Hej på er, hoppas ni mår bra!

Kidsen och jag har precis ätit lite och nu leker dom på sitt rum, någorlunda bra (so far). I övrigt skulle jag egentligen behöva ta tag i tvätten och vika den men orkar verkligen inte. Känner mig inte helt hundra och är så matt, vet inte om det är något på G i influensa väg eller om jag helt enkelt har min kära pms. Trist är det i varje fall.

Eftersom grabbarna leker så bra nu kan jag plana ut i soffan en stund till någon serie. Energin är verkligen i botten...


Kram så länge!❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Hoppas alla mår bra, här är det bara fint.

Kidsen leker på rummet (överallt egentligen) men än så länge är det fair play mellan grabbarna.

Jag har hunnit röja lite i några garderober och slängt i sopsäckar men känns som att det är sååååå långt till fredag...vill flytta nu.


Jag försöker handskas med singellivet just nu och det känns så konstigt. Har inte varit "själv" sen jag var 14 år, så ah! Det är länge. Dock måste jag säga att det känns lite bättre nu än vad det har gjort. Tror jag börjar komma i underfund med situationen och lär mig steg för steg att jag klarar mig alldeles ypperligt på egen hand.

Men...

Jag blir uppvaktad. Det är så märkligt. Är verkligen inte intresserad av att träffa någon just nu men ah, känns så annorlunda. Haha! Jag tänker bara njuta nu. Finns ingen att ta hänsyn till eller jamsa med. Perfekt.


Hörs senare

Puss

Likes

Comments

Barnen ligger nattade och sover så gott. Tänkte krypa ner bredvid dom strax och försöka sova! Först ska jag ringa till min vän och sen spela lite innan dess att jag knyter mig.


Jag längtar så till fredag. Jag ska hämta nycklarna till nya lägenheten på torsdag och på fredag flyttar vi in! Åååh, det första jag kommer göra är att ta ett långt bad. Det är verkligen år sedan jag badade i ett badkar så nu jäklar😍.


Strunt samma.


Sov gott sen

Puss

Likes

Comments

Hej! Vissa av er sover nog vid det här laget men inte jag! Igår efter jobbet gick jag raka vägen hem, duschade, åt och somnade. Haft feberkänningar sedan morgonen så var helt urlakad. Vaknade dock vid 1 inatt och kunde inte somna om. Helvete.
Jag ska försöka blunda ögonen en stund till innan kvällspasset idag.


Wish me luck.


Puss♥️

Likes

Comments

Det är redan tisdag och jag har ännu inte återhämtat mig sedan helgen. Jag är så trött att jag kan somna ståendes, känner mig inte helt kry i kroppen heller.

Dock ska jag jobba hela kvällen så måste, måste pigga på mig lite och knapra alvedon. Får hoppas detta är övergående, vill och har ingen tid att bli sjuk!


Skriver senare sen när jag slutat.


Pussen♥️

Likes

Comments

Jag känner så mycket just nu.

Jag är sviken och sårad.

Det gör ont i mig samtidigt som jag vet att beslutet var en bra sak att göra. Den var viktig. Väldigt viktig.

Det enda jag förlorade var mig själv. Det var aldrig värt det! Jag var inte värd det.


Inte du heller.


Jag kommer känna saknad. Jag kommer känna mycket. Men känslorna kommer tillslut försvinna och jag kan andas igen.

Jag längtar dit.Det som en gång fanns där kommer förbli ett minne. Ett minne av en tid då vi båda två var vilsna. Förblindade av hoppet och längtan efter någon att dela livet med.


Ingenting är förevigt.
Vi är inte förevigt.

Jag var aldrig din.
Du var aldrig min.


Men min vän. Du ska veta att allting har en mening och det innefattade aldrig oss. Det är okej. Du hittar snart den rätta vägen som tar dig dit du hör hemma. Ge inte upp.

Jag ska precis påbörja min egna vandring nu. Till dit, där jag hör hemma.


Ta hand om dig. För det klarade inte jag.


♥️Likes

Comments

Hej alla! Hoppas ni mår bra och att er lördag blir är lugn och skön (not necessarily) men ändå!

Sims har återigen lyckats nässla sig in i mitt liv så blir väl sittandes med det sen. Haha. Det kan bli kul!


I övrigt så har jag besök och tänkte strax fixa iordning något så vi kan käka och bara gotta oss. Är verkligen i botten just nu, har stampat på mig själv lite för mycket så jag behöver fan skaka om mig själv och inse allvaret i tillvaron som är just nu.


Nu ska sociala ja lägga ner och fixa käk!


Puss

Likes

Comments

Tvättmaskinen är i full gång och jag försöker i mitt stilla sinne njuta av tystnaden men, den är ju så tråkig! Imorgon är det fredag och det innebär att barnen åker hem till sin pappa, inte kul, inte kul!

Jag somnade på soffan inatt och vaknade med aningen avdomnade ben, jag har alltså legat med underkroppen utanför soffan och ena benet över det andra...den smärtan efteråt alltså! Haha. Sömnen fick jag i alla fall.

Nu ska jag kika lite på tuben och njuta av lugnet.


Pussen♥️

Likes

Comments

Det är baskemej inte lätt alla dagar. Kidsen har trilskats aningen med mig nu under kvällen inför deras läggning! Dom har alltså inte somnat än...vissa dagar kan jag ta den biten med ro men andra dagar får jag bita mig i läppen och försöka andas, haha! Det är ingen dans på rosor och båda eggar varandra konstant.

Livet med två barn.

Eloge till alla småbarnsföräldrar, verkligen.


Nu ska jag ringa F en sväng och sen blir det nog sova för min del (om det går).


Puss så länge. ♥️

Likes

Comments

Hej! Jag har planat ut med täcke och kudde och försöker hitta någonting att kika på. I vanlig ordning hittar jag ingenting och väntar väl lite på att sällskapet ska komma tillbaka så man kan kramas.

Är ovanligt trött idag (anar ÄL), har mått så illa och haft ont i magen till och från men det har lagt sig lite nu. Himla skönt. Känner av ångesten dock, har så jobbigt med andningen å klumpen i halsen samt hjärtklappning men tror den hänger ihop med min ägglossning. Fint.


Ska fortsätta leta film här men skriver mer imorgon.


Puss

Likes

Comments