Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är så glad på livet nu. Har fått fast anställning på ETT jobb (äntligen), ska bli så jävla skönt att slippa vara på 200stället samtidigt haha. Nu är jag iallafall ledig i två dagar och jag fattar typ inte att det är sant haha. Så länge sedan sist. Idag har jag typ inga planer. Ska nog iväg på ett möte senare i eftermiddag och innan det ska jag typ vika lite tvätt och så.

Kolla btw hur fint det var igår när jag och I var ute och fiskade en sväng. Börjar bli så höstigt och fint!!

Likes

Comments

Morn morn! Tog sovmorgon imorse, vaknade 8 typ. Det var skönt, tror jag haha, har blivit så van med att gå upp snortidigt så det kändes lite oskönt att sova så länge typ? Nu har jag iallafall precis sminkat mig och sitter i sängen och chillar. Om typ 50min ska jag bege mig mot jobbet så har lite tid att döda nu. Jobbar som jag skrev igår 11-19 idag vilket SUGER. Lätt värsta tiden att arbeta, men men. Ikväll ska jag och några kompisar kolla en hockeymatch, sen ska jag hem och mysa med Isak!!

Likes

Comments

Godkväll! Idag har vart en sån här go dag som man har alltför sällan. Jobbade till 12, sen drog jag och shoppade lite till lägenheten. Köpte lite mattor och sånt, men det mesta blev fel så fick åka tillbaks och lämna tillbaks haha.. Men men, sen drog jag hem och lagade mat och tränade och nu sitter jag i sängen och kollar youtube och chillar. Isak är borta över natten så är ensam. Dock kommer Mathilda strax så ska vi kvällsfika tillsammans, det blir mys.

Imorgon lär bli en skitdag, jobbar värsta tiden 11-19. Men det är smällar man får ta. Possitivt är ju iaf att Isak kommer hem så har nått att se fram emot. Nu ska jag dra för M är här näääär som. Natti!

Likes

Comments