View tracker

Nu kröp jag precis ner i soffan och tänka kika på film å vila lite. Fick knappt en timmes sömn inatt och var helt groggy när syrran väckte mig imorses. Har legat och vridit på mig flera gånger om, ångest, oroskänslor osv. Jag har mått riktigt pissigt faktiskt, var så nervös inför dagens undersökning att jag struntade i frukosten (i fall jag skulle börja hulka som en dåre).

Men atteeee, tror undersökningen kallas för fiberopiskt undersökning, dom går ner med en kamera via näsan ner i halsen...dom kollade i svalget på mig. Fick en mysig bedövande nässpray så det kändes knappt när dom mojsade i halsen! TACK OCH LOV. Jag ville krevera när dom drog fram slangen men det gick jäkligt bra, cred till mig! I övrigt såg det bra ut i halsen. Väntar dock på remissen till göteborg för att få göra en ultraljudsundersökning på sköldkörteln. Förhoppningsvis visar det något så man kan få bukt på måendet. Vill orka med LIVET! Barnen förtjänar en helgalen morsa med världens energi :). Hoppas går ju.


Vi hörs senare, ska blunda en liten stund nu.


Puss på er❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ligger i soffan med tända ljus och tittar på en serie. Bara myser. Är aningen trött i skallen så kommer försöka sova snart.

Har grejat hela dagen och spenderat den med mina små. Så den här veckan är jag barnledig (SÅ trist) men ska mentalt förbereda mig inför undersökningen som ska göras i veckan. Jag har sån ångest inför det...hur ska detta gå..
Har som tur är med mig min fina syster så jag slipper iallafall gå igenom det ensam.

Men men, sov sött😘

Likes

Comments

View tracker

I vanlig ordning, en sömnlös natt med min bäste herre Viggo. Stackars barn till att aldrig få ordentlig sömn av den här nedrans hostan.

Iställer kollar vi på frost och myser i soffan. Helt okej. Lite trött bara.


Puss och godnatt sen💕

Likes

Comments

Hallå!

Vilken eländigt seg dag det har varit idag. Vi vaknade allihopa jätte trötta och möra, men stackars Viggo har kvar sin eländiga hosta. Därför är sömnen sisådär just nu.

Vi besökte vårdcentralen idag med honom och fick utskrivet bättre medicin så nu hoppas jag han stabiliserar sig och att den där jäkla hostan försvinner. Huvva.
Annars har vi tagit det väldigt lugnt idag, inga måsten. Det är skönt ibland.


Nästa vecka är det dags för min undersökning. När dom ska köra ner ett litet endoskop genom min näsa❤️. Åh så himla mysigt...NÄE! Jag ser inte fram emot det alls. Förhoppningsvis får jag tillräckligt med godsaker innan så jag slipper paniken. Avskyr sånt här.


Hepp, nu ska jag pussa på mina små grodor, kolla film och sen sova.

Hoppas ni får en mysig måndag.


Pussen

Likes

Comments

Hej! Jag har så vansinnigt fyndiga rubriker, nästan så man trillar av stolen.

Är hos syrran och har precis lagt mig i sängen med ett avsnitt AHS. Jag är så väldigt trött så jag lär somna relativt snart.

Syster och jag har haft en jätte mysig kväll med goda frallor, varm choklad och film. Jag är så tillfreds just nu, behöver det här. Sen är det skönt att komma hemifrån.


Men jag hoppas ni andra får en mysig söndag.


Puuuuuss❤️

Likes

Comments

Hej hå. Kom hem för en liten stund sedan, hann förbi skoaffärn efter jag varit hos läkaren så Kiddot har varma pjucks.

Efter många om och men fick jag komma till en läkare som var väldigr grundlig och mer inne på att ge mig en chans att kolla upp saker som jag tror kan ligga bakom mitt mående. Problemet nu är att jag är så jäkla rädd. Två läkare har tittat ner i halsen och konstaterat att det finns något där som inte bör vara där. På britsen sitter jag och försöker hålla mig någorlunda orädd och lugn medans dom förklarar vart dom sett detta...iom att det sitter så dumt blir jag remitterad till en öron-näsa-halsdoktor som ska gå ner med en liten kamera i näsan och kolla...alltså FAN! Inte nog med att detta skrämmer skiten ur mig, när jag inte vet vad det är utan nu ska dom ner med grejer i halsen...fy.

