tatuera över dom. Detta kommer låta helt sjukt i mångas ögon men jag är stolt över mina ärr. Missuppfatta mig inte nu, jag är stolt över att det är ärr och inte sår, jag är stolt över att jag inte mår så dåligt längre, jag är stolt över att jag lämnat in alla mina rakblad till personalen och jag är stolt över att jag kan prata om mitt självskadande beteende så öppet som jag gör. Bara för att man har synliga ärr så betyder det aldrig att det är okej att kommentera ens ärr. Det är otroligt respektlöst. Är du någon som brukar kommentera någons ärr så hoppas jag verkligen att du tänker om efter att ha läst detta inlägg. Jag tycker att folk har för lite respekt för varandra nuförtiden. Även jag kan vara respektlös men det är något jag jobbar på.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!
Det var ju ett tag sedan nu jag länkade låtar så i detta inlägg ska jag länka nya låtar. Jag hoppas ni gillar min musik smak, ha de duuuunder bäst. Pussar

Jag vet att det finns människor som tycker jag ska tänka på att jag har yngre läsare men detta är MIN blogg och jag lägger upp vad jag vill på min blogg. Aldrig tvingat någon läsa min blogg liksom

Likes

Comments

Tjo babes!

Idag har jag varit i skolan, haft behandling och överaskat Ramona bara för vi tycker om henne så mycket. Jag och nora är fett omtänksamma alltså! Jag blir så jävla förbannad på äckliga människor med ingen respekt. En vän till mig har blivit på körd av en betong last bil och ligger på sjukhuset nu nyopererad, slangar och sprutor i armar och mage. Tjejen kan inte ens ha på sig kläder eller röra sig. Detta hände alltså i Tisdag men hon har inte ens fått duscha ännu så hon har blod i håret sedan i Tisdags. Dom har klippt sönder alla hennes saker också. Men över till varför jag är förbannad, någon som aldrig fått en uppfostran skriver till min vän som blev påkörd ''haha påkörd hahaha''. ALLTSÅ VEM SÄGER ENS NÅGOT SÅNT RESPEKTLÖST? Min vän hade tur att hon överlevde och sen kommer någon och säger sådär. Skulle jag varit hans mamma skulle jag skämmas över mitt egna barn. Ville dela med mig av detta för att visa hur sjuka människor det finns. Jag hoppas verkligen att ingen av er någonsin har skrivit eller kommer skriva något liknande till någon annan någonsin. Jag hoppas att alla ser hur sjukt detta är. Inget friskt beetende!

Jag hoppas att det går och lösa att jag får åka och hälsa på henne. Ville bara dela med mig om detta. Kommer nytt inlägg imorgon. Puss och kram!

Likes

Comments

Min naturliga hårfärg är ljusbrunt men jag har färgat mitt hår svart.
Jag använder en blåsvart färg när jag färgar mitt hår.
Jag drivs jätte bra i svart hår men saknar mitt blonda ibland också.
Första veckan jag bodde på behandling hade jag blont hår och hårförlängning, jag tog ut hårförlängning och färgade det svart eftersom det slet så mycket på håret.
Innan jag började bleka mitt hår så hade jag hår nedanför brösten och när jag färgade det svart så var det inte ens till axlarna.
Nu 7 månader senare har jag fått hår till axlarna och mitt hår är mycket friskare än när jag höll på med blekning och hårförlängning konstant.
Jag ska låta mitt hår vila ett tag till innan jag sätter in ny hårförlängning igen.
Det enda jag gör med mitt hår nu är att färga det och plattar det kanske 4 gånger i veckan max.
Just nu har jag ganska mycket utväxt men ska vänta med att färga det någon vecka till.
När jag var blond blekte jag utväxten allt för ofta, använde nästan aldrig hårolja, plattade håret flera gånger om dagen och var inte alls försiktig med mitt hår.
Jag har en helt okej hårväxt, mitt hår växer bra så länge jag tar hand om mitt hår på rätt sätt och det gjorde jag inte när jag blekte det.
Andledningen till att jag har kort hår nu är att jag var blondin i ca 2 år och håret gick av somsagt.
Jag älskar långt hår, inte klippt mig kort som visa tror.
Jag klipper mig verkligen aldrig, senast jag klippte mitt hår var när jag bodde hos mamma.
Jag vet att man ska toppa sitt hår ca varannan månad men mitt hår växer inte bättre när jag toppar det som de gör för visa andra.
Framöver ska jag toppa mig för har fett slitet hår men inte just nu.
Låter inte vem som helst röra mitt hår.
När jag var liten hade jag otroligt lockigt hår men nu har jag bara lite vågit efter jag duschat.
Mitt hår blir i en keff kvalité efter jag duschat så brukar oftast platta håret efter jag duschat.

