Det är mycket jag gjort för dig. Jag hoppas du förstår det någon dag, allt jag älskar har jag offrat. Men vem bryr sig? Jo tydligen jag men inte du

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Klarar jag av det här? Frågan är bara hur länge till jag klarar det. Varje dag, varje sekund av mitt liv känns det som om jag bär på mer stenar än vad jag kan bära. Hur ska jag bete mig för att orka? Jag vill verkligen inte ge upp allt. Varför är det bara jag som ger ger å ger men ändå gör fel hela tiden? Varför kan ingen se hur mycket jag gör för att dom ska stanna, hur mycket över lag jag gör för människorna jag bryr mig om. Kan jag aldrig få lite uppskattning någon sekund av min dag. Det är just det här som gör mig så jävla tacksam för saker som en annan inte ser som lika stor som mig. Men ändå så gör jag alltid bara fel för andra, å ja! Jag måste göra rätt för andra för att jag själv ska kunna må bra. För är jag glad å försöker så kanske den också gör samma sak. Skulle jag visa den sidan som egentligen vill komma fram hela tiden när jag ändrar humör så skulle jag som sagt inte ha dom kvar. Jag skriver inte att jag är falsk som människa för det är jag inte. Men ibland räcker inte bara jag till för andra.
Rebecca Carlsson = hon är flickan som gör allt för att göra mig lycklig!
Tänk så, så får du se att det verkligen är så!

Likes

Comments

Börja på riktigt lessna nu. Vet inte om jag orkar kämpa för något som ändå aldrig tycks ändras. Bara jag jag jag jämnt. Nu får det fanemej va bra. Håller allt inom mig, men vad kommer hända den dagen då jag inte kommer klara av att hålla locket kvar på. Jo jag blir ensam. Igen.

Likes

Comments

Det var inte igår jag skrev här, men nu behövs det skrivas lite.
Jag har gått och funderat väldigt länge på varför jag kommer ihåg vissa saker ordentligt med bilder och filmer i huvudet med datum å år om små saker medans dom som finns med på bilder, filmer, årtal å tider aldrig kommer ihåg vad dom har sagt just då den tiden men att jag kommer verkligen ihåg varenda lite grej. Svin dryg grej men ändå skönt att någon av oss kommer ihåg det, är det för att jag känner mig älskad mer då eller är det för att jag bara vill kunna känna mig det? Jag hoppas det inte är bara jag som känner så.

Jag älskar dig min underbara fästman! <3>Likes

Comments

Får ont i magen av det hära. Hur fan kan ni hålla på så här? Idioter.. Fattar ni inte att det kommer komma ut till slut det ni håller/hållt på mä eller? Och att du din lilla jävel inte kan hålla käften gör ju inte saken bättre...

Likes

Comments

Jag testade dig ikväll, för att just se hur långt du är villig till att förstöra mer tillit, och uppenbarligen längre än va jag förväntat mig.. Du åker iväg ut en lördagskväll då barnen är hemma och tror seriöst att jag inte ska bli förbannad eller irriterad. Jag sa visserligen att du skulle åka med ut å ragga men jag trodde du hade lite mer vett att säga nej och stanna hemma med mig och barnen istället för att åka ut på stan och komma hem runt tio elva på förmiddagen då barnen är vakna å får se dig stupfull. Jag vet vart du står nu.

Likes

Comments

Allt är mitt fel. Hela jävla tiden! Allt jag gör är fel helatin. Jag får aldrig något positivt. Bara anklagelser hit och dit. Pallar inte mer.

Likes

Comments

Det finns verkligen idioter till allt! Men mest korkade tycker ja!

Likes

Comments

Trodde du och jag var vänner, men uppenbarligen inte! Fy fan för dig...!

Likes

Comments

Varför känns allt helt plötsligt ännu mer fel? Varför kan jag inte sova om nätterna utan måste dygna dagen innan så jag kan sova?

Likes

Comments