Hej folk och annat! 🎉

Tänkte mest bara flika in en liten snabbis såhär efter midnatt. Varit trött och low af så har tagit mig en riktigt lugn helg. Det slog mig att jag druckit alkohol en gång på ett halvår. Vad hände? Känner sällan sug efter det mera. Men det är väl en bra sak antar jag. Börjar få lite resfeber och börjar planera för fullt inför resan.. Waäöeah.
Kollar runt på alla aktiviteter och diverse utflykter man kan göra mer i Punta cana. Blir nog något återbesök på ställen vi var förra gången, Saona Island bland annat. 🌴☀️

Glömt bort klockan lite grann, och nu är den några timmar för mycket och alarmet ringer visst 04:30. Heja heja! Kaffe får stå till tjänst imorgon. Resten löser sig.

Night. ☀️❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja.. Vaknade upp härom dagen och hade lite väl många följarförfrågningar och notiser. Inklusive massa prints från Facebookgrupper skickade till mig i insta PM, från olika snälla och kloka tjejer i gruppen som ville uppmärksamma mig på detta rabalder. Allt detta pga en liten unge som fått för sig och skrivit ut öööverallt att jag tvingat (??) Nicke in i en av katterna (!!). Han har aldrig någonsin varit in i en katt, och skulle aldrig tillåta han och definitivt inte katten....


Kan människor bara sluta finna ro i dessa häxjakter och lära sig att tänka själva istället?

Likes

Comments

Hiiiiii peepz.

What a long day. En riktig svag-dag. Varken kropp eller knopp i sitt rätta element. Men så får det vara ibland, det är allrajt.
Ibland är det svårt att kontrollera, då får man bara go with da flow. Känna det som vill kännas.


Men nu är jag äntligen nedbäddad i favvobädden och har det bra i alla fall, med en hårig bunt kärlek omkring mig. Ny dag imorgon, nya andetag, nya möjligheter. 🌟


Love

Likes

Comments

Hej fint folk!

Hur står det till ? Här är det väl helt okej fantastiskt. Det är lugnt på jobbet idag (wääät), så tar mig en extra kaffe i soffan och drar av några rader här.

Sen vet man inte vad som blir. Akvariet har varit skitigt i några veckor för länge, det är en sak jag borde åtgärda snarast. Mycket man borde. Sen ska jag kanske få in en liten dejt med Sara ikväll också. Det var verkligen inte igår (inte förrgår heller). Ibland blir verkligen saker som dom blir bara, men det är okej. 💚 Det är aldrig försent liksom.

Nu ska jag jobba i 30 minuter till, sen kaosa ut i den spännande snöstormen! Jag är lite tacksam att jag bor några minuter från jobbet.. 🤙

Ses!

Likes

Comments

Din respons på vad som sker utanför dig själv är alltid vart din makt är. Allt som sker runtom oss är neutralt. Det bara är. Det är våra egna invanda värderingar som sätter värdet.

Att oroa sig är något vi alla är väldigt bra på emellan åt. Men oroandet i sig tjänar inte till något syfte alls, än att du slösar tid på att inte göra ett skit, och du lever definitivt inte i nuet. Ta din kontroll tillbaka, och ha tillit till universum och framför allt - till dig själv.
Du är precis där du ska vara, just precis nu.

🌱❤️

Likes

Comments

Waaat, idag går vi in i vecka 3 för detta år. Redan!!! Tycker tiden kan lugna sä' lite. Hinner inte med mentalt. Ens tidsperspektiv kan verkligen variera.. När man var barn så var en dag hur lång som helst. Ett sommarlov var en underbar evighet. Att vänta på något var det jobbigaste som fanns. Allt på gott och ont förstås.

