Header

Nu är det snart höstlov och vad passar då bättre än att resa iväg från kalla Sverige. Var nu i somras i Las Playitas som ligger på ön Fuerteventura som tillhör ögruppen Kanarieöarna. Hade en perfekt vecka med familjen och min kusins familj. Denna resa bokade vi via Apollo och resan gick utan några bekymmer alls. Det var första gången som vi bokade via Apollo och det man kan säga nu efteråt är att Apollo är bland dem bästa resebolagen.

Så nu rekommendera jag verkligen att folk ska ta sig tid att resa utomlands vid hösten för att sedan orka med hela julen och vad passar då bättre än att man får upp till 50 % rabatt på olika erbjudanden på Apollo om man går in på http://rabattkodsidor.se och sedan går in på Apollos rabattkod så finner ni den enkelt och bra.

Och där kan ni finna bra erbjudande på resor till just Kanarieöarna och om ni aldrig har varit där så finns det knappt något bättre ställe att åka till vid denna tidpunkt. Varmt och härligt samtidigt som man kan koppla av och bada i varmt vatten. Så gå in på http://rabattkodsidor.se och klicka sedan på Apollos rabattkod så kommer ni finna 50% rabatt på olika erbjudande på Apollo.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu sitter man i soffan och kollar på filmen The 100 på Netflix. Filmen handla om att typ 100 år efter jorden har blivit radioaktivt och folk har fått fly från jorden så skickar man nu 100 personer till jorden för att ta reda på om det går att leva där.
Har sett ungefär halva filmen och hittills har den varit spännande och bra.

Likes

Comments

Har idag varit på Ikea i Älmhult som är det första Ikea i hela världen. Men nu är det ju inte samma Ikea längre, utan nu har dem ju byggt ett helt nytt. Familjen var och kollade på en ny soffa och säng. Ganska så snabbt bestämde vi oss för vilken soffa vi skulle ha medans sängarna tog lite längre tid. Vi passade även på att äta god mat och köpa lite små saker som vi behövde.

Spelade även match idag på förmiddagen mot Vöikers som är ett innebandy lag i Växjö. Tyvärr så förlorade vi med 8-5 och det är ju aldrig roligt att förlora.


Likes

Comments

Hej igen bloggen, nu är jag tillbaka efter ett tags frånvaro. Har haft en sommar som har varit perfekt och därför har min tid till bloggen inte varit mycket. Har då fort prioritera och göra de saker som var viktigare för stunden.

Men nu är jag tillbaka igen och har nu börjat femman. Läxorna är fullt igång och skolan rullar på som vanligt fast lite mer prov nu i femman. Har idag haft besök av min kusin som bor i Trollhättan och alltid lika trevligt att träffa honom. Imorgon är det match i innebandy som jag spelar och hoppas naturligtvis på vinst.

Avslutar inlägget med en härlig bild från Las Playitas som jag var i somras. Där vi hade en perfekt vecka med super fint väder och roliga aktiviteter.

Vi ses bloggen, tjaooo!


Likes

Comments

​Hej igen, nu är det lite mer än en månad kvar i skolan och sommaren börja närma sig. Idag så var man och kollade på majbrasan vid Hovshaga. Kvällen blev väldigt lyckad och man träffade härliga människor-

Imorgon blir det nog att vara med kompisar eftersom vi är ju lediga från skolan men vi hörs snart igen alla läsare. tjaoooo :D 

Likes

Comments

Hej igen, nu har påsklovet kommit och vad passar då bättre än att man åker till farmor i blekinge. Så idag har man hjälpt till lite och fått farmors goda mat. Imorgon är det dags att åka hem för att förberedda sig inför att åka till fjällen med kusinerna. Längtar redan hur mycket som helst efter snön och backarna. Men blir ett kort inlägg eftersom sömnen har kommit ikapp mig men har det bra alla läsare. ​

Likes

Comments

Hej, veckan har varit jobbig efter några prov i skolan och månaden hittills har varit perfekt efter att man har firat min kusins 18 år dag förra helgen. 

Imorgon är det dags för match mot Vöikers uppe vid Fortnox Arena. Och det är sista innebandy matchen för denna säsong. Sedan så börjar fotbollen och det ska också bli skönt. ​

Likes

Comments

Hallå igen bloggen, nu har första veckan gått i skolan och lovet är över. Naturligtvis är det skönt att se alla kompisar igen men man saknar även lovet ganska så mycket. Nu ser man mer fram emot nästa lov som är påsklovet för då blir det att åka till sälen med kusinerna. 

Likes

Comments

Hejsan, Veckan har börjat dåligt tyvärr. Efter att jag har sett lite dåligt nu på sistone så var jag och kollade mina ögon förra veckan och då sa dem att jag hade fått lite sämre syn och de rekommenderade mig att skaffa glasögon. Så idag blev det att åka med mamma in till stan och kolla på lite olika par. Fick ta hem några par som jag valde ut och nu sitter man och funderar lite på vilka man ska välja.

Likes

Comments

Hejsan hoppsan alla läsare, nu är det en ny härlig vecka efter en ganska så bra helg. Lördagen var perfekt då man kollade på Sune i fjällen på bio med några kompisar och avslutade kvällen med att äta Kina mat med familjen. Sedan blev söndagen inte lika rolig då det blev förlust mot både vöikers 1 och 2. Men det är bara att ta nya tag nu till veckans träningar.

Men nu blir det att göra lite läxor innan man sätter sig och kolla på några serie.

Likes

Comments