Hej älsklingar. Har varit lite dåligt med inlägg nu det senaste. Men jag har haft så fullt upp med hästen inför SM. För måste. Verkligen träna stenhårt nu. Sen håller jag även på att hjälpa en tjej med hennes häst som har lite problem i ridningen. Och jag har inte haft nått intressant att blogga om. Men det kommer bli bättre till helgen när SM är.

Jag har en tanke om att skriva lite om att hur det var för mig att komma ut dom homosexuell. Men vet inte om det är så intressant för er? Ni får gärna kommentera vad ni tycker om ni vill ha ett sånt inlägg eller inte
❤️

Men just nu i alla fall är jag hos min tjej kompis. Jag har sovit här inatt och vi hade lite myskväll igår. Det var jag Lisa och Nathalie. Vi såg film och myste bara i soffan. Satt nu sitter jag med Nathalie som typ halvsover
😂

Men puss och kram på er
😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tänkte vi får göra det lite roligare för oss här på bloggen 😘

Likes

Comments

Hej älsklingar. Nu ska jag strax gå hem från Petra. För måste hem och äta för vid kl 2 ska jag ner och rida. Sen efter det träna min kompis. Vid ca klockan 18 ska jag iväg och rida en häst som ägaren behöver hjälp med för att den inte riktigt vill som hon vill. Satt ska träffa den för första gången idag. Så får se hur det går.

Känns som att alla mina dagar nu går åt för att rida. Men men sånt är livet. Har inte så mycket att blogga om just nu. Det kommer bli mer och roligare inlägg till helgen på SM så ni får hålla er tills dess
❤️❤️

Likes

Comments

Sitter hemma hos min kompis Petra nu och sitter ute och snackar killproblem. Våran dagliga föda haha.

Likes

Comments

Asså denna dagen asså.... morgonen var skit bra. Åkte hem till en kompis och red med henne och prova hennes nya häst. Och det gick skit bra. Sen ska jag ta av mig ridstövlarna. Och då går som så klar sönder... en vecka innan SM skit bra timing. Sen så får jag stress för det så åker jag mer och rider mina två. Winni var slö och inte ville fram men skötte sig till slut. Sen seven var mer i luften en på backen. Och den är det en idiot som har lassat av massa jävla hag stolpar utanför öppningen till hagen. Så hästarna var ju livrädda och jag kom nästan inte in med hästen i hagen. Men som tur va kom mammas kompis i perfekt tillfälle och hjälpte mig ta bort alla stolparna. Tack och lov.

Så nu har jag drushat och ska föröka fixa mig lite och komma ut och Göra nått kul.

Har eran dag varit bra?
❤️

Likes

Comments

jag tänkte ta upp en grej som jag får mycket frågor om.

det är hur folk reagerar på att jag gör mina läppar. och om jag får mycket hat för det eller ej.

känner varför ska jag få hat? det är min kropp mina vall. men det är klar det är folk som tycker jag är fake och att jag var finare utan alla "liter" som jag tydligen sprutar i min läpp. och det är en grej jag tänker svara på.

att det är inga liter. jag sprutar i 1ml varje gång. och jag tar bara en ml varje gång just för att det inte ska bli för mycket och bli en liter tillslut. jag är noga med att alltid hålla mig till en ml. och det är det som räcker.

folk tycker jag ser ut som en blåsfisk mm men ärligt talat jag skiter i vad folk tycker. varför jag gjorde min läpp från första början var för att jag skulle bli mer bekväm med mig själv. för gillade verkligen inte min överläpp innan. (ja det är bara min överläpp jag fyller)

kommer du göra nått mer? jag funderar på att lägga en halv ml i varje kindben för att få lite mer form i ansikte.

gör det ont? ja det gör det. men som sagt ska man vara fin får man lida pin eller vad säger ni? <3

är du inte rädd att det ska ge skador på kroppen ? det man ha i läpparna i alla fall det jag har i läpparna är så naturligt som det går att komma. satt jag är inte rädd alls faktiskt.

vad tycker din familj? mamma godkänner det och pappa med. för dom vet varför jag gör det.

hur har du råd? hahaha mamsen <3

jag vill säga till er alla där ute som vill göra nått med er kropp för att bli mer bikväm med den men inte vågar för att ni tänker på vad folk kommer tycka. GÖR DET ENDÅ!! skit i vad folk tycker. det är din kropp. så länge du accepterar dig själv så klarar du dig. du behöver endast dig själv för att kunna överleva. det fina alltid folk som hittar fel på andra men skit i dom. dom är bara osäkra tjälar. dom är inte bettere en nån annan.

STAY STRONG babys <3

LOVE YOU ALL <3

Likes

Comments

det är folk som har frågat på snapchat efter jag skrev inlägget om skolstat. om jag kunde skriva varför jag inte skötte skolan.