Men det är mycket som händer atm, och många planer, drömmar och idéer i luften.. Mycket man vill och är nyfiken på liksom. Men det är la bara att kö. Eller så låter man det stanna vid just en dröm. Allt du kan föreställa dig är möjligt. 🌱

Blir en lugn planerarmåndag med min Kjelle efter jobbet. Planera in resten av veckan, fixa det som ska fixas innan das resa, lite tid och snack för diverse framtid och planer. Men först jobb till kl 18, I'll stay strong. 🤘

Likes

Comments

Just nu sitter vi i bilen påväg ned mot Hallsberg. Jag, Kjelle och svärmor. Svägerskans son fyller 10 år så vi ska dit och gratta, fika, käka, ha trevlans, ni vet.

Blir mysigt med en liiden roadtrip nedåt i landet. Jättevitt och fint överallt är det. Trött i ögat och mensig af men det gör inget.

Peaceee. 🌹

Fina land!

En snygg

Likes

Comments

Försöker vid erhålla handståendet/gåendet så gott det går emellanåt. Man vet liksom aldrig när det kan löna sig att gå upp och ned.

Ringrostigaste i stan, men heyyy de går! 🤘

Likes

Comments

Woaa, hellå där!

Jag är fortfarande dålig. Zznark?? Fast igår var det ännu värre. Ont i huvudet, ansiktet, megatrött, helt yr och allt snurrade mest. Tror jag hade vätskebrist eller något, men det håller i sig idag med, så jag vet inte..? Försöker få i mig några glas vatten i timmen i alla fall. Vet inte vad jag kan göra mer än så. Har lovat att vara tillbaka på jobbet imorgon, så hoppas allt känns som vanligt snart.. 😊

Har i alla fall lyckats pallra mig till affären i kylan och handlat frukost och kattsand. Det var jäättejobbigt, haha.
Nu dricker jag kaffe i min onepiece och försöker bli varm igen. Tänt ljus i hela lägisen och hoppas på att få typ 25 grader snart. Hellre för varmt än för kallt. För man kan ju alltid gå runt naken liksom. Helst. Men det var det för nu! På återseende. 🌺


Man är ju sällan ensam hemma i alla fall:

Likes

Comments

Vi irrar runt här i livet. Fyller oss själva med sånt som är ihåligt. Fyller tomheten med ännu mera tomhet. Vi samlar på oss materiella ting, titlar, status och tror att det ska få oss att känna oss tillfreds med oss själva.
Vi tar kort på instagram, och blir glad när någon likar. Vi tror att deras like säger något om vem jag är, och hur omtyckt jag är. Som att det spelar någon roll. Som att det spelar någon roll hur många som tycker jag är snygg, smart, eller hur duktig jag är på att laga mat etc. Som att andras bekräftelse eller icke-bekräftelse har någon som helst betydelse när jag ligger i graven om hundra år. DU är värdefull, ditt liv är värdefullt. Din mening här på jorden är inte att jaga likes.
Du är mer än så. Din mening är att finna ditt sanna jag - din kärna och ditt ljus, samt börja leva utifrån den platsen. För snart är du död. Det här är inte för evigt. Vi vet inte ens när vår chans här är förbi. En dag vaknar du inte upp mer. Inga fler andetag. En kall, död kropp som en gång var din. Det är den enda absoluta sanningen som existerar.

Vi alla är här på lånad tid. Varje dag av ditt liv behöver inte vara fyllt av glädje, skratt och lycka. Det orimligt. Men låt varje stund av ditt liv vara inspirerad utifrån en vilja att växa. En nyfikenhet om vem DU är. En ärlighet om din hehet. Söker du ständigt andras bekräftelse på att du är värd något, och i jakten på lycka, så är sanningen att du aldrig kommer finna lyckan. För du spelar roll. Börja fokusera på vad du kan ge andra, istället för vad dom kan ge dig. Tacka och ta emot komplimanger, men låt dem inte bestämma över hur du känner dig och är.


Det är det DU som bestämmer. Bossen är du! Börja lev ditt liv som du vill. Nu. Helst igår. Du behövs.


Likes

Comments