Tänk hur mycket vädret kan påverka ens humör & ens psykiska mående.
Jag vet många, inklusive mig som får dippar på hösten. Man blir liksom lite mer ledsen, lite tröttare & precis som vädret ser man allt väldigt grått.
Absolut kan hösten vara fin, den har absolut fina & mysiga stunder men som den sommarälskare jag är så blir de deppigt att sätta på sig den tjockaste jackan man har & ändå gå & frysa.

Hösten påverkar mig extremt mycket psykiskt, min ångest blir värre, väldigt mycket värre. Jag slutar se dom bra stunderna i livet & bara ser dom svåra & mörka. Jag blir deprimerad & drar mig undan från dom människorna som står mig närmast, vilket sen leder till att jag känner mig ensam som sen i sin tur ger mig en sjukligt grov ångest. Onda cirklar, hela tiden.
Det är nu man märker min impulsivitet som mest. När jag blir deppig eller känner att ångesten är påväg är jag expert på att exempelvis köpa saker som gör mig glad för stunden. Vem blir inte glad av materiell lycka liksom? & visst det är inga större problem, men att agera på ett impulsivt sätt har aldrig ledigt till något positivt för min del.
Man blir helt enkelt rädd för sig själv när man kommer i sin lilla dipp.

Önskar att jag också kunde få se hösten från den ljusa sidan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alltså är verkligen glad, på riktigt.
Jag har växt upp med hästar hemma i hagen, ridigt sen jag lärde mig gå typ, fick min första häst när jag var 8år. Nu har jag vart hästlös i 1år, och äntligen står de en ny hemma i hagen som jag på söndag ska få träffa(!!!!!)
Är så jävla glad, äntligen har jag terapi för själen ute i hagen igen❤

För övrigt var jag & Edvin i Uddevalla & Trollhättan igår, vi gick i affärer & jag piercad mina bröstvårtor🙈
Lägger in en bild på dom nya kläderna här nere om ni är i intresserade av de.
Blev en fila tjocktröja, en sweet tjocktröja, dr denim jeans & en levis t-shirt. Hade beställt en Elly Pistol tröja men den var för liten så kommer en ny nästa vecka. Men slänger in en bild på den från hemsidan så länge.

Ha de bäst🍃

Likes

Comments

Hej på er.
Sitter just nu i lastbilen med mitt hjärta när han jobbar. Just nu åker vi igenom Åmål, de väcker en väldigt mycket minnen.
Min morfar bodde här, innan han dog i februari.
Jag saknar honom, väldigt mycket.
Det är redan 7 månader sen hans fina hjärta gav upp, min 93-åring morfar som så hastigt bara försvann❤

Likes

Comments

Likes

Comments

Innan ni läser detta, kom ihåg att alla är olika.

För de första har jag inte valt dehär, ingen skulle välja att må såhär.
Jag ser likadan ut som vem annan som helst, men insidan är helt olik & jag har tappat bort mig själv.
Det skadar mig inuti, det är som att simma mot starka strömmar. Man kämpar & kämpar men faller bara längre & längre ner.
Hur skulle de kännas att släppa allt & låta mig falla fritt?
Jag kan säga till mina nära & kära att det är bättre men sanningen är, jag har lärt mig dölja de.
Det gör ont i ens själ, titta sig i spegeln & gråta åt vad de är man ser. Jag hatar mig själv.
Jag är rädd, för jag vet att jag inte kan kämpa för alltid.
Tankar om att inte vilja leva, panikångest & självskadebeteende... varför blir vi arga på människor som har de? Det hjälper inte att skälla på mig för de blir inte bättre.
Jag orkar inte vara ledsen mer, orkar inte gråta mig till söms fler nätter.
Mornarna är värst, att ens lyckas vakna & ta sig ur sängen kan vara de absolut svåraste. Jag vill alltid ligga kvar i mörkret, i min trygga varma säng där ingen kan skada mig.
Mamma, pappa jag älskar er. Förlåt för jag gör er besvikna hela tiden, för jag vet att jag inte lyckas tillräckligt.
Hatar känslan när man sitter där, helt förstörd, man vill prata med någon. Med någon av dom som sagt "jag finns dygnet runt för dig" men när man väl sitter där med telefonen & ska ringa någon så går det inte. Det går inte trycks på ring, för vad ska man svara när dom frågar "varför är du ledsen?" När man själv inte vet varför? Man känner sig bara tom, tom på känslor, tom på ord.
Någon som aldrig vart i en depression kommer aldrig förstå något av detta, man kan inte förstå hur svårt de egentligen är.
Och till sist, till er som svikit & lämnat mig, jag antar att jag inte var bra nog, att jag bara var en börda för er. Hoppas ni har de bättre utan mig.
Ni som läser detta, skäms inte. Psykisk ohälsa är absolut inget att skämmas över även om många gör de ändå.

Stay Strong❤

Likes

Comments

Alltså usch, hur dåligt får man ens må? Det är iaf onsdag imorgon så 3 jobbdagar innan jag äntligen går på en förhoppningsvis väldigt lång helg.
Men måendet & humöret är skit, mår fruktansvärt dåligt. Vad mer finns & säga om de? Hösten är verkligen inte min årstid alls, speciellt inte eftersom sommaren 2017 aldrig kom.
Nu ska jag iaf försöka sova.
Hoppas ni har de bättre än mig i höstmörkret, ha de så bra🍃

Likes

Comments

4 dagar
4 skift
36 timmar
Så fort min lön rullat in på kontot har jag bestämt mig för att säga upp mig.
Det har vart ett par bra veckor men nu de senaste har allt gått utför.
Den 10:e & 11:e ska jag på utbildning & sen ska jag ha ett nytt jobb. Helt olikt de jag har nu.
Låt dessa 4 dagar gå fort..

Likes

Comments

Åkte till hjärtat i fredags när han kom hem från jobbet, vi va inne i Lidköping en sväng & pratade med folk på natten. Lördag morgon åkte vi & hämta upp Emilia för att sen åka till badhuset i Karlstad, bra badhus med väldigt bra relaxavdelning👌 Sen åkte vi till Kristinehamn för att äta & sen gick vi på bio. Självklart erbjöd jag mig att hålla hand med båda😎
Blev en bra dag med dom bästa människorna.
Nu ska jag & Edvin åka till pappa & sova, imorgon börjar en ny arbetsvecka för oss båda😴
Ha de så bra🍃

Likes

Comments

Vaknade vid 9, åkte & köpte redbull & hämta ut min nya mobil för att sen dra till Bobby i Hova. Vi pratade en del & åt nudlar👅hahaha
Började jobbet vid 2 & dra åt helvete va allt gick åt pipsvängen. Tappade luften de första typ, fick ett slag av en planka i magen & sen kom inte andningen tillbaka ordentligt på typ 2-3 timmar & mådde sjukt illa. Så när klockan blev halv 10 gick jag & duscha & sen stämpla jag ut & tog helg.
Imorgon kommer min babe hem😍
Ha de så bra🍃

Likes

Comments