Det är så här. jag började den nya skolan i 6:an då gick det "bra" ett tag i alla fall. tills en dag jag kommer till skolan efter att kanske gått i den nya skolan i typ 1-2 veckor. så började typ hela skolan skrika BÖG!!! till mig när jag gick till en lektion eller vad som... jag försökte i början att inte bry mig. men efter att det fortsatte i 3 veckor så blev det piss jobbigt till slut. jag våga inte gå till skolan för jag var trött på att höra alla ord som skriks när jag går förbi.

satt jag vägra gå till skolan och min mamma lät mig stanna hemma eftersom att jag grät väldigt ofta efter att jag kom hem från skolan. jag tog upp det med rektorn och sa att jag stannar hemma i vecka eller två jag blev hemma i en vecka sen när jag kom tillbaks så var jag liv rädd direkt jag gick av bussen till skolan. men ingen sa nått en. jag kommer in i skolan. istället för att skrika bög så sa alla hej istället och för mig var det så konstigt att folk inte sa nått. jag var jätte glad för det och kände att allt blev lättare. men den känslan vara inte länge.

jag började känna mig obetydlig jag börja känna mig äcklig, jag hade en klump i magen hela tiden. jag börja skada mig själv, jag fick en deperition (stavning) allt blev bara värre och värre för mig. jag kunde inte fokusera mig på lektionerna. för när jag försökte läsa nått så kom bara alla tankar som livet upp och förstörde hela min lektion och mitt fokus satt jag slutade gå på lektionerna. jag bråka med lärare och rektorer hela tiden. jag blev hem skickad hela tiden. min räckor kränkte mig. jag fick inte alls den hjälpen jag behövde.

jag tror jag var på kanske 80 lektioner sammanlagt hela högstadiet, jag hamnade på ungdomspsyck jag började dricka och skita i min familj (som alltid har stöttat mig och funnits där. samma med mina vänner) jag sket i mina vänner. jag sket i att gå till skolan helt. för att stanna hemma hos min tjej kompis och dricka bort mina dagar. jag blev iskall mot allt och alla som älska mig. jag ville lixom gör allt för att slippa min smärta inom mig.

jag började tappa fläckvis med går, jag fick dåligaare självförtroende

JAG LEVDE I ETT HELVETE!!

detta är väldigt lite av allt som har hänt. men detta var lite av saker som hände under skolgången. och som sabba min skolgång. sen var det väldigt mycket skolan gjorde fel med.

jag började IM och det är det bästa valet jag någonsin tagit

men nu har livet börjat vända. mitt självskadepetende är i princip borta. jag älskar min familj även fast jag är en riktig snorunge mot min familj i bland så är jag väldigt förbättrad..

JAG VILL SÄGA TILL ALLA SOM SITTER HEMMA ELLER VART NI NU ÄR. NÄR ALLT KÄNNS HELT VÄRDELÖST SÅ DE KOMMER EN VÄNDING. JAG TRODDE INTE ETT PISS PÅ DET NÄR FOLK SA DET EFTER ATT VÄNTAT PÅ DEN VÄNDNINGEN I 4 ÅR. MEN DET KOMMER. JAG MÅR INTE 100% BRA MEN VÄNDNINGEN HAR KOMMIT LITE. DU KOMMER SNUBBLA MÅNGA GÅNGER. MEN TAPPA INTE HOPPET!!!!

kände att denna text blev lite osamanhengande men hoppas ni förstår vad jag menar. <3

puss och kram love you <3

lite bilder från den tiden....


Likes

Comments

Nu är jag anmäld och klar för SM nästa helg. Är så sjukt taggad. Jag kommer att tävla i ett lag med två andra jag aldrig träffat innan.
För er som inte vet så ska jag tävla tc (team chasing) för er som ej vet vad det är. Det är en gren inom häst sporten. Där man hoppar i lag och laget ska hoppa över samma hinder samtidigt. Och man är tre i varje lag för storhäst och två i varje lag med ponny. Satt alla hovar ska vara i luften samtidigt i varje lag. Är den en häst som inte hoppar när som andra hoppar så får man fel.

Men i alla fall vi åker upp med hästen nästa fredag. Och den kommer vara för tills söndagen. På lördagen är det första träningen och även fest efter med röda mattan och massa go mat.

Ni kommer så klart få se alla bilder från hela helgen. Och jag kommer så klart blogga under hela helgen med
❤️

PUSS OCH KRAM
❤️

Likes

Comments

Nu drar jag till bästa och har en helt underbar kväll med vin och massa skit snacka❤️

Likes

Comments

Nya inlägg

martinofc@martinofc