Wow, klockan springer verkligen iväg när man haft fullt upp hela förmiddagen. Men nu ska jag alldeles strax åka och hämta hem mina små och förbereda inför en tvätt-kväll!

Kroppen skriker efter sömm men den får allt vänta några timmar till.

Ha en toppen dag ni andra, för det ska vi :)


Pussen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej hallå!

Nu ligger jag här i soffan med lindrig huvudvärk och hör mina små juveler snarka så gott i sängarna. Jag känner mig komplett när dom är hos mig, så obeskrivligt skönt.

Det här inlägget nu kommer handla om min verklighet, att jag faktiskt inte alls mår så bra. Det är så skönt att bara få skriva av sig ibland och jag vet så väl att jag inte är ensam i detta.

Dom senaste månaderna har varit kaos och inte bara runt omkring utan även i huvudet. Det hände en del tråkiga grejer i fjol som triggat igång ett mående som inte är roligt för fem öre. Jag har dock varit expert på att skjuta undan alla känslor kring det som hände, för sedan dess har jag verkligen haft det turbulent kroppsligt och känslomässigt. Jag är ett vrak. På riktigt.

Min underbara ångest har eskalerat så pass att jag får veckovis panikångest. Ibland kan det gå några dagar emellan ibland en vecka. Det är fruktansvärt. Jag kan inte längre kontrollera min ångest utan den har tagit över. Är jag inte snurrig och har hjärtklappning så går jag med världens klump i halsen och svårt med andningen..detta kommer och går under dagen varje dag. Ibland släpper den helt för en stund och jag kan äntligen slappna av, men det brukar oftast inte vara så länge. Förr kunde jag med hjälp av olika knep andas bort ångesten utan problem, ibland hjälpte det om jag helt och hållet höll mig borta från koffein och mat.
Inte längre, jag är fast i denna onda spiral. Så att handla för mig är en utmaning, att lämna kidsen på dagis är en utmaning, likaså att hämta dom. Allting triggar igång ett sketet mående som jag hatar. Aldrig aldrig aldrig varit så här tidigare i mitt liv och det är vansinnigt skrämmande.

Men jag vet och har fått det bekräftat, jag är inte dum i huvudet. Jag behöver jobba mig tillbaka igen och försöka finna mig i att jag eventuellt får leva med detta..men jag hoppas givetvis det försvinner helt och hållet.

Jag får hjälp idag. Det känns faktiskt skönt.

Mina barn förtjänar en tjatig och jobbig mamma, haha. Ja jag har fått det bekräftat att jag är jobbig och pratar för mycket...dom älskar mig.

Tids nog blir det bättre. Jag vill och tror det.

Hoppas ni sussar så gott sen.

Pussen❤️

Likes

Comments

Fy in i hela a***e vad halsen bränner. Nog för att jag älskar digestive kex lika mycket som choklad så triggar detta en djävulsk halsbränna. Har varken novalucol eller annat hemma mot halsbränna så jag får försöka dricka mjölk...huvva.

Slog precis på angry birds och ska ge den en chans innan jag kryper till kojs. Haft en kompis över och vi kikade på bad moms (väldigt kul), fast inte så bra som jag hade hoppats men den dög.

Snart är det minsann söndag och det innebär att kidsen är mina igen, hoho! Love it.


Heeh, önskar er en trevlig natt ni andra :) ska drömma mig bort här lite tänkte jag.


Pussen❤️

Likes

Comments

Alltså Viggo, helt ärligt. Han får mig alltid att skratta. Tycker så synd om Theo ibland när Viggo drar igång men den här gången kunde jag fan inte hålla mig. Lyssna på honom bara, HAHAHA!

Det har varit en mysig dag med mina små herrar. Vi fick lite besök av en vän och har bara slappat. Det har inte hänt så mycket annat idag utan vi har mestadels pysslat och grejat här hemma, tvätta hann vi med också.

Nu ska jag fortsätta titta på mumien.

PussenLikes

Comments

Kidsen ligger i sina sängar och sover (okej nu ljög jag, Viggo gör kullerbyttor i sin säng)..ÄH, man lever bara en gång.

Det gick smidigt att hämta kidsen idag, jätte mysig att få komma hem alla tre och mysa ner oss i soffan framför paw patrol. Jag älskar tiden med dom, hela jag mår så mycket bättre av det. Önskar man kunde ha dom hela tiden men icke!

I övrigt talade jag med VC idag. Min läkare skulle ringt mig i måndags på em men ingen hörde av sig. Planen var att vi skulle lägga fram någon slags för hur vi skulle gå vidare med mig, min fysiskt sargade kropp. När jag sen pratade med sköterskan kunde hon inte svara exakt varför läkaren inte hörr av sig, förmodligen hade hon väl inte tid eller så kom annat i vägen. Dessvärre får jag vänta en hel vecka på en telefontid...blöh.

Nu ska jag försöka ta en dusch och sen tända lite ljus.

Pussen

❤️

Likes

Comments

Nu är barnen på dagis och jag ska sätta igång med mitt här hemma, plugga. Jag är så fruktansvärt trött dock..

Det är den tråkiga veckan i månaden jag genomlider nu och jävlar vad dåligt jag mår. Har genom VC fått veta att jag lider av järnbristanemi och har försökt knapra tillskott så gott jag kunnat...men nu, jag mår inte bra. Kan säga såhär, jag är måttligt leds på min kropp nu. Den vägrar bli bättre! Yrsel, illamående, huvudvärk och en trötthet som är vidrig! Jag har sånt flyt i det mesta, not.

Så idag ska jag boka tid hos VC och se hur vi kan gå vidare, har två barn b.la. som jag ska klarar av att ta hand om utan att bli dålig.

Kanske ska vila en stund innan jag ger mig på uppgifterna..huvva!


Puss

Likes

Comments

Först och främst vill jag bara säga God morgon, (har fortfarande inte vaknat till trots 30 min promenad och barn som är lämnade på dagis). AJA!

En sak jag är lite fundersam över och det är barn, speciellt mina. När barnen ska upp till dagis är det jag som får gå in och väcka dom, vissa dagar är kämpiga för dom vägrar gå upp (I hear them, amen). Men på helgerna....ja då kan dom knata upp innan klockan sju och härja. Det är ett fenomen som aldrig slagit fel i det här hemmet. Sen är jag ganska känd för att vara en sjusovare så slutar alltid med en film i sängen på helgerna när dom vaknar tidigt. Perfekt. Synd att klaga.

Heeh, nu måste jag vara lite produktiv.


Pussen❤️

Likes

Comments

Vi är redo för falsketa✌🏼️

Hej

Likes

Comments

Hallå på er, hoppas allt är bra.


Själv har jag precis fått i mig lite mat och tänkte ta mig en dusch för att sen krypa ner i soffan. Är lite trött idag så ska försöka spara energin tills imorgon..

Det ska bli mys med gottigheter här hemma tillsammans med min syster imorgon men jag ska även hinna med en fika/frulle på stan med O. Fett!


Skriver mer imorgon :)

Pussen

Likes

Comments

Hej.

Barnen har åkt hem till sin pappa och jag känner mig SÅ ensam när dom åkt. Den känslan är oundviklig! Tur är väl att dom kommer hit snart igen.

Kvällen blir lugn för min del, ska inte göra någonting vettigt alls.


Hoppas ni får en mysig kväll

Pussen

Likes

Comments