Hej allesammans! Det var länge sedan jag skrev, men nu är jag tillbaka igen. Vill bara uppdatera om att chaun har tyvärr fått avlivas :( Världens finaste lilla pojk, han var världens snällaste bagglamm. Varför han fick avlivas var för att han slutade växa och han låg bara, orkade inte göra någonting så därför fick det bli såhär. Jag kommer sakna honom jättemycket, han var en fin pojk sålänge han levde. Han fick gå ute i det gröna gräset hela sommarn och ha det bästa livet han kunde önska sig, men nu är det över. Vi tror det beror på att han inte fick det första mjölken som är den viktigaste. Hans mamma ville inte ha honom och därför fick vi direkt börja flaskmata honom. Men tyvärr räckte inte det. Vi försökte ge han extra mat nu ensam när han var lite äldre, nu efter att han börjat bli dålig, men det räckte tyvärr inte. Det var det jag ville berätta för idag.

Ett inlägg om bärit kommer komma så småningom, kanske idag. Hon har blivit värsta tackan jag träffat. Hon verkar inte alls tycka om mig. Men hon mår bra annars. Jag försöker skriva ett inlägg om henne senare under dagen. Vi avslutar inlägget med en gullig bild när dom var små lamm!

Kram på er alla! <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har jag (bärit) nyss vaknat! Idag ska jag inte göra så mycket! Jag ska ut en sväng och gå sen med chaun och senare blir det mat :) det är det bästa jag vet! Vet inte riktigt vad jag ska säga mer, men jag uppdaterar senare! Nu ska jag väcka chaun och leka en stund och sen hoppas jag på att få presenter av matte:) vi hörs senare puss o kram bärit!!

Likes

Comments

Här kommer lite fler bilder på oss! Vi hörs imorgon 😎

Likes

Comments

Hej vad kul att du ville titta in!! Vi är två lamm som heter Bärit å Chaun och jag som heter Bärit föddes den 31 mars.. Jag blev hittad uppe i skogen, för min mamma ville inte ha mig 😞 Men som tur var kom en superhjälte och räddade mig så jag fick bli ett flasklamm istället för att svälta ihjäl i skogen! En stor eloge till henne för annars hade jag varit död nu:((

Jag kommer berätta om mitt liv i bilder och lite text. Jag har också en lillebrorsa som heter Chaun som föddes 3 april och hans mamma klarade inte av att ta hand om honom, då hon är gammal och mör.. Hon hade redan fött 2 lamm innan samma dag och jag var det tredje, så maten räckte inte så jag fick också bli ett flasklamm! Vi är ute varje dag och springer o leker utomhus.

Vi kommer i allmänhet berätta om våra liv och våra mål med framtiden!! Jag (Bärit) kommer bli en riktig räcer agility tacka och min brorsa chaun kommer bli en riktig gangster när han blir stor skryter han om! Nu ska vi visa lite bilder matte tog på oss från födseln fram till idag:))) Kolla o njut!! Vi hörs imorgon igen puss och kram Bärit å Chaun!!

Likes

Comments