För ungefär 10 månader sedan så fyllde jag 18 och åt en tidig födelsedagslunch med två av mina vänner. Det var det sista inlägget jag skrev, sedan gav jag upp med både träning och bloggandet. Men nu så känner jag att det faktiskt är dags att ta tag i kost och motion för att bli pigg och må bra igen. Jag kommer därför att använda mig av denna blogg som en typ av anteckningsbok, för att hålla motivationen uppe.

En annan sak jag vill göra är att skriva om massa roliga saker som kommer att hända nu de kommande halvåret, för det är så att jag ska ta studenten i år!! Så det kommer att vara 150-dagars, 100-dagars, resa med klassen, studentkryssning, 50-dagars, bal, studentvecka och självaste studentdagen. Detta kommer jag att skriva om, ja om jag kommer att hålla i bloggandet så länge vill säga.. Wish me luck!

Likes

Comments

Hejsan! Har varit dåligt med vanliga inlägg i veckan, det är för att jag inte har gjort något förutom att gjort läxor och tränat. Men nu är det en ny vecka framför oss och sista veckan innan påsklov. Det kommer bli en lugn och rolig vecka för på tisdagen och onsdagen så är jag inte i skolan, då är jag först på UF-mässa och sedan på studiebesök i Stockholm. Så är i skolan måndag och torsdag, dessa dagar är relativt lugna och roliga.
Sen på fredagen är jag ledig och då ska vi förbereda inför lördagen då jag äntligen blir 18!! Sen på söndag drar vi iväg på kryssning.

Hur kommer eran vecka se ut?

Likes

Comments

Instagram@bbacklundd