En hel vecka sen jag bloggande sist och ber om ursäkt för det. Men har inte alls hunnit med denna vecka. Dagarna har varit fulla från 05.00 på moron till 22-23.00 på kvällarna. Kan säga att jag är helt slut😣 som tur är det fredag och det ska bli så jävla skönt med helg. Annars i veckan har det inte händ något som är intressant att berätta om. Har varit in till Vasa två dagar och handlat lite, försökt hitta julklappar, men det är så svårt. Har spenderat en hel tid med mina små vänner och läst på förhör. Igår klippte jag Sandra, ganska kul ändå att klippa nu som då. Ikväll händer väl inget speciellt, blir väl den vanliga fredaspizzan. Lördagen är väl helt okej färdig planerad så jag håller mina båda tummar för att planen håller i sig. Skall just ta och börja skriva ett läkemedelsföhör och jag e såå otroligt nervös för har inte typ läst någonting alls. Uups...🙄 men hoppas ni får en fin fredag och en trevlig och rolig helg så skall jag försöka höra av mig❤️

Förra lördan var otrolit kul och kom hem där 6 på morgonen, så himla trött.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 10 readers

Likes

Comments

Fredagen är äntligen här och dagen började rent ut sagt åt helvete, började med läkemedelsräkningen och kan inte precis säga att lärarn är så speciellt munter av sig. Julpynta fick vi göra i år och det blev super mysigt. Dagen rullade på och halv 3 satte jag mig på bussen hem. Jag å E fick skjuss hem till henne men var inte dör länge före vi skulle ner tillbaka på pizza. Lite före 5 mötte vi upp C och åt pizza. Efteråt stack vi upp ti lokalin för julöppning, väldigt mycket folk och många som sålde där, riktigt mysigt och tur hade vi så vi fick ändå en vit julöppning. Fuck skjuss ner till A och har spenderat resten av kvällen där. Lördag imorgon och är hemma själv efter 2 och även planer för kvällen finns. Ha en fiin helg❤️

  • 15 readers

Likes

Comments

Onsdag idag och dagen har rullat på snabbt. Började 08.00 idag och trött som attan började vi med anatomin. Klockan 10 hade jag tid till hälsovårdarn, där hon bara kollade det vanliga. Timmarna efter tittade vi en serie som går på svt1, svergies bästa hemtjänst. Den sista timmen gick mest åt att sitta och lyssna och prata bort den sista halvtimmen. Halv 3 tog jag bussen hem och slöades bort. Skulle ha gjort så mycket idag men är för trött. Sitter just nu och tittar på simpsons, och skall snart fixa något att äta. Senare ikväll sticker väl jag till E för lite mys. Två dsgar tills helg, så vi kämpar❤️

  • 18 readers

Likes

Comments

1. Är du besatt av någonting? Hmm, nå typ telefon, mina kompisar, eeh män😏 haha nämen, typ mat och dusch jaa de finns så mycket.
2. Hur går du helst klädd? I svarta jeans och någon stickad tröja eller någon huppari.
3. Är du singel eller upptagen? Haha ja e väl upptagen men int singel, e väl där mittemellan.
4. Vad är du rädd för? Ormar är de värsta ja vet, men också mörker.
5. Hur många sminkprodukter använder du varje dag? De beror helt från dag till dag, men först fuktighetskräm, foundation, consiler, puder, bronzer, blush bronzer, highlighter, ögonbrynspenna, mascara, och lägger alltid något på läpparna.
6. Var köper du dina kläder? Säkert mest på Vera Moda, Vila, h&m och Aukia är en affär jag gillar grymt.

Bjussar på två bilder från mer än ett år sedan

  • 18 readers

Likes

Comments

Känner att jag behöver skriv av mig lite såhär 12.00 på natten. Livet är lite upp och ner och mycket händer om man tänker inom känslovärlden. Mina känslor kan man säga är ut å flyger på de underligaste platserna vid dom personer jag inte trodde de skulle hamna vid. Haha, de blev komplicerat. Allt händer på en gång och jag har lite svårt att acceptera det och våga släppa taget om allt annat och se vart detta leder. Själva känslorummet i hjärnan går på högvarv och för en gångs skull skulle det vara såå skönt att bara kunna släppa allt och tänka på mig själv ett tag. Men tror dock det inte funkar just nu eftersom personen är den enda jag tänker på just nu. Tillräckligt med fjärilar i magen finns ju🙄 thaha inga namn nämnda men varsåågoo att börja fundera.

|Bilden överst är den senaste instagrambilden|

  • 20 readers

Likes

Comments

Helgen flög iväg och söndagen är här. Fredagen spenderades med vänner och pizza. Kom ändå hem rätt tidigt. Klockan 04:30 åkte mamma iväg och jag hade svårt att hitta någon sömn efter det. Men fick några få timmars sömn. Lördagen titta jag några avsnitt Gossip Girl och duschade. Hade lite mys och därefter kom C hit. Satt mest och pratade och fixande mat. Pratade lite mer och tittade en film, så otroligt skönt att bara ta det lugnt och prata ut om allt. Därefter skulle vi försöka sova vilket det inte blev något med. Haha, utan efter mycket var jag i sängen efter 04.00 tror jag. Somnade direkt nästan och vaknade halv 11, låg och halv drog oss en stund efter och gick sedan för att fixa lite frukost. Nu ligger jag i soffan och har tittat gg och skall snart fixa något att äta och sen börja fundera på morgondagen.

  • 23 readers

Likes

Comments

Dagarna rullar framåt med storm och det är redan fredag. Dock började vi 8 idag och slutar först 15:45. Känns som att min migrän håller på att komma, och skulle helst åka hem och ligga under täcket resten av dagen.  Helgens planer är inte alls något stora. Har huset för mig själv lördag-söndag så de ser jag framemot. Hoppas ni får en skön helg.

Likes

Comments

Det är nästan en och en halv månad kvar till julen och ikväll satte jag och mamma igång med att ta fram lite julpynt. Så himla mysigt med julgardiner, julpynt, tomtar och ljus. Och det är väl ingen skillnad på när man börjar pynta?

Likes

Comments

Skönt med en ledig dag här mitt i veckan. Största delen av dagen har jag sovd, haha. Igår va vi på gym och aj vad mina axlar värker idag... Just nu sitter jag vid köksbordet och plågas med läxor. Onsdag imorgon och bi börjar redan 8.00. Hoppas även att mina glasögon har kommit för de skulle verkligen behövas nu. Alla som inte vet så har jag skaffat läsglasögon eftersom jag har brytningsfel så nu hoppas jag verkligen att jag inte skall behövas plågas med huvudvärken lika ofta. Såhär annars för att pigga upp dagen så är det 6 veckor kvar tills julafton, ååh gud va jag längtar efter lite ledigt. Annars så händer det inte så mycket annat nujust. Hoppas ni har en bra fortsättning på dagen❤️

We❤️It

  • 44 readers

Likes

Comments

Hejsan alla fina. Ännu en gång har jag startat en blogg, men efter en tid när jag inte alls har bloggat så tyckte jag det skulle vara roligt att börja på igen. Tar lite kort och snabbt om flickan som bloggar.
- Emilia är namnet
- 17 år gammal
- Bor i Vasa trakten
- Studerar till närvårdare
- Envis men liten
- Oftast rätt glad
- Bor bara med min mamma
- Fyller 18 om 202 dagar!

Hoppas ni stannar här och fortsätter följa mig och mitt liv.

  • 42 readers

Likes

Comments