Idag åkte jag till Sundbyberg/Solna och bokade tid för gadda mig den 4 Juli 16.00 woho! kostar mellan 1000-1200. Och det är kompassen jag ska göra. Väntar med spänning redan! 25 dagar kvar. Haha.. '' Väg led mig den rätta vägen''

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Nu är det endast 9 dagar kvar till sommarlov, gud vad skönt! Tiden har gått så fort tycker jag.

Likes

Comments

​Idag hade jag tre delar nationella på matte. Det var otroligt lättnat att vara klar! Och man behöver totalt 18 poäng tillsammans med alla tre delar för att få bli godkänt och jag tror verkligen att jag kommer fixa det. Jag hoppas åtmistonde det och för er som också haft det hoppas det har gått bra för er. 

Nu äre bara kämpa det lilla tiden som är kvar! Jag ångrat att första halva terminen jag satsade oseriöst, för jag vet jag skulle kunna få lite bättre resultat. Men aja gjort är gjort man kan alltid lära sig av det istället för tänka på det. 

Likes

Comments

Nu är det endast 3 veckor kvar till skolavslutningen så jävla skönt! Tiden har ändå gått jävligt snabbt haha minns första dagen vart man satt och med vem. Men nu gäller det senaste veckorna som återstår att man pluggar ihjäl sig det kommer lixom inte fixa av sig själv.

Likes

Comments

Detta är sorligt att berätta men att ens man kan göra något sånt här bara patetiskt, bara fega råttor som gör det. 3 VÄKTARE SLOG ner honom! HELT sjukt och äckligt beteende därför såna som er borde bli skjutna på plats helt seriöst.. Att ni behöver vara 3 pers där alla 3 använder så mycket våld att ni får en människas självkänsla sänkas, ni tar adde men inte de killarna som gick på honom och provocerade? 

Dubbelmoral det är vad man kallar grisar som er! 


https://www.youtube.com/watch?v=UzqZLHOPSB8


Kolla videon de sista minuterna! 

Likes

Comments

MItt mest inlägg har 154 läsningar två stycken till och med. Totalt tillsammans alla inlägg så är det 1051 läsningar, för mig är det mycket. Och jag vet inte mycket om blogg :)

Utan man bara skriver för man tycker det är kul. Skulle sätta fint om det fanns lite kommenterar också vad jag borde skriva om det finns fortfarande folk som pallar läsa haha.


Likes

Comments

Jag som älskar tatueringar har också faktiskt en gräns och det varierar ju person till person. Vissa passar med lite och andra mycket. Sen beror det på vad man gör och hur kroppen är byggt. Men jag brukar personligen oavsett kön är sleeve extremt snyggt! alltså SJUKT snyggt!!! tycker det är skit regel att man inte får vilken jobb som helst bara för man har lite färg på kroppen, skit regel och man får hoppas på sånt ändras det är ändå insidan man ska tänka på. Sen att det skulle vara fult man är 60+ ja du man skiter jag i fullständigt.. så länge jag har mina kvar är jag nöjd!


Detta är något som är extremt snyggt


Likes

Comments

Som rubriken lyder låt oss drömma stort och jobba hårt för det. Inget är omöjligt och med ditt passion för dina drömma kan du göra allt du vill om folk säger du inte kommer klara av det ännu bättre då att forsätta för bevisa de har fel. Jag kämpar till ha ett litet stor blogg man börjar någonstans finns ju flera tusen bloggare som skriver och jag är ensam om blogget får inget tips ändå men för det ger jag inte upp fan jag gör något som är kul iallafall.Likes

Comments

Hon är troligt vacker helt sjukt alltså och hennes gaddningar är jävligt snygga! Åh hoppas en vacker dag man kan träffa dig och ta en bild :) Alltså det lär nog vara nån som läser och kommer tycka jag 'hypar' men vafan.. Hon ser ju sjukt bra ut det kan man inte säga mot och hennes tatueringar är ju otroligt snygga på henne! 

11/10 en riktig crush 

Likes

Comments

jag har funderat köra mer tatueringar på sommaren får se om man gör det men jag kommer förr eller senare absolut ha fler tattoos. Jag fastnat väldigt mycket för den här när jag ser den här så tänker jag deep vad den betyder och för mig är det en vägbeskrivning - nord,east,west och south. - Vilken väg ska jag ta ta mig den rätta vägen - Likes

Comments