Alla tankaf går på högvarv just nu, jag drar alla scenarion. Min läkare försökte lugna mig så gott hon kunde men jag tänker bara på barnen. Tänk om. Tänk om jag faktiskt inte får vara med under deras uppväxt, eller pussa och krama dom varje kväll. Tala om för dom att jag älskar dom, att dom ständigt finns i mina tankar. Tänk om jag aldrig får finnas där.

Precis allting känns förjävligt just nu och jag ska försöka ta det lugnt och invänta besked..min ångest kommer vara helt underbar nu. Verkligen.


Hoppas ni andra får en mysig torsdag.


Likes

Comments

Woah, hallå!

Kidsen somnade precis i soffan och planen är väl nu att jag och sällskapet ska dra igång någon film och bara gotta oss. Är så trött egentligen men får försöka hålla mig vaken ett tag till.

Hoppas ni får en mysig fredag.

Pussen❤️

Likes

Comments

Hej hå.

Alltså två nätter i rad har vi sovit dåligt här hemma, båda är snoriga och hostar. Jag har svårt att komma till ro när den ena låter som han ska spy varje gång han hostar...så jag är ett vrak, haha! Till råga på det har jag pms, är så trött och illamående hela tiden. Jag känner mig mer eller mindre onykter! AJA.

Idag blir det mys och gos framför en massa filmer, glass och mat i mängder. Finns ingen energi till annat här hemma.


Hörs senare.


Pussen

Likes

Comments

Wow, klockan springer verkligen iväg när man haft fullt upp hela förmiddagen. Men nu ska jag alldeles strax åka och hämta hem mina små och förbereda inför en tvätt-kväll!

Kroppen skriker efter sömm men den får allt vänta några timmar till.

Ha en toppen dag ni andra, för det ska vi :)


Pussen.

Likes

Comments

Hej hallå!

Nu ligger jag här i soffan med lindrig huvudvärk och hör mina små juveler snarka så gott i sängarna. Jag känner mig komplett när dom är hos mig, så obeskrivligt skönt.

Det här inlägget nu kommer handla om min verklighet, att jag faktiskt inte alls mår så bra. Det är så skönt att bara få skriva av sig ibland och jag vet så väl att jag inte är ensam i detta.

Dom senaste månaderna har varit kaos och inte bara runt omkring utan även i huvudet. Det hände en del tråkiga grejer i fjol som triggat igång ett mående som inte är roligt för fem öre. Jag har dock varit expert på att skjuta undan alla känslor kring det som hände, för sedan dess har jag verkligen haft det turbulent kroppsligt och känslomässigt. Jag är ett vrak. På riktigt.

Min underbara ångest har eskalerat så pass att jag får veckovis panikångest. Ibland kan det gå några dagar emellan ibland en vecka. Det är fruktansvärt. Jag kan inte längre kontrollera min ångest utan den har tagit över. Är jag inte snurrig och har hjärtklappning så går jag med världens klump i halsen och svårt med andningen..detta kommer och går under dagen varje dag. Ibland släpper den helt för en stund och jag kan äntligen slappna av, men det brukar oftast inte vara så länge. Förr kunde jag med hjälp av olika knep andas bort ångesten utan problem, ibland hjälpte det om jag helt och hållet höll mig borta från koffein och mat.
Inte längre, jag är fast i denna onda spiral. Så att handla för mig är en utmaning, att lämna kidsen på dagis är en utmaning, likaså att hämta dom. Allting triggar igång ett sketet mående som jag hatar. Aldrig aldrig aldrig varit så här tidigare i mitt liv och det är vansinnigt skrämmande.

Men jag vet och har fått det bekräftat, jag är inte dum i huvudet. Jag behöver jobba mig tillbaka igen och försöka finna mig i att jag eventuellt får leva med detta..men jag hoppas givetvis det försvinner helt och hållet.

Jag får hjälp idag. Det känns faktiskt skönt.

Mina barn förtjänar en tjatig och jobbig mamma, haha. Ja jag har fått det bekräftat att jag är jobbig och pratar för mycket...dom älskar mig.

Tids nog blir det bättre. Jag vill och tror det.

Hoppas ni sussar så gott sen.

Pussen❤️

Likes

Comments