View tracker

Postad i: Allmänt

Söndagen, den 27 november, började med att jag vakande upp hemma hos Thilde tack vore att hennes lillebror kom sjungandes jullåtar, det var även första advent. Vi åt frukost och sedan fixade till oss. Sedan blev det fika för mig och annan kompis på Eh. Stan var dock sååå fullproppad för att vara lilla Trelleborg. Jag spelade även två matcher, denna och förra helgen, båda avslutades dock med förlust.

Även på tal om förra veckan , så fyllde jag även år, vet inte om jag ska nämna mina födelsedags presenter här, i nästa inlägg eller inte alls. Jag tycker inte för övrigt om att fylla år, men dagen blev lyckad.

Man känner även verkligen att det är höst nu, även att vintern är på väg, usch känner jag bara! Det ända positiva är nog ändå att man kan gosa ner sig i sängen utan att alla klagar haha! En stor höst favorit alltime är varmchoklad och ljus, behöver inte ens vara med doft, eller okej jo. Doftljus, det är en favorit. Så säger vi istället hahah!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vecka 43! Så händelserikt, men först måste jag fråga ifall ni gillar när bilderna är före eller efter texten? Jag tycker att före är bättre för då kan man ändå förstå vad man läser om, och efter är bra för ja - det bästa till sist!

Veckan började iallafall i måndags, tidigt på morgonen åkte vi upp till flygplatsen i Malmö, vi checkade in vårt bagage och sedan därefter satte oss på ett flyg till Polen. Det var så sjukt kul att få vara i sitt hemland, och dessutom sin hemstad som jag inte varit på 3 år. Där fick jag köpt lite smink och en halsduk som jag verkligen bär dygnet runt och är helt besatt av!

Hursomhelst så åkte vi hem på onsdagen. Jag gick två super tråkiga skoldagar& gjorde ett kemi prov som förresten gick bra, & hann precis packa ut min väska innan jag behövde packa inför Småland.

Vi åkte upp dit runt 4 på fredagen och bilresan tog oss drygt 4 timmar. Ni som följt min *gamla* blogg kommer nog ihåg denna söta katten? Ja men gud vad han har växt, visst? Vi hade det iallafall hur mysigt som helst, hela veckan. - måste bara tillägga att nej vi sov inte i det där vindskyddet i skogen, haha!

Veckan gick bra, och nu har jag höstlov. Jag kan redan känna på mig och gissa verkligen mig fram hur kall vintern kommer bli, jag fryser liksom redan ihjäl !

Kom ihåg att älska er själva även om det är rätt så svårt ibland! <3 Ilysm

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Allmänt

Hej!

Herregud vad jag har saknat att blogga! Det var ungefär 4 månader sen jag uppdaterade. Och mina förgående inlägg var bara sååå dåliga. Så, jag bestämde mig för att börja om, både med temat, inläggen och allt annat som kommer att dyka upp här. Jag lovar också bättre kvalité av bilderna och bättre uppdatering!

Så, lite om mig kanske för er som inte känner mig sen tidigare. Jag heter Angelika Szmelcer och bor i Skåne, jag går just nu i 7an. På fritiden tränar jag innebandy och samlar mig på konstiga idéer som jag sedan utför på mer eller mindre på ett väldigt spontant sätt. Hoppas ni stannar kvar och gärna vill hänga med mig på mina dagliga äventyr, puss!

Likes

Comments