Härlig morgon promenad med finaste tjejen, hon är alltid så glad och duktig. Blev inte jätte lång promenad för jag ska till läkaren.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har de hänt mycket sen jag senast skrev så tänkte att de behövs en uppdatering.

1. Niklas har gjort slut, den 3 september gjorde Niklas slut med mig och jag trodde först att han var mannen i mitt liv men jag hade fel. På kvällen sa han att han älskade mig hur mycket som helst men han såg ingen framtid med mig de gjorde mig förkrossad men dagen efter så mådde jag bättre än på länge. Han va inte värd mig. Och jag vet vad jag ska göra med mitt liv tack vare honom!

2. Vad jag ska göra med mitt liv, jag ska bli hundförare! Jag har en kompis Somme heter han och han är inne i den branschen och han kommer att hjälpa mig ekonomiskt med utbildningen genom hans företag. Utbildningen kostar 720 tusen och man går då tre dagar i månaden i ett år. Men för att kunna börja med utbildningen så måste jag skaffa hund.

3. Skaffa hund, Atena är en hund som är dotter till min kompis Sommes hund Bella. Rasen är 50% karibisk Björnhund och 50% malinois. Hon är så himla fin jag har bara sett två bilder på henne men gud så fin hon är! Dock finns hon utanför Göteborg så jag och Somme kommer åka dit över en helg och träna med henne så vi får se hur vi passar ihop då de är väldigt viktigt med kemin!

4. Sista grejen är att jag och Calle har börjar träffas igen. Vi får se hur de går men de känns bra jag har verkligen saknat honom.

PS: bild på Atena kommer!

Likes

Comments

Vet att jag kommer bli sårad. Men jag måste ta den risken. Jag älskar honom! Jag skulle dö för den här mannen. Men nu börjar jag tvivla om han menar de han säger till mig. När han säger att han älskar mig. Jag är inte den första han säger de till och jag tror inte heller att jag är den sista han kommer säga de till. Jag vill bära hans barn men jag vill att han alltid ska vara pappa. Men jag vet inte om de är de han vill. Jag jobbar där han vill att jag ska jobba jag gör allt han ber mig om men jag kommer aldrig duga.

Jag vill alltid vara glad med honom men de känns redan som att jag är bortglömd.

Likes

Comments

Niklas...
Om du bara kunde se vad jag ser skulle du förstå varför jag vill vara din, du är underbar.
Dock tror jag inte att du vet om de.

Du är allt jag har, med dig kan jag få allt jag önskar mig.
Utan dig är jag ingen och jag vill inte vara någon om du inte är min.
Jag skulle aldrig kunna låta dig lämna mig igen.
Jag skulle inte klara av att se dig med någon annan.

INTE IGEN..

Ensamheten som blev utan dig får mig att vilja släppa taget om jorden.
Du är anledningen till att jag andas.

Håll om mig när de känns som att jag håller på att kväva mig själv, för de känns som att de bara är du som finns här för mig.

Dina ord kan ibland vara så svåra att förstå men när jag tittar in i dina ögon så är de enkelt, för jag älskar dig!

Du kommer för alltid och för evigt finnas i mitt hjärta.

Likes

Comments

Jag vill vara glad, jag vill vara lycklig, jag vill älska mitt liv.
Men just nu känns de som att jag sviker mig själv.
Jag sviker mig själv på de sättet att jag inte kan älska mig som den jag är.
Jag förstör mig själv för att jag inte kan lita på människor.
Jag sviker även personer i min omgivning.
Jag sviker dem på de sättet att jag inte kan tro på att någon kan vilja ha mig.

Säger någon att:
Jag är vacker tror jag inte på de för jag tycker inte att jag är de.
Jag är älskad kan jag inte tro på de för hur kan man älska någon som mig.

Sanningen är att jag är stark på utsidan men insidan är trasig.Likes

Comments

Känner mig bara tom och ångerfull. När dem pratar om de och säger hur glada dem är för henne och att dem ser hennes lycka och hur hon strålar. Jag vill vara glad för henne men jag kan bara inte. Hur skulle jag kunna vara de när jag tog bort de som är hennes glädje och tog bort de jag verkligen ville ha.. Hur kommer jag att kunna leva med att jag tog bort de som verkligen var mitt? Varje gång dem säger de så mår jag dåligt. En kille sa till hans mamma att de finns en chans att en tjej bär på något som kan vara hans men de är inte helt säkert och dem säger att hon måste vara knäpp som vill behålla de med en sån stor osäkerhet på vem som är pappan.

Hjälp mig jag mår så dåligt!

Likes

Comments

Manen som ligger i sängen är en man som jag tackar gudarna för att jag får ha i mitt liv! Han är en man som jag älskar över allt annat! De har varit en ojämn väg hit, jag skulle göra de annorlunda om jag visste att de skulle sluta så här så att en annan man skulle slippa bli drabbad. Och jag är hemsk när jag säger de men denna man är manen i mitt liv och för honom gör jag allt och kan inte ångra något som har gjort så han blev min.

Likes

Comments

Jag trodde verkligen att du var den rätta mannen för mig men de jag inte visste var att mannen för mig alltid funnits ett stenkast bort.
Jag hade allt jag ville ha men jag slängde bort de för en man jag alltid kämpat för och som jag aldrig kommer sluta kämpa för. Manen i mitt liv. Han tänker på hur mycket de är för mig att hantera just nu och fixar överraskningar som får mitt hjärta att hoppa och göra volter.

Jag är så tacksam för att jag fått träffa denna människa!

Likes

Comments

Jag har fått möjligheten att ta hand om dessa två underbara varelser. Presley är en treårig kastrerad hankatt och Jinx ålder vet jag inte men hon är en jätte mysig liten tjej.


Presley blev min för att han rymde från sin förra ägare flera gånger som tillslut behövde hitta ett nytt hem åt honom. Hans dåvarande namn var Pontus men jag tycker Presley passar bättre.

Jinx fick flytta in efter många samtal med grannar och Norrtälje katthem. Hon var väldigt mager och ville verkligen in. Norrtälje katthem hade inte plats för henne och mitt hjärta brast varje gång hon satt och skrek utanför dörren. Vi försökte hitta hennes ägare men hittade ingen och hon blev en i våran familj. Jinx börjar dregla om man gosar för mycket med henne.

Dem är mina bebisar!

Vill bara att ni som tänker skaffa ett djur tänk på att se finns så många djur som behöver ett hem. Jag hjälpte dem här älsklingarna och jag kan inte tänka mig ett liv utan dem!

Likes

Comments