Idag är jag ledig från skolan och startade tagen med att gå ut och träna lite. För jag har fått en bild av hur min kropp ska se ut och hur jag vill ha den så kämpar hårt nu för den. Så det är på gång.

Men när jag kom hem igen efter min tur så klippte mamma mig för det behövdes kan jag lova. Så nu har jag precis duschat och ligger i sängen och ska fixa med mina bank grejer.

Vad händer ikväll då?

Jo jag och några kompisar ska upp till Annika och dricka lite vin och bara ha en allmän mys dag och bara prata och softa. Så jag ska ta och fixa mig lite senare och även städa mitt rum. Så AA men kommer säker blogga sen ikväll om jag kommer ihåg det då haha.

Men puss på er så länge
❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har varit ute på en promenad med min hund och körde lite pv. För har fått för mig att jag ska börja träna. Så gick en ganska lång promenad med hunden för att värma upp. Sen när jag kom hem
Så körde jag alla sorters olika ben övningar just för att jag vill få större ben och röv. För har en bild på hur min drömkroppen ser ut så ska försöka uppnå det nu
❤️

Så nu blir det att hoppa in i durshen och sedan sminka mig. För klockan 9 ikväll ska jag in till stan för att spraytana mig
❤️ Love IT ❤️

Likes

Comments

Idag har varit en helt underbar dag. Börja med att jag somna tidigt i går så fick sova ordentligt. Så det var riktigt sköt. Gick hela dagen i skolan och allt gick jätte bra. Slutade skolan klockan 3 Så då mötte jag upp mamma på torget för att vi sedan skulle åka till partay för att boka balonger till min 18 års dag på lördag. Satt nu är dom färdig betalade och kommer vara klara och hämta på lördag.

Sen åkte vi vidare till ÖB och köpte lite plast muggar och sån till festen. Satt Aa idag ficka vi det mesta till festen helt enkelt. Köpte även lite nya smink borstar och hyllar till rummet.

Juste får inte glömma att jag och mamma åt thai också det var riktigt behövligt.

Men ja sen åkte vi hem och jag börja ficka i rummet och lägga in min grejer på rätt plats.

MEN nu kommer det bästa fick en tidigt födelsedags present av min kompis men lite låda med massa smått och gott i. Bilder på vad kommer nedanför.
Men ja som sagt denna dagen har varit helt perfekt. Satt nu sitter jag i min säng nytvättad och med ansiktsmask och levande ljus och musik.

Så jävla bra kväll. Hoppas ni också har haft en lika bra dag så höra vi snart
❤️

Likes

Comments

Rätt så seg dag idag. Börja med att jag och mamma fick stå i kö med bilen på väg till skolan. Och sen startade skolan med engelska utan lärare. Men nu har vi idrott men är ej med på idrotten på grund av min förkylnings Asma. Så nu sitter jag på espresso hous med 3 tjej kompisar och tar en musik fika för att vi har endå rast i nån timme nu.

Kommer även få gå tidigare från skolan idag för ska iväg på möte som jag är mindre taggad på. Men
Men det måste göras ❤️

Ni får ha det så bra så länge så hörs vi senare 😘

Likes

Comments

Sitter just nu faktiskt på buss terminalen och väntar på bussen som ska ta oss hem. Har varit en
Grym dag med shopping och underbara Amelia. Så nu blir det att åka hem och fixa till mig och sedan göra
Nått kul
❤️

Likes

Comments

nu har jag kommit hem till ebba efter en helt underbar dag på MIN LYX DAG. fick träffa massa underbara människor och sminka så många fins folk. fick lära mig så mycket idag. fick lära mig att kunna bemöta olika typer av människor. att inte vara rädd för att göra fel. och att en lite grej som att sminka en kan göra en människa så glad. man såg verkligen hur glädje lös genom dessa människor. och det gjorde min dag så jävla underbar. jag verkligen rätt linje och rätt skola som ta ut sina elever på sånt här.Likes

Comments

Vet att det var as länge sen nu. Men det är så mycket som har hänt satt bloggande har inte varit min första prioritet just nu. Men nu börjar saker och ting falla på plats igen! Skolan går skit bra. På lördag ska vi på ett event som heter min lyx dag. Där ska vi sminka och fixa till håret på folk med fiktions nersättning. Kommer bli så kul.

Och vet ni vad? På lördag är det även 2 veckor kvar tills jag fyller 18!!!! Omg är så taggad. Ska göra nya naglar och fransar och ska spraytana mig. Så nu går livet fett bra.

Hur är det med er?
❤️❤️

Likes

Comments

martinofc@martinofc