GLÖMDE BORT ATT PUBLICERA INLÄGGET, DETTA SKULLE VARA UTE DEN 17 JANUARI

Hej!
Har inte lagt upp någonting på grund av att jag glömde min datorladdare i skolan förra veckan och har inte haft något batteri kvar eller tillgång till en annan laddare.

Men i alla fall så var det 150-dagars förra veckan i Tisdags (10 januari). Jag och de andra i klassen gick som vanligt i skolan och slutade klockan kvart i tre, så jag sprang ner till bussen och skyndade mig hem. Väl hemma började jag med att äta och duscha, sedan började jag sakta att fixa hår och smink. När allt var klart och det började närma sig att åka så packade jag ner allt som behövdes under kvällen, så som biljett, legitimation, alkohol och ögonfranslim!


Vi startade kvällen hos en i klassen som bor i Gävle, vi dansade, körde drickspel och taggde igång kvällen. Runt halv elva drog vi mot Slick där festen var denna gång, temat var Flower Power! Jag hade iallafall super kul och längtar till alla andra fester som kommer vara under detta halvår.

Jag tog knappt några bilder då jag för det första var stressad innan jag skulle dra och sedan tänkte jag inte på det. Men här är några jag lyckades ta.

Likes

Comments

För ungefär 10 månader sedan så fyllde jag 18 och åt en tidig födelsedagslunch med två av mina vänner. Det var det sista inlägget jag skrev, sedan gav jag upp med både träning och bloggandet. Men nu så känner jag att det faktiskt är dags att ta tag i kost och motion för att bli pigg och må bra igen. Jag kommer därför att använda mig av denna blogg som en typ av anteckningsbok, för att hålla motivationen uppe.

En annan sak jag vill göra är att skriva om massa roliga saker som kommer att hända nu de kommande halvåret, för det är så att jag ska ta studenten i år!! Så det kommer att vara 150-dagars, 100-dagars, resa med klassen, studentkryssning, 50-dagars, bal, studentvecka och självaste studentdagen. Detta kommer jag att skriva om, ja om jag kommer att hålla i bloggandet så länge vill säga.. Wish me luck!

Likes

Comments

Hejsan! Har varit dåligt med vanliga inlägg i veckan, det är för att jag inte har gjort något förutom att gjort läxor och tränat. Men nu är det en ny vecka framför oss och sista veckan innan påsklov. Det kommer bli en lugn och rolig vecka för på tisdagen och onsdagen så är jag inte i skolan, då är jag först på UF-mässa och sedan på studiebesök i Stockholm. Så är i skolan måndag och torsdag, dessa dagar är relativt lugna och roliga.
Sen på fredagen är jag ledig och då ska vi förbereda inför lördagen då jag äntligen blir 18!! Sen på söndag drar vi iväg på kryssning.

Hur kommer eran vecka se ut?

Likes

Comments

Instagram@bbacklundd