Better Blogging Nouw
Presentation picture
babbii
Barbara, 23 år, Halmstad
Hellu! Jag heter Barbara men kallas för Babbi, Är Ungrare men född i Sverige. Lever mitt liv i Halmstad innerstad. Är född 1992. På fritiden är jag en hemlig superhjälte och bekämpar brott. Min blogg handlarfrämst om Musik då jag finner musiken som passionen i mitt liv! Vid kontakt; Barbara-k@live.se

 

Basslovers United - Drunken

Hahahhaha lyssnade BARA på sån här musik för 5-6 år sedan asg! Denna låten har ia toppat många listor lite överallt. På två dagar har den fått över 40.000 visningar på tuben så någon slags hit måste den ju vara? Påminner om en låt som scooter gjort, därför jag gillar den lite smått.. Men inte direkt min typ av musik, gillar mer club musik :)

 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Avicii - Two Million (FET!)

Låten släpptes igår och är tillägnad till Tim Bergs (AVICIIS) fans för att då hans fanclub på Facebook nått 2 miljoner. Gratulerar! 

MEN HUR FET ÄR INTE LÅTEN?

 

- Kylie Minogue - Timebomb (fet låt) -

Fick förra veckan ett najs tips av en gullig trogen läsare, tack Lohman :D 
Låten hade kunnat vara bättre i refrängen, men den funkar :)

 

- Paris Hilton - Louder (feat akon) Prod by David Guetta -

Självklart la jag upp låten stars are blind med Paris Hilton för att jag blev påmind om den när jag läste att hon håller på med ett nytt album! Klagar inte på låten, den känns dock lite... hmm... just för att hennes röst är mega redigerad. Har hört en annan låt från skivan som faktiskt funkar. Denna låten hade iaf kunnat vara bättre utan hennes smurf röst som förstör låten. Right? 

 

- Många som frågat ang Club Moon -

Ja jag har ju fått endel som fått reda på att många av club moons personal samt mina älsklingar valt att flytta över till B&B. Varför? tänker jag inte gå in i detalj på. Men jag har iaf valt att kvar på club moon pga egna anledningar. Jag och mina älsklingar kommer att bli enade tillslut igen, det vet jag! 
Jag önskar ALL lycka till B&B som kommer ha sjukt grymma DJ's denna sommaren! Jag ser inte de som konkurrenser utan hoppas att det ska gå ös bra. Men självklart får ni inte glömma lilla mig och Ina på Club Moon heller som också har planer som ni kommer att få reda på i ca mitten av juni :) 

Kram på mina söta läsare som uppmuntrar min blogg, kanske ändå efter all tjat ska slänga upp Biebers nya låt ;) 

 

Neverstore – Vi Mot Världen (Sveriges EM-låt 2012)

den 11:e juni gör Sverige entré i fotbolls-EM mot Ukraina. Sveriges officiella EM-låt görs av bandet Neverstore och det är faktiskt första gången de sjunger en låt på Svenska :) Vad tycker ni om låten?
 

 

justin bieber ft ludacris - all around the world

Låten är väldigt party men den finns inte ute på tuben än och jag tänker inte lägga ut länken vartifrån jag hitta den ;) Isf måste ni bli snällare med kommentarer!

 

Jay Sean - I'm All Yours ft. Pitbull

Så sjukt bra låt! Vet att jag pikade låten förut men ah nej för 1-2 år sedan hade detta varit en sån sjukt typisk Babbi låt. Så det är väl mest därför jag gillar låten! :)

 

- Börjat gilla en gammal sommarplåga igen av två anledningar -

1. Låten är jävligt sommrig och man hann aldrig riktigt tjata ut den förut. 
Detta är då mer än låt som jag lyssnar på när jag är ute och går osv, får en skön sommarkänsla av den!
2. KILLEN PÅ VIDEON ÄR VRÅL SEXIG! Brunett med långt hår, det säger ju allt :)

 

- Vad var det jag sa om Loreen? -

Del final 1 och låten hade spelats till första refrängen och snabbt uppdaterade jag på FB, "Med Loreens låt kommer vi att vinna EVSC". Jag visste verkligen direkt att det var en vinnarlåt och jag har varit så jävla stolt över att få representera loreen! Vet inte när jag senast var så stolt över ett Svenskt bidrag! Stort grattis till Loreen :))