Hoppas ni tyckte om inlägget, vi ses i nästa! Puss&Kram

Likes

Comments

ska alltså läsa igenom alla dessa häftena, tagga life😑

Likes

Comments

Godmorgon babes!
Nu är det måndag igen, ny vecka, ny skolvecka och nya möjligheter.
Imorgon har jag soc möte med min handläggare och min mamma, tid vet jag inte men ska ringa min handläggare på någon rast om jag hinner.
På Torsdag har jag ett till prov i tekniken, eftersom jag var borta i helgen så har jag inte hunnit plugga men ska göra det när jag kommer hem.
Nu har jag engelska, ha en dunder bra dag!💓

Likes

Comments

Det är så många som missförstått allt.
Vill egentligen inte skriva angående detta på bloggen men känner lite att jag blir tvungen.
Jag och min bästavän hade bestämt att träffas i Kramfors i fredags och personalen hade tillåtit det och jag skulle ta bussen halv sex tillbaka.
Min bästavän kunde inte åka så jag åkte till henne, hon bor i Härnösand.

Jag vet att det var dumt av mig eftersom jag inte får åka till Härnösand för personalen men vi hade liksom bestämt redan.

Jag träffade min bästavän och hade inte tillräckligt mycket pengar kvar på mitt busskort och tåget hade redan gått..
Vet att jag borde haft mer koll men jag är otroligt spontan och har alltid varit.
Någon hade sätt mig i Härnösand tydligen. Pratade med behandlingen strax efter jag hade pratat med min mamma.
Jag tycker att jag gjorde klart och tydligt för dom att jag skulle fixa en sovplats och höra av mig när jag laddat mobilen men vi missförståd varandra helt.

Min mobil var död och jag laddade den när jag hade fixat sovplats vilket blev sent, jag deckade och ringde min mamma dagen efter.

Min mamma har fått för sig att jag var på fest i Härnösand och ringde dit aina och dom slaktade hela festen.
Jag var inte på någon fest alls.

Alla vägrar lyssna på mig och ingen tror på mig men helt ärligt så är de upp till er, jag bryr mig inte.
Dom som inte tror på mig behöver inte höra av sig till mig heller.
Jag vet själv vad som hände.
Jag var inte på rymmen.

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag!!
Jag hoppas verkligen ni haft en bra alla hjärtans dag oavsett om ni är singel eller inte.
Alla hjärtans dag behöver inte bara vara en dag för dom som är i ett förhållande som jag vet att vissa tror, för mig är det en dag man ska visa uppskattning till andra människor och sprida glädje och kärlek.
Jag hoppas att alla ni har haft en underbar dag och jag hoppas att ingen behövt ligga i en säng och gråta bort hela alla hjärtans dag.
Det har jag gjort innan på alla hjärtans dag och det borde ingen behöva göra men tyvärr finns det alltid någon som har en dålig alla hjärtans dag.
Min alla hjärtans dag har varit helt okej iallafall, varit med Nora som precis kommit hem och har mått bra och varit på glatt humör.
Enligt mig själv iallafall.

Likes

Comments

Suttit nu på morgonen och plugga till provet som jag ska göra i teknik.
Det är så enkla grejer men jag hade inte pluggat nånting när vi skulle göra det så inte så konstigt att jag faila.
Ska iallafall göra om det nu klockan 11 och är inte nervös alls.
Kan nästan alla och man ska kunna hälften för att få godkänt.

Likes

